🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Zürich

Leie bobil Zürich

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Zürich

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Bobilutleie Zürich

Zürich, en mangefasettert by ved en innsjø. Byen er bare en time fra de berømte sveitsiske Alpene. Fra de historiske bygningene i gamlebyen til kafeene langs Limmat og den berømte Bahnhofstrasse med sine luksuriøse butikker, har Zürich mye å by på. Klatre til toppen av Grossmünster-katedralen, ta en båttur på innsjøen og slapp av i Lindenhof-parken med utsikt over gamlebyen, og smak til slutt den berømte sveitsiske sjokoladen i en av de mange sjokoladebutikkene i byen, som Sprüngli, før du drar ut for å utforske resten av Sveits.

Kommer til Zürich

Byen ligger ved bredden av Zürich-sjøen, nord i Sveits. Byen er lett tilgjengelig med bil takket være ulike motorveier: A1, som krysser Sveits fra øst til vest, fra Genève til St. Gallen, A3 mellom Basel og Chur og A4, som forbinder nord i landet med Ticino. Byens sentralstasjon tilbyr direkte tilgang til Zürich sentrum. Det går mange forbindelser både i Sveits og til europeiske byer som Berlin, Wien og Milano med varighet på bare noen få timer. Zürich-Kloten internasjonale lufthavn er inngangspunktet for mange besøkende. Sveitsiske og Easyjet tilbyr et bredt spekter av destinasjoner rundt om i verden. Reisen fra flyplassen til sentrum tar omtrent 15 minutter, med bil eller med tog.

Parkering i Zürich

Når du ankommer Zürich, er parkeringsplassene langs gaten ganske knappe og begrensede når det gjelder tiden du kan forlate bilen din (2-4 timer). Timeprisen er mellom 1,50 £ og 3,50 £ (2-4 CHF), og betales på parkometeret eller med kredittkort gjennom Parkingpay-appen. Byen tilbyr underjordiske parkeringsplasser, men visse biler og leiebobiler i Zürich må være klar over høydebegrensninger, og priser som ligner på gateparkeringspriser. Parkhaus Hauptbahnhof og Hohe Promenade er de mest sentralt beliggende, ca 32 £ (40 CHF) per dag.

Pass deg for bøter for ikke å holde seg til de angitte parkeringstidene, da dette er veldig strengt i Zürich. Den billigste og enkleste løsningen er å parkere i en Park+ride, de i Zürich Tiefenbrunnen og Glattbrugg er veldig praktiske. De daglige prisene varierer mellom 6 £ (8 CHF) og 16 £ (20 CHF). De ligger i nærheten av en togstasjon med direkte og rask forbindelse til sentrum.

Årlige arrangementer i Zürich

  • Zürich karneval - 4. - 6. mars 2022: Mellom musikk, fancy kjær og moro, kan du oppleve sveitsiske tradisjoner på dette årlige karnevalet
  • Street Parade - 17. august 2021: Dette er sommerens begivenhet for elektrofans. Flere scener og mange paradevogner vil få deg til å danse langs kanten av innsjøen.
  • Zürcher Theater Spektakel - 19. august - 5. september 2021: I magiske omgivelser kan du oppleve alle former for kunst fra dans til sang og teater for alle aldre.
  • Illuminaritum - november 2021: I november kan du utforske Zürich mens den lyses opp av tusenvis av lys.

Camping i Zürich

Vær oppmerksom på at det er best å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen (juli-august).

  • Zürich Fischers Fritz campingplass: et lite paradis i utkanten av Zürich med direkte tilgang til innsjøen, for mellom 28 £ til 40 £ (35-50 CHF) per natt.
  • Vitznau campingplass: med utsikt over Waldstätten innsjøen, er dette det ideelle utgangspunktet for å utforske regionen, koster mellom 20 £ og 40 £ (25-50 CHF) per natt.
  • Walenstadt campingplass: mellom innsjøen og fjellene, ligger det 80 km fra Zürich i retning av Alpene, for en lavere pris på 16-24 £ (25-35 CHF) per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Zürich