GRATIS avbestilling, fleksibel betaling og langsiktige leierabatter!

Norsk / € EUR

Om oss

Indie campers bytter ut alt styret med å planlegge en road trip, mot en enkel og personlig digital opplevelse med kontinuelig support fra vårt kundebehandlingsteam. Vi tilbyr topp moderne campervans på destinasjoner over hele europa. I tillegg tilbyr vi lokale tips om spesielle steder og høydepunkter du burde få med deg, for å få en uforglemmelig road trip.

Det som en gang startet opp med tre campervans og to gode kompiser fra Portugal og Østerrike i 2013, har blitt til europas største campervan utleie. Med en bilpark på over 2000 kjøretøy, opererer vi for tiden på mer enn 40 steder i Portugal, Spania, Frankrike, Tyskland, Nederland, England, Skottland, Irland, Sveits, Belgia, Italia, Kroatia og Island. Med et mål om å gi våre reisende den ultimate road trip opplevelsen, tilbyr Indie Campers eventyrlystne en mulighet til å starte reisen på ett sted og avlutte den på ett av våre mange andre depoter.
Med et stort utvalg tilleggsutstyr tilgjengelige for utleie, som WiFi, GPS, bord og stoler, griller, surfebrett eller sykler, gjør Indie Campers det enkelt å sette sammen din drømme road trip. I tillegg bytter de ut alt bryet involvert i reiseplanlegging, med en avslappet og personlig online opplevelse og kontinuerlig support fra bookingteamet. Reisende kan få lokale tips og info om steder de burde besøke på veien for å få en helt unik og minnerik tur.
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev