En bobil som kjører langs kysten

Hvor vi er

Våre lokasjoner i Europa og Nord-Amerika

Dame som går ut av en Indie Campers bobil

Reis sånn som du vil

  • 6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa

  • Enveisturer tilgjengelig

  • Helt digital opplevelse

  • 24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

  • Flyplasstransport tilgjengelig (Indie's flåte)

  • Forsikring og gratis veihjelp

  • Sengetøy, kjøkkensett og rengjøringssett (Indie's flåte)

  • Ubegrenset KM tilgjengelig (Indie's flåte)

Vi er lokalisert på +70 destinasjoner over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa

Markedsplassen vår integrerer Indie Campers bobil og campingbil med tilbudene til utallige andre profesjonelle selskaper og private bobileiere. På denne siden finner du informasjon om alle hentestedene hvor du kan leie våre originale eide og opererte modeller.

Start din roadtrip hvor du vil

Finn ut mer om landene og byene vi er i, fra lokalt tilgjengelige bobiler, til populære turer og ekspert tips.

Darwin Indie Campers
Darwin

Utforsk Darwin på nært hold med camping- eller bobilutleie. Dette er det ideelle utgangspunktet for neste australske biltur – uansett om du lengter etter kyststrender, rolige laguner eller klassisk bushlandskap. Lei camping- eller bobil i dag for å oppleve denne virkelig ikoniske delen av Australia.

cairns beach
Cairns

Cairns er en kystby i Queensland, beliggende i det nordøstlige Australia. Camping- eller bobilutleie i Cairns gir deg mange alternativer. Du kan oppleve Great Barrier Reef og tropiske regnskoger i nord eller ta en lang bobiltur nedover gullkysten for å komme til byer som Brisbane, Sydney eller Melbourne.

Perth Indie Campers
Perth

Perth er Australias hovedstad – en glimrende perle av en by med pulserende strender, historiske bygninger og et fantastisk sentrum fylt med restauranter, butikker og mange spennende steder å tilbringe en ettermiddag. Det er også det perfekte stedet for å starte en episk biltur gjennom Vest-Australia. 

brisbane_card
Brisbane

Camping- og bobilutleie i Brisbane er en utrolig måte å oppleve Queensland og omliggende områder på. Med solskinns- og gullkysten på hver side av Brisbane, har området fantastiske kystlinjer og episke naturlige underverker som du enkelt kan nå når du leier en bobil.

melbourne_card
Melbourne

Melbourne er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt det som det sørøstlige Australia kan tilby. Fantastisk dyreliv, fantastiske naturunderverker, daler og vingårder er bare noen attraksjoner du kan besøke med camping- eller bobil i Melbourne.

sydney_card
Sydney

Glitrende havner og tropiske strender er bare begynnelsen på hva Sydney har å tilby. Dens beliggenhet ved kysten vil gi deg tilgang til over 100 nasjonalparker og utallige fantastiske landskap å utforske. Lei en camping- eller bobil i Sydney og legg ut på din episke Aussie biltur.

Leie bobil Brussel
Brussel

Ved å spille rollen som både hovedstaden i EU og vuggen til et betydelig antall sære tegneserier, er Brussel så forbløffende selvmotsigende som du skulle tro. For mange er denne tilbakelente hovedstaden fortsatt unnvikende og vanskelig å beskrive.

RV rental in Copenhagen
København - Malmø

København er en staselig havneby med fargerike kanalhus, fabelaktig arkitektur og rik historie. Fra 1100-tallet ble København en viktig handelsby og velstanden var hovedsakelig basert på fiske. Når du går gjennom gamlebyen, kommer du over vakre bygninger som Rosenborg slott, Rundetårn og Det Kongelige Danske Bibliotek.

Leie bobil Marseille
Marseille

Over et tidsrom på to årtusener kommer og går byer. Ikke Marseille; det har vært her i over 2600 år! Marseilles brygger er mest kjent som en travel havneby ved krysset mellom Middelhavet, og ser tonnevis av handel, handel og industri. Men det å være en moderne havneby tilfører også et element av urban grusomhet.

Leie bobil Lyon
Lyon

Lyon er roadtrip-stoppet som vil blåse bort forventningene dine. Men hva kan man forvente i utgangspunktet? Byen som ligger langs ikke én, men to store elver, skylder Rhône og Saône mye rikdom. Bortsett fra elver, vil byens flyt overvelde deg, og gi deg en følelse av nyhet mens den får deg til å leve mer enn 20 århundrer med historie.

Leie bobil Paris
Paris

Når du går ut av bobilen og ut i gatene i Paris, kan du ikke unngå å føle at du er i en film. Det er ikke så rart, for byen er i utgangspunktet verdens største filmsett

RV rental in Nantes
Nantes

Byen er et sant kulturelt og historisk sentrum. Så mye at hvert år, fra 1. juli til 31. august, finner «Le Voyage à Nantes» sted. Det er her en grønn sti dukker opp som du kan følge til fots eller på sykkel. Den kobler sammen ulike arvelementer og noen midlertidige kunstinstallasjoner.

RV rental in Toulouse
Toulouse

Det er mye å gjøre og se i Toulouse. Med nesten tusen år i eksistens (og det er bare som en offisiell fransk by), kan Toulouse skryte av utrolig gammel arkitektur, som den majestetiske Basilique Saint-Sernin og det vidstrakte gotiske mesterverket til Church of Les Jacobins.

Leie bobil Bordeaux
Bordeaux

For mange fremmaner navnet Bordeaux en tidevannsflom av tanniner, jordnære smaker og fruktige toner. Som vellagret rødvin er byen Bordeaux en fyldig opplevelse; havnebyen er like rik på kultur som regionen er på vindyrking.

Leie bobil Dublin
Dublin

Historisk sjarmerende og hyggelig, Dublin er en by med mange triks. Urørt en dag konverterer byen seg til en episk eksplosjon av festivaler den neste. Hver dag i uken vrimler byens puber av energiske lokalbefolkningen som hopper rett på sjansen til å stifte bekjentskap.

Leie bobil Reykjavik
Reykjavik - Keflavik

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, en by med 200 000 innbyggere i et land med bare 300 000 mennesker. Men størrelsen og den avsidesliggende beliggenheten tjener bare til å gjøre den mer bemerkelsesverdig og et helt perfekt utgangspunkt for en biltur.

Bari Indie Campers
Bari

Oppdag Italias skjulte perler ved å leie en camping- eller bobil i den sjarmerende byen Bari gjennom Indie Camper. Opplev friheten på den åpne veien mens du utforsker de fengslende omgivelsene og kulturarven som gjør Bari til et unikt reisemål for en biltur.

Leie bobil Roma
Roma

Alle veier fører til Roma, så som roadtripper vil du ende opp i Den evige stad før eller siden. Med god grunn også, fordi den eldgamle metropolen er Europas historiske hjerte. Ikoniske steder som det storslåtte Colosseum, Michelangelos sixtinske mesterverk og Forum Romanum vil fortelle deg akkurat det.

Leie bobil Milano
Milano

Verdens motehovedstad og Italias bankende økonomiske hjerte, Milano er en kraftfull metropol med en internasjonal rollebesetning av kulturkjennere, sekssifrede inntekter, superstjernemodeller og ambisiøse artister.

Hills landscape outside of Florence
Firenze

Kunst- og historiebyen – og fantastiske naturattraksjoner med morsomme utendørsaktiviteter! Lei en bobil i Firenze og reis rundt i byen og dens utkanter, hvor du kan utforske Italias beskyttede områder.

View of the Vesuvio
Napoli

Napoli er et fantastisk reisemål for camperesom ønsker å tilbringe tid omgitt av pittoreske vulkanske landskap og fantastisk utsikt over kysten. Lei en bobil i Napoli og gjør deg klar til å ha det gøy i nasjonalparkene, naturreservatene, strendene og campingplassene i en av de vakreste regionene i Italia, Campania. På slutten av oppholdet vil du ønske at biltureventyret aldri tok slutt!

Leie bobil Catania
Catania

Catanias jordnære skjønnhet ligger på Sicilias østkyst, med utsikt over Det joniske hav og ved foten av det beryktede Etna-fjellet, og får ikke den oppmerksomheten den fortjener.

Leie bobil Olbia
Olbia

Med sin avslappede atmosfære føles Olbia autentisk, sammenlignet med de sofistikerte, men ofte rensede turiststedene andre steder på øya. Fra de promenerende lokalbefolkningen til den upretensiøse sjarmen til de tradisjonelle restaurantene og barene, Olbia har ikke glemt hvor den kom fra.

Leie bobil Venezia
Venezia

Venezia er en by som trenger lite introduksjon. Synonymt med staselig storhet og kunstnerisk prakt, overvelder byen: palasser og kirker, marmor og gull, eldgamle fresker, moderne skulpturer, pittoreske kanaler, vakre broer, trange smug og solfylte piazzaer - den har alt.

view of the park outside of vancouver
Vancouver

Når det gjelder fantastisk natur har Vancouver alt. Isbreer, overstrømmende fossefall, tårnhøye fjelltopper og sandfylte kystlinjer omgir hele området.

view of Toronto from an outside park
Toronto

Lei en camping- eller bobil i Toronto, og legg ut på et uforglemmelig eventyr med fjell, elver og kultur. Ta deg tid til å kjøre bobilen gjennom pittoreske fjell, padle over rolige elver og sove under en stjernehimmel rett utenfor rekkevidde av byens lys.

view of the city of Calgary from outside park
Calgary

Lei en camping- eller bobil fra Calgary og utforsk det spektakulære landskapet i den nordvestlige delen av Canada. Regal Mountains, idylliske enger og elver som bukter seg venter på deg i dette fristedet for naturelskere.

Leie bobil Split
Split

Split er en gammel by med et ungt hjerte og massevis av aktiviteter for å pumpe den opp. Kroatias nest største by og Dalmatias første er en åpenbaring som treffer det søte stedet mellom tradisjon og nyhet.

Leie bobil Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam topper reiselisten over utallige Europa-turer. Byen er kjent for alle de riktige og gale grunnene, men hovedstaden i Nederland er mer enn bare kanaler og gryter.

trondheim_city_card
Trondheim

Trondheim er en vakker, historisk by i Trøndelag i Midt-Norge. Med sitt utgangspunkt ved Trondheimsfjorden er leie av en campingbil eller bobil i Trondheim en ypperlig måte å utforske kysten og naturen i området på.

Bergen
Bergen

Bergen er det perfekte reisemålet for alle som elsker friluftsliv. Med sine brusende fosser, klare fjorder og majestetiske fjell kommer landskapet rundt denne skandinaviske byen til å gi deg bakoversveis. Det er ingen tvil om at du kommer til å leke med tanken om en biltur i Norge etter et besøk i Bergen. Spesielt hvis du er så heldig at du får se nordlyset!

view over auckland's coast
Auckland

Når du leier en camping- eller bobil i Auckland, har du enkel tilgang til New Zealands nordøy. Dette området har en imponerende vulkansk natur, fantastiske strender, nasjonalparker, huler og innsjøer.

Quenstown Indie Campers
Queenstown

Nydelige Queenstown er kjent som et av de mest eventyrlige stedene på New Zealand. Hvis du er en spenningssøker eller naturelsker, er leie av en bobil i Queenstown starten på drømmeferien. Fra strikkhopping til historiske gruvebyer, finnes det noe spennende rundt hvert hjørne – du sitter bak rattet!

christchurch_card
Christchurch

Christchurch ligger på østsiden av New Zealands sørøya. Camping- eller bobilutleie i Christchurch er en utmerket måte å utforske det karrige og uspolerte området rundt.

Leie bobil Wien
Wien

Wien er sjarmerende, unikt og er vel verdt å se. Ikke for ingenting ble byen gjentatte ganger valgt til den mest beboelige byen i verden. Blandingen av utallige grønne områder, flotte bygninger, koselige steder og Donau som Wiens livslinje, gjør byen spesiell og perfekt for å leie en bobil.

Leie bobil Lisboa
Lisboa

Lisboa er en mangefasettert, fleretasjes labyrint der hver krok og krok er en potensiell ny oppdagelse: fra søte tascas og prisbelønte restauranter, gjennom svakt opplyste barer fylt med de svulmende lydene av fado, til plutselige panoramaer av byen nedenfor og Tejo. bortenfor.

Leie bobil Faro
Faro

Flott vær, brede strender, morsomt natteliv, sjarmerende hus og mat som er fingerslikkende god. Algarve er et av de mest besøkte områdene i hele Portugal – men hovedstaden flyr fortsatt snikende på turistradaren.

Leie bobil Porto
Porto

Lidenskapelig opptatt av detaljene i klassisk, men likevel moderne Lisboa? Vent til du ser Porto, hvor lignende detaljer tar utrolig tilfredsstillende proporsjoner. Ja, det er sant: i Porto er alt større. Den fantastiske maten kommer i store porsjoner (har du hørt om "Francesinha"?), folks sympati er enorm og stedene du vil besøke kommer til å overraske deg STORT.

Leie bobil Sevilla
Sevilla

En ekstravagant cocktail av tusenvis av år med historie og de overdådige rikdommene til conquistadorene, severdige Sevilla er så ute av denne verden at det kanskje er verdens mest favorittfilmsett og absolutt en verdt å utforske hvis du reiser rundt i Spania med bobil.

Beautiful city landscape of Valencia
Valencia

Hvis du er på utkikk etter et utrolig eventyr i Spania, kan den beste løsningen for deg være å leie en camping- eller bobil i Valencia. Enten du tenker på å reise med familien, med venner, partner eller alene, vil et biltur-eventyr gjennom Spania være noe uforglemmelig.

Leie bobil Malaga
Malaga

Costa del Sol. Hvis dette navnet for seg selv ikke sier alt, vet vi ikke hva som vil. Dette betyr bokstavelig talt "Solens kyst", og det er her du finner Malaga, en av de eldste byene i verden, og mye sol!

Leie bobil Barcelona
Barcelona

Akkurat som FC Barcelona er més que un club, er Barcelona mye mer enn bare en flott by. Byen er symbolet på katalansk kultur og, i likhet med Barças fotballag, håp for det voldsomt stolte katalanske folket.

Leie bobil Bilbao
Bilbao

Bilbaos livlige gastronomi kom opp sammen med byens nyfunne identitet, og tok det beste fra fortiden og utviklet det sammen med en ny generasjon som tok over byen.

Leie bobil Madrid
Madrid

Med fantastisk arkitektur, staselige bygninger og storslåtte boulevarder, gir Madrid en kultivert kosmopolitisk opplevelse og en flott start for en iberisk opplevelse med bobilutleie. Madrids vibrerende kunstscene, sammen med byens nye, avanserte gastronomi, lokker til en fascinerende mengde verdslige kjennere.

Leie bobil London
London

London, hovedstaden i både England og Storbritannia, er en fascinerende studie av livet i det 21. århundre. Kulturer eksisterer side om side, kolliderer, bytter karriplater, ackee med saltfisk, og bangers og mos.

RV rental in Manchester
Manchester

Manchesters positive tempo gjenspeiles i dens kreative kunst og ultramoderne arkitektur, pent balansert av nygotiske strukturer. Lei en bobil i Manchester og sprett inn i en smittende underholdende stemning som vil stille deg inn på verdens beste beats og bragder.

Leie bobil Edinburgh
Edinburgh

Hvis det er én ting som får Edinburgh til å krysse av, er det byens ungdommelighet og en viss "lev livet til det fulle" ånd. Hent bobilutleien din i Edinburgh for en eventyrlig skotsk biltur. Sjekk inn i den trendy atmosfæren ved å rulle inn i den uavhengige kunstscenen, fylt med hippe gallerier og alternative underholdningssteder.

Leie bobil Zürich
Zürich

Både en av verdens mest beboelige byer og et globalt finansielt kraftsenter, Zürich er søt og rik som sjokolade. Denne portalen til de snødekte Alpene holder ikke tilbake når det kommer til forbløffende naturlig skjønnhet, men den scorer også høyt på skalaen "fantastisk arkitektur".

Leie bobil Genève
Genève

Postkort-perfekte Genève er et fristed for reiseelskere på jakt etter de fineste og morsomste eventyrene i livet. Fra utvalgte fritidsaktiviteter som seiling, vinsmaking og museumshopping til ekstremsport, ser det ut til at den nest største byen i Sveits har blitt opprettet for å gjenopprette din pleide side med din rampete.

Leie bobil Stockholm
Stockholm

Stockholm er en sprudlende by fylt med kultur, historie, god mat, interessante mennesker og vakre bygninger. Stockholm er hjemsted for kongefamilien, og det er også her mange av verdens største artister kommer for å opptre.

RV rental Malmö
Malmø

Malmö er Sveriges tredje største og raskest voksende by og får kallenavnet «parkenes by» på grunn av de store parkanleggene midt i byen. Navnet er imidlertid noe utdatert, da Malmö statistisk sett har det nest minst grønne området av alle Sveriges byområder. Byen er kjent for å være hjemmet til en rekke kjente forfattere, musikere, skuespillere, artister og andre svært fremtredende personer.

Leie bobil München
München

Utkanten av Alpene i Øvre Bayern er München (eller som lokalbefolkningen sier München), en by ulik noe annet sted i verden. Gjennomsyret av historie, og dekket av museer og slott, er München mye mer enn trange skinnbukser og gigantiske øl.

Leie bobil Köln
Køln-Düsseldorf

Sitting on the banks of the Rhine, Cologne, at 2,000 years old, is one of the oldest cities in Germany and is best known for the Gothic wonder that is Cologne Cathedral. But in addition to this architectural masterpiece, Cologne is a place where the avant-garde rubs shoulders with the ancient and postmodern art meets traditional beer halls and Roman relics.

Leie bobil Hamburg
Hamburg

På den ene siden skyller Elben rikelig ut i strømmene i Nordsjøen. På den andre siden pryder den vakre tvillingen Alster Lakes Hamburgs sentrum med streker av sjarm. Fra hele verden føles denne tyske byens stemning flytende og stikker dypere enn det man ser.

RV rental in Stuttgart
Stuttgart

Ved første øyekast kan Stuttgart virke for godt til å være sant. Denne tyske byens rykte som et Mekka for fantastiske biler går foran det, og tuter på hornet for å samle bensinhoder og bilamatører fra hele verden.

Leie bobil Frankfurt
Frankfurt

Frankfurt er en virkelig kosmopolitisk by. En av tre innbyggere i byen er ikke tyske og mer enn 100 forskjellige språk snakkes daglig. Denne åpne ånden og evnen til kulturell utveksling flyter dypt i elvebyen, som lenge har vært et senter for handel og et knutepunkt for ulike påvirkninger, ideer og holdninger.,

Leipzig

Leipzig er ikke bare et historisk sentrum for næringsliv og handel, men tilbyr også en mangfoldig blanding av klassisk og moderne musikk (et besøk til Opera & Gewandhaus anbefales på det sterkeste!), kreative nabolag som Plagwitz og et unikt natteliv, for eksempel i Karli, som Karl-Liebknecht-Strasse kjærlig kalles.

Rhein river in Düsseldorf
Düsseldorf

Situated where the Rhine river meets the Düssel, Düsseldorf, one of Germany’s wealthiest cities, is an international financial and business powerhouse, a world-renowned destination for art, and a fashion-forward metropolis.

Leie bobil Berlin
Berlin

Berlin er den ubestridte europeiske hovedstaden med kule, sære trender og undergrunnsartister, og har noe for enhver smak – og det er det perfekte utgangspunktet for en biltur.

RV rental in Hanover
Hannover

Hannover trenger ikke å gjemme seg bak andre storbyer: Festivaler, natur, kunst, messer og arrangementer finner sted her jevnlig. Blant de absolutte høydepunktene i Hannover er for eksempel prydhagene «Herrenhäuser Gärten» fra 1600-tallet. Mer natur byr innsjøen Maschsee midt i byen på, hvor det er spesielt godt å være på varme dager.

indie campers san diego roadtrip
San Diego

Legg ut på et uforglemmelig biltureventyr i San Diego med Indie Campers, hvor en mangfoldig flåte for camping- og bobilutleie i San Diego venter på å løfte reiseopplevelsen. Enten du er en erfaren landeveiskriger eller en nykommer når det gjelder bilturverdenen, kan du leie en bobil som passer behovene dine hos San Diego Indie.

view over the lake with peddles
Anchorage

Anchorages omgivelser er hjem til spektakulære isbreer, dramatiske fjell og uberørte kystlandskap som vil gi deg en følelse av ærefrykt.

Los Angeles

Los Angeles er som skapt for road trips, enten det er en rask 3-timers fjelltur eller en weekendferie til Grand Canyon, det er mange fantastiske destinasjoner innen en kort kjøretur fra L.A. Drømmebyen har den perfekte beliggenheten, noe som gjør det enkelt å unnslippe byens gater til en weekend camping i Joshua Tree National Park, en spontan tur til San Juan Capistrano, eller kanskje en tur gjennom Malibu Creek State Park.

Las Vegas main picture
Las Vegas

Las Vegas er den mest folkerike byen i delstaten Nevada og den største byen i Mojave-ørkenen. Som en internasjonalt kjent ferieby er den først og fremst kjent for gambling, underholdning, god mat, shopping og natteliv.

Road in Phoenix
Phoenix

Hovedstaden i Arizona, Phoenix, er også statens mest folkerike by med over 1,6 millioner innbyggere. Den ble bosatt i 1867 som et jordbrukssamfunn nær sammenløpet av elvene Gila og Salt og ble en skikkelig by i 1881.

Mesa Verde National Park
Denver

Hovedstaden i Colorado, Denver, er statens mest folkerike by med over 700 000 mennesker som kaller den hjem. Byen ligger i South Platte River Valley like øst for Front Range of Rocky Mountains. Downtown Denver ligger umiddelbart øst for sammenløpet av South Platte River og Cherry Creek.

Mamouth mountains near San Francisco
San Francisco

San Francisco er en populær turistattraksjon året rundt. Det er kjent for sine kjølige somre, en eklektisk blanding av arkitektur og bratte bølgende åser. Med en rekke attraksjoner klare og venter på et klikk på et kamera, er det populært blant både sightseere og eventyrere.

view of Chicago over Lake Michigan
Chicago

Chicago ligger ved Great Lake Michigan, og er sentral i alle de mest fantastiske naturområdene i det amerikanske midtvesten.

Miami beach with palm trees
Miami

Miami er en kystmetropol som ligger i det sørøstlige Florida. Det er den eneste byen i USA som ble grunnlagt av en kvinne – Julia Tittle – som oppmuntret en utvikler til å utvide Florida East Coast Railroad til Miami, noe som egentlig satte området på kartet.

Salt Lake City

Hovedstaden i Utah, Salt Lake City, er den mest folkerike byen i staten med en befolkning som nærmer seg 1,3 millioner mennesker. Dalen ble bosatt i 1847 av mormonpionerer og huser i dag en kokende gryte med trofaste og sekulære borgere fra alle samfunnslag.

Finn kjøretøyet som passer til din road trip

Velg en eller flere kjøretøy fra Indie Campers eller Indie X-flåten for å sette sammen din skreddersydde road trip opplevelse. Vi tilbyr en rekke ulike campingbiler, campervans og bobiler.