Leie bobil Wien

Leie bobil Wien

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Wien

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Castle on a cliff nearby a lake and a forest

Bobilutleie Wien

Wien er sjarmerende, unikt og vel verdt å se. Det er ikke uten grunn at byen er gjentatte ganger kåret til verdens mest livlige by. Blandingen av utallige grønne områder, flotte bygninger, koselige steder og Donau som Wiens livslinje gjør byen til noe spesielt.

Fra keiserinnen Sissi, Mozart til Falco byr byen alltid på noe fascinerende. Wien er attraktivt for studenter, kunstnere og forretningsfolk på samme måte.

Mange av dem bosetter seg fordi Wien gir deg følelsen av en storby uten overflødig bystøy. Wiens sjarm kommer fra blandingen av gammel wienertradisjon og internasjonal påvirkning.

Bortsett fra Hofburg og slottet Schönbrunn finner du også den persiske teppekjøpmannen og den tyrkiske kebabkiosken.

Kommer til Wien

Wien ligger nordøst i Østerrike, og som hovedstad er det det viktigste trafikknutepunktet i landet.

Autobahnene A5, A3 og A2 forbinder Wien med landene Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Italia og Slovenia som alle grenser til Østerrike. A1 fører direkte gjennom Østerrike til Tyskland.

Flyplassen Wien-Schwechat ligger bare 18 km fra sentrum. Det er hjemmeflyplassen for Austrian Airlines, og Ryanair og Wizz Air besøker den også.

Jernbaneforbindelsene fra Wien er ypperlige i alle retninger, spesielt til grenseområdene og hovedstedene i de omkringliggende landene som Tsjekkia og Ungarn.

Togene til ÖBB (Austrian Federal Railway) tilbyr stort sett WLAN og en restaurant.

Parkering i Wien

Du finner den beste parkeringen utenfor bykjernen. Vi anbefaler "P+R Erdberg" ved Autobahn-avkjørselen St. Marx. Derfra reiser du til sentrum med U3, og du betaler bare 3,60 € per dag for parkeringsplassen.

Parkering i Wiens indre by er trygt. Fra mandag til fredag tilbyr byen kun korttidsparkering. Med en billett kan du parkere i opptil 2 timer. 30 minutter koster 1.10 €.

Garasjeparkering er tilgjengelig i parkeringshuset på Karlsplatz. Det ligger veldig sentralt og koster 12 € per dag.

Det er mulig å parkere stort sett gratis i distriktene 13, 21, 22 og 23 og deretter reise inn til sentrum.

Årlige arrangementer i Wien

Lifeall (mai) – Et "mågå" for alle som liker det høyt og skingrende. I Wiens rådhus feirer vi Europas største veldedighetsarrangement til fordel for mennesker rammet av AIDS og HIV. Billettpriser fra 90 €.

Donauinselfest (juni) – En musikkfestival med mange tysktalende artister på et kult sted. Inngang gratis.

Sommerkino på rådhusplassen (mellom juli og september) – mangfoldige friluftsarrangementer i tillegg til catering og verdensmusikk. Inngang gratis.

Viennale (november) – Festivalen er planlagt i 14 dager og feirer den østerrikske filmindustrien. Den wienerske filmprisen deles også ut under dette programmet. Billettpris: 9 €.

Camping i Wien

Til tross for å være en storby, tilbyr Wien de beste mulighetene for camping nær sentrum:

  • Camping Wien Vest: ryddig campingplass i utkanten av wienerskogen bare 30 minutter med bil fra sentrum. Har åpent også på nyttårsaften og nyttårsdag. Pris fra ca 10 €.
  • Campingplass Masai Mara: leir i utkanten av Donau, bare 1 time unna Wien. Utallige muligheter for fritidsaktiviteter. Priser per natt fra 6 €. 
  • Campingplass Neue Donau: Donauøya er det lokale rekreasjonsområdet i Wien, og det går ikke å slå leir nærmere byen. Priser fra ca 10 €.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Wien