Europa opplever for tiden vedvarende smittelse av coronavirus. Vi tar ekstra skritt for å imøtekomme våre reisende og sikre at alle holder seg friske og trygge. I en tid med nasjonale lockdowns, oppfordrer vi deg til å ikke reise eller bestille turer i nærmeste fremtid. Dessuten, aksepterer vi for øyeblikket ikke nye bestillinger med henting eller levering før 29. april. Nedenfor er oppdateringer om retningslinjene våre som reaksjon på virusutbruddet.

Dyprensing policy

Dyprensing policy

Vi tar ekstra tiltak for å redusere spredningen av COVID-19 viruset. Vi har implementert en sikkerhetspolicy som tar sikte på å beskytte våre ansatte (spesielt de som er på våre operative lokasjoner) så vel som våre kunder. Vi har derfor begrenset våre tjenester til det minimale og implementeret antibakterielle håndrensere på alle kontorer. Fysisk kontakt mellom ansatte og kunder er redusert til at det må holdes minst 2 meters avstand.

Ettersom vi fortsetter å lære om utviklingen av utbruddet via informasjon fra myndigheter, Verdens helseorganisasjon (WHO) og andre helsemyndigheter i de respektive land, vil vi oppdatere og forbedre våre sikkerhetstiltak ytterligere.

Vår oppdaterte rengjøringspolicy er ekstremt grundig og består av tre rengjøringsfaser for å minimere risikoen for spredning.

Grundig rengjøring

En grundig rengjøring med et kraftig desinfiserende middel desinfiserer våre utleie kjøretøy slik at virus ikke kan overføres mellom reisende. Spesiell oppmerksomhet er rettet mot alle overflater som folk ofte berører i kjøretøyet, for eksempel dørhåndtak, lysbrytere og rattet. Våre ansatte bruker full rengjøringsdrakt for sin egen og din sikkerhet.

Generell rengjøring

Først etter at bilen er blitt grundig desinfisert, fortsetter vi den generelle rengjøringsprosedyren. Dette er for å sikre alles helse. Vår generelle rengjøringsprosedyre dekker hele kjøretøyet, innvendig og utvendig. På dette stadiet har personalet hansker og masker for å minimere risiko.

Rengjøring av tilleggsutstyr

Policyen beskrevet ovenfor gjelder også for tilleggsutstyr. Bord, stoler, surfebrett, og alt annet tillegsutstyr blir desinfisert og rengjort før de legges til bilen din.

Som svar på COVID-19-utbruddet, har vi oppdatert våre avbestillingspolicy.

For avbestillinger som er gjort mer enn 30 dager før planlagt innsjekkingsdato refunderes hele depositumet.

Hvis en avbestilling gjøres innen 30 dager og mer enn 48 timer før innsjekkingsdato, betales refusjonen i et reiseskupong som er gyldig i et år.

For avbestillinger som gjøres mindre enn 48 timer før den planlagte innsjekkingsdatoen, gjelder fortsatt gebyret for å ikke møte opp. Denne avgiften utgjør 100% av bestillingsprisen og belastes på ditt kredittkort.

Avbestillingsforespørsler vil bare bli ansett som gyldige om de formidles skriftlig via e-post til [email protected]

Generelle anbefalinger for vårt community

Følg lokale, regionale, nasjonale og europeiske myndigheters forskrifter og anbefalinger

Nå er ikke den beste tiden å reise til utlandet eller ta fly. I noen tilfeller er det til og med forbudt. I noen land er også forbud mot intern reising, og det er sannsynlig at slike pålegg vil fortsette og utvides til de fleste europeiske regioner og nasjoner. I en krisetid som denne mener vi bestemt at folks sikkerhet og helsevern må settes foran selskaper. I den sammenheng ønsker ikke å annbefale eller aktivt stimulere deg til å reise før situasjonen anses under kontroll av myndighetene.

Vi anbefaler på det sterkeste at du følger bestemmelsene definert av myndighetene i hvert enkelt land. Noen av de mest relevante linkene vi anbefaler deg å følge for sanntidsinformasjon er følgende fra Forbes og WHO (situasjonsrapporter og teknisk veiledning). Disse inneholder konkrete detaljer om hvordan situasjonen påvirker hvert land og respektive viktige regulasjoner tatt av myndighetene.

Hvis du reiser, beskytt deg selv og samfunnet rundt deg

Der det er mange mennesker, har virus en tendens til å spre seg lettere og raskere. Hvis du reiser rundt denne perioden hvor det utbrudd over hele Europa, anbefales det derfor å:

  • Unngå overfylte steder og øv sosial distanse for å beskytte både deg selv og lokalsamfunnene rundt deg.
  • Følg alltid rådene fra Verdens helseorganisasjon (WHO) mens du er på veien.
  • Lagre nødkontakter til lokale og nasjonale myndigheter, som kan være til hjelp i tilfelle du trenger det.
  • Som en siste enorm viktig anbefaling, følg alle regler og definerte prosedyrer på våre operasjonslagre når du henter eller leverer din campervan. Du kan lese vår reviderte "Grundige regjøring- & Sikkerhetspolicy" ovenfor. Det er viktig at du respekterer å holde en minimumsavstand på 2 meter fra våre ansatte under hele innsjekkings- og utsjekkingsprosessene.

En meldig fra Indie Campers' CEO til vårt community:

Kjære community,

I Indie Campers er setter vi altid mennesker først. COVID-19-utbruddet (coronavirus) har naturlig nok ført til bekymringer, verden over. Vi ønsker derfor å forsikre om at vi takler den nåværende situasjonen med samme mentalitet som alltid har ledet oss, nemlig å sette mennesker først.

Vi lever og står overfor et globalt virusutbrudd som handler om folkehelse og sikkerhet, ikke selskaper eller aksjer. Dette påvirker hver eneste en av oss, og å adressere det har blitt et spørsmål om samfunnsdeltakelse og gjensidig respekt for hverandre. Vi lever i et globalt samfunn som har blitt drevet frem av “digital transformasjon” og forsterket av delingsøkonomien de siste årene, som vi alle har hatt godt av.

Vi tror og mener at det nå er tid for å gi tilbake. Vi må stille opp som enkeltpersoner, ledere og samfunnsmedlemmer. Vi må sikre at vi alle følger retningslinjer og anbefalinger som gis av lokale, nasjonale og globale myndigheter.

Som en konsekvens av dette tankesettet har vi brukt de siste ukene på å addresere og prøve å forhindre den forutsette (og nå synlige) effekten. Effekten det har på våre direkte og indirekte samfunn, på den globale reisebransjen og på sikkerhet og helse blandt våre kunder, våre nesten 200 ansatte og våre titals forretningspartnere rundt om i Europa. I alt vi gjør, fra beskyttelsesplan for de ansatte til å forbedrede rengjøringsmetoder og en ny fleksibel avbestillingspolicy, sikter vi på å imøtekomme globale behov og bekymringer i samfunnet.

For de av dere som ikke aktivt ønsker å reise på dette tidspunktet, inviterer vi dere til å søke inspirasjon i våre reiseplaner og reisetips, så du kan planlegge og begynne å drømme om tiden etter støvet har lagt seg.

Vi er alle sammen i dette, og vi vil komme ut av dette som et sterkere, mer positivt og samlet samfunn.
Ingenting er viktigere enn sikkerheten og folkehelsen i til samfunnet.

Ta vare,
Hugo Oliveira