Hei Australia! Nå er vi i Sydney, klare til å starte reisen. Klikk her for å bestille din australske biltur.

Om oss

Indie campers bytter ut alt styret med å planlegge en road trip, mot en enkel og personlig digital opplevelse med kontinuelig support fra vårt kundebehandlingsteam. Vi tilbyr topp moderne campervans på destinasjoner over hele Europa og Nord-Amerika. I tillegg tilbyr vi lokale tips om spesielle steder og høydepunkter du burde få med deg, for å få en uforglemmelig road trip.

Det som startet som et tremans bobilutleieselskap i Portugal, realisert i 2013 av to gode venner fra Portugal og Østerrike, er blitt Europas og Nord-Amerika største utleieselskap for bobiler. Vi har en flåte på over 7 000 eide bobiler, som vi for tiden opererer på mer enn 70 steder i Portugal, Spania, Frankrike, Tyskland, Nederland, England, Skottland, Irland, Sveits, Belgia, Italia, Kroatia, Island, Østerrike og Sverige. Vi har også nylig begynt å integrere utallige andre bobiler fra andre profesjonelle bobilselskaper og private bobileiere. Indie Campers har som mål å sine reisende den ultimate road trip opplevelsen, og tilbyr de fleste eventyrere muligheten til å starte reisen på ett sted og avslutte den på en annen.
Med et stort utvalg tilleggsutstyr tilgjengelige for utleie, som WiFi, GPS, bord og stoler, griller, surfebrett eller sykler, gjør Indie Campers det enkelt å sette sammen din drømme road trip. I tillegg bytter de ut alt bryet involvert i reiseplanlegging, med en avslappet og personlig online opplevelse og kontinuerlig support fra bookingteamet. Reisende kan få lokale tips og info om steder de burde besøke på veien for å få en helt unik og minnerik tur.