view of the park outside of vancouver

Leie bobil Vancouver

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Vancouver

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view of pitt lake with cloud and reflections in the water

Camping- og Bobilutleie i Vancouver

Når det gjelder fantastisk natur har Vancouver alt. Isbreer, overstrømmende fossefall, tårnhøye fjelltopper og sandfylte kystlinjer omgir hele området. Lei en camping- eller bobil i Vancouver og begynn å utforske de utallige omkringliggende naturlige underverkene.

Vancouvers Nasjonalparker

Nasjonalparkene som omgir Vancouver gjenspeiler de mangfoldige naturtrekkene i det vestlige Canada. Robuste kystklipper, temperert regnskog og høye fjelltopper er bare noen imponerende landskap du kan utforske i camping- eller bobilen din.

Kjør bobien østover for å komme til Kootenay Rockies, hjem til tre enorme og fjellrike nasjonalparker. Gå gjennom gigantiske gamlel skoger og utforsk alpine enger i Mount Revelstoke nasjonalpark. Utforsk ørkener, gressletter og hengende isbreer i Kootenay nasjonalpark. Se spektakulære fosser og enorme hoodooer i Yoho nasjonalpark.

Fortsett ditt vestgående bobileventyr mot Calgary for å komme til Glacier nasjonalpark. Her finner du utallige isfelt, imponerende fosser og karrige topper som du kan klatre til toppen av.

Ta en dagstur vestover fra Vancouver til Gulf Island nasjonalparkreservat. Denne parken omfatter 15 store øyer og mange mindre kystskatter. Nyt å navigere mellom små øyer, rev og kom i kontakt med de marine økosystemene som har gjort disse iskalde farvannene til sine hjem.

Vancouvers Innsjøer og Elver

Landskapet rundt Vancouver er imponerende og mangfoldig og inkluderer mange innsjøer, elver og kystlinjer som du kan utforske som del av camping- eller bobilopplevelsen din.

Kystbyen Vancouver er hjem til fantastiske strender som garantert vil imponere enhver havelsker. En skjult perle er Locarno Beach der du har en epsik utsikt og blendende kyststriper vekk fra byens travelhet. Utforsk en ekte strand for svømmere ved Ambleside Beach, vest for Vancouver. Nyt vadebassengene og de steinete kystlinjene på dette gjemmestedet ved kysten.

Hvis du leter etter ferskvann, kan du sole deg på den rolige bredden av Buntzen Lake, som ligger like nord for Vancouver, hvor du kan vandre, svømme, fiske eller bare nyte den naturlige, robuste skjønnheten i denne uberørte innsjøen.

Hvis du velger å kjøre camping- eller bobilen sørover, er Pitt Lake en naturelskers paradis. Innsjøen er flankert av karrige topper og er hjem til flere hemmelige viker og øyer med sandstrender som er perfekte for bading eller bare avslapping.

Fortsett sørover i bobilen for å drive dovent nedover Similkameen-elven som renner ned fra Kaskadefjellene. Du kan forundre degover krappe klipper og frodige daler langs elvebredden.

Campingplasser i Vancouver

Det er avgjørende å ha et trygt sted å overnatte og hvile for å få mest mulig ut av hver dag av bobilferien din. Når du vurderer steder å overnatte, er det alltid en god idé å ringe i forveien for å gjøre reservasjoner og sikre at campingplassene kan imøtekomme camping- eller bobilens størrelse.

Mange campingplasser tilbyr reservasjoner opptil seks måneder i forveien, men noen bruker "først til mølla"-prinsippet. Her er noen campingplasser du kan vurdere når du planlegger din store kanadiske biltur: Snowforest Campground, Grist Mill Campground og Redstreak Campground. Hvis du vil ha flere tips, triks og veiledninger om campinglivet, kan du sjekke ut bloggen vår.

Lei en camping- eller bobil i Vancouver og dra på ditt livs eventyr. Episke utsikter, skimrende kyster og slyngende elver venter på å bli oppdaget av deg.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Vancouver