Leie bobil Venezia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Venezia

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

small boats in the middle of a canal surrounded by houses

Oversikt over byen

Venezia er en svært gammel by; historien begynner med Romerrikets opphør, da noen italikerbefolkninger på flukt fra langobardene bosatte seg i sumpene i den venetianske lagunen. I dag er Venezia en av de mest besøkte byene i verden, med sine kanaler og tårnene som stikker opp av den smale, tett sammenvevde bebyggelsen. Å besøke denne byen betyr å gå seg vill i de smale gatene flankert av kanalene, bare for plutselig å finne deg selv stående på karakteristiske torg som Santa Margherita – senteret for venetiansk natteliv. Når du går gjennom de gamle, karakteristiske bygningene, foreslår vi at du stopper for en aperitiff i en av de mange "bacari", små steder hvor du kan nippe til en spritz og spise den lokale "cicchetto" – et lite, fylt smørbrød med mange forskjellige smaker.

Slik kommer du deg dit

Venezia er forbundet med fastlandet med én enkelt vei: Frihetsbroen. Den enkleste måten å komme seg til Venezia på, er med fly. Marco Polo lufthavn ligger bare noen få kilometer fra byen og har gode forbindelser til Piazzale Roma. De viktigste flyselskapene er EasyJet og Ryanair, som har lavere priser om sommeren (flytid fra London: 2 timer). Hovedveien som fører til Venezia, er A4. Husk at du ikke kan parkere i sentrum, så bilen din må stå på en av de tilstøtende parkeringsplassene. Venezia Santa Lucia jernbanestasjon ligger ved Canal Grande, og gir deg enkel tilgang til alle de store italienske byene.

Parkering

Det er ikke mulig å parkere i Venezias historiske sentrum. Det er imidlertid to parkeringsplasser rett utenfor inngangen til byen: Garage San Marco (bobilpris for 4 timer: € 20, bobilpris for 24 timer: € 40) og Tronchetto parkering (bobilpriser: gratis i 30 minutter, € 25 for 12 timer). Et passende alternativ for å spare penger er parkering i Mestre, like utenfor Venezia. Vi anbefaler Park Costa AVM (1 time: € 2, 24 timer: € 12) eller Saba Mestre Station Mestre bilparkering (1 time: € 2,40, 24 timer: € 15).

Årlige arrangementer

  • Festa del Redentore (tredje søndag i juli): Til minne om frigjøringen fra pesten dekkes Giudecca-kanalen med båter, slik at man kan nå nå Forløserkirken til fots. Gratis begivenhet.
  • Karneval (februar-mars): Byen fylles av muntre og fargerike masker, og feiringen foregår i to uker. Gratis begivenhet.
  • Filmfestivalen i Venezia (september): Syv dager dedikert til filmer, med deltakelse fra nasjonale og internasjonale aktører. Priser: €10-20, avhengig av arrangementet

Camping

  • Campingplass Village Venice: Hotellet har et spa og en restaurant, kun 10 minutter fra det historiske sentrum. Bobilpriser: € 15 / dag i lavsesongen, € 24 / dag i høysesongen.
  • Campingplass Fusina: Ligger ved munningen av Brenta, noen få kilometer fra Venezia. Nåes med ferge. Bobilpriser: € 14 / dag i lavsesong, € 15 / dag i høysesongen.
  • Campingplass Rialto: Omgitt av grøntområder, i byen Campalto, noen få kilometer fra Venezia. Bobilpriser: € 22 / dag i lavsesong, € 28 / dag i høysesongen.

 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Venezia

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå