Boost din bobilutleievirksomhet

List din flåte på Indie Campers markedsplass. Dra nytte av vår ekspertise og brede internasjonale kundebase for å ta virksomheten din til neste nivå.

Hvorfor skal jeg liste min flåte med Indie Campers?

Top quality fleets

Flåter av toppkvalitet

Vi jobber bare med bobilutleier av høy kvalitet. Bli med og vi vil informere våre 5M årlige besøkende at du leverer en eksepsjonell service.

Decide your earnings

Bestem din fortjeneste

Få mest mulig ut av vår sømløse prosess: Du bestemmer hvilke bobiler du vil leie ut, datoer de er tilgjengelige og priser.

No hidden costs

Ingen skjulte kostnader

Ingen komplekse forretningsmodeller. Det er bare å administrere flåten og betale provisjon på bookingene du godtar.

Lei ut min bobil

Ikke en hvilken som helst markedsplass

Campervan expertise

Campervan kompetanse

Vi er ikke nye i gamet; vi er erfarne. bobilutleiere selv. Flåten vår på 1.250+ bobiler sier sitt om vår ekspertise på området.

Global reach

Global rekkevidde

Over 100.000 reisende fra 100+ forskjellige land. 5M+ årlige besøkende på nettsiden. Eksponer din flåte til et etablert globalt nettverk av bobilelskere.

Customers you can trust

Kunder du kan stole på

Vi gir deg de beste kundene gjennom pålitelige identitetskontroller. Vår online innsjekking tilbyr deg enkelt å gjennomgå kundeinformasjon på forhånd, få hurtig henting og øke salget av ekstra tjenester og produkter.

Safe payments

Sikker betaling

Alle betalinger er sikret av Stripe, hvilket som gir deg og dine kunder ekstra trygghet.

Enkel prosess, høy belønning

1

Registrer deg nå

Fyll ut detaljene til flåten din på denne siden, og vårt dedikerte team vil kontakte deg snart for å lage oppføringene dine.

2

Annonser ut flåten din

Lag oppføringene dine, legg til beskrivelser og bilder av dine bobiler. Du kan angi dine egne priser basert på sesong, tilgjengelighet, lokasjon og mye mer.

3

Lei ut og begynn å tjene

Så snart flåten din er oppført, vil du begynne å motta bookingforespørsler. Godta bookingene og begynn å tjene, eller velg "Øyeblikkelig bestilling" for å gjøre prosessen enda enklere.

Gjør flåten din smartere. Uanstrengt.