Leie bobil Zürich

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Zürich

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Bobilutleie Zürich

Zürich, en mangefasettert by ved en innsjø. Byen er bare en time fra de berømte sveitsiske Alpene. Fra de historiske bygningene i gamlebyen til kafeene langs Limmat og den berømte Bahnhofstrasse med sine luksuriøse butikker, har Zürich mye å by på. Klatre til toppen av Grossmünster-katedralen, ta en båttur på innsjøen og slapp av i Lindenhof-parken med utsikt over gamlebyen, og smak til slutt den berømte sveitsiske sjokoladen i en av de mange sjokoladebutikkene i byen, som Sprüngli, før du drar ut for å utforske resten av Sveits.

Kommer til Zürich

Byen ligger ved bredden av Zürich-sjøen, nord i Sveits. Byen er lett tilgjengelig med bil takket være ulike motorveier: A1, som krysser Sveits fra øst til vest, fra Genève til St. Gallen, A3 mellom Basel og Chur og A4, som forbinder nord i landet med Ticino. Byens sentralstasjon tilbyr direkte tilgang til Zürich sentrum. Det går mange forbindelser både i Sveits og til europeiske byer som Berlin, Wien og Milano med varighet på bare noen få timer. Zürich-Kloten internasjonale lufthavn er inngangspunktet for mange besøkende. Sveitsiske og Easyjet tilbyr et bredt spekter av destinasjoner rundt om i verden. Reisen fra flyplassen til sentrum tar omtrent 15 minutter, med bil eller med tog.

Parkering i Zürich

Når du ankommer Zürich, er parkeringsplassene langs gaten ganske knappe og begrensede når det gjelder tiden du kan forlate bilen din (2-4 timer). Timeprisen er mellom 1,50 £ og 3,50 £ (2-4 CHF), og betales på parkometeret eller med kredittkort gjennom Parkingpay-appen. Byen tilbyr underjordiske parkeringsplasser, men visse biler og leiebobiler i Zürich må være klar over høydebegrensninger, og priser som ligner på gateparkeringspriser. Parkhaus Hauptbahnhof og Hohe Promenade er de mest sentralt beliggende, ca 32 £ (40 CHF) per dag.

Pass deg for bøter for ikke å holde seg til de angitte parkeringstidene, da dette er veldig strengt i Zürich. Den billigste og enkleste løsningen er å parkere i en Park+ride, de i Zürich Tiefenbrunnen og Glattbrugg er veldig praktiske. De daglige prisene varierer mellom 6 £ (8 CHF) og 16 £ (20 CHF). De ligger i nærheten av en togstasjon med direkte og rask forbindelse til sentrum.

Årlige arrangementer i Zürich

  • Zürich karneval - 4. - 6. mars 2022: Mellom musikk, fancy kjær og moro, kan du oppleve sveitsiske tradisjoner på dette årlige karnevalet
  • Street Parade - 17. august 2021: Dette er sommerens begivenhet for elektrofans. Flere scener og mange paradevogner vil få deg til å danse langs kanten av innsjøen.
  • Zürcher Theater Spektakel - 19. august - 5. september 2021: I magiske omgivelser kan du oppleve alle former for kunst fra dans til sang og teater for alle aldre.
  • Illuminaritum - november 2021: I november kan du utforske Zürich mens den lyses opp av tusenvis av lys.

Camping i Zürich

Vær oppmerksom på at det er best å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen (juli-august).

  • Zürich Fischers Fritz campingplass: et lite paradis i utkanten av Zürich med direkte tilgang til innsjøen, for mellom 28 £ til 40 £ (35-50 CHF) per natt.
  • Vitznau campingplass: med utsikt over Waldstätten innsjøen, er dette det ideelle utgangspunktet for å utforske regionen, koster mellom 20 £ og 40 £ (25-50 CHF) per natt.
  • Walenstadt campingplass: mellom innsjøen og fjellene, ligger det 80 km fra Zürich i retning av Alpene, for en lavere pris på 16-24 £ (25-35 CHF) per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Zürich

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå