Beautiful city landscape of Valencia

Leie bobil Valencia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Valencia

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Top view of Valência, the start and end destination of this Valencia road trip

Camping- og Bobilutleie i Valencia

Hvis du er på utkikk etter et utrolig eventyr i Spania, kan den beste løsningen for deg være å leie en camping- eller bobil i Valencia. Enten du tenker på å reise med familien, med venner, partner eller alene, vil et biltur-eventyr gjennom Spania være noe uforglemmelig. 

Valencia ligger i et unikt og vakkert naturmiljø. Omgitt av fruktbart land, har det vært et svært ettertraktet sted siden førromersk tid. I dag er byen verdensberømt for ett av den spanske matens underverker, paellaen, og de nærliggende sjarmerende byene som Buñol, Picassent og Cheste.

Dette er ikke de eneste attraksjonene for en camping- eller bobiltur fra Valencia. I tillegg til den ferske og deilige maten, tilbyr Valencia en stor kulturarv med steder som Ciudad de las Artes y las Ciencias (byen for kunst og vitenskap), dens forskjellige arkitektoniske stiler, dens verdslige tradisjoner og dens unike strender (El Saler og La Malvarrosa, blant andre). Dette er bare noen få ting som gjør en bobiltur i denne delen av Spania unik.

Du kan enkelt nå Valencia med en nasjonalt eller europeisk flyreise. Flyplassen i Valencia er forbundet med metro og shuttlebuss. Valencia kan også nås med tog fra Barcelona , Madrid , Alicante og Zaragoza, eller til og med med buss, da byen er godt forbundet med forskjellige kommuner og andre provinser.

Nasjonalparker i Valencia-området

Hvis du ønsker å delta i historiske, naturlige og sportslige aktiviteter, kan du nå forskjellige naturparker rundt Valencia med camping- eller bobilen din. 

Hvis du reiser nord for Valencia, kan du kjøre bobilen din til Parc del Turia. Denne parken er en elvepark, perfekt for familieaktiviteter, spaserturer og sportsaktiviteter som sykling. Deretter kan du besøke og utforske Parc Natural de la Serra Calderona. Der finner du utrolig natur, turstier, sykling og terrengsykling, grillområder, vakre utsiktspunkter som mirador de Garbi, og steder å spise som Restaurante Chaparall og El Salt.

Når du kjører camping- eller bobilen sørover, kommer du til Parc Natural de l'Albufera de València. Dette er et populært sted for fantastiske solnedganger, rismarker og båtturer langs lagunen som er hjem til marint liv og forskjellige fuglearter. 

Hvis du fortsetter å kjøre sørover i retning Alicante, kan du besøke naturparken Pou de la Reixa, hvor du kan følge turstien til Pou L'olleta og utforske historien til Cova de les Finestres. Lenger sør, ta deg tid til å dra til Fuente de losBaños, hvor du finner termiske bassenger langs elven, og Laguna Rosa inne i Parc Natural de Las Lagunas de La Mata y Torrevieja.

Valencias Kystlinje, Elver og Innsjøer

Hvis du vurderer å leie en camping- eller en bobil for å nyte solrike sandstrender, naturlige innsjøer og elveaktiviteter, er du kommet til riktig sted. 

Besøk Playa de Gandia, en grei kjøretur fra Valencia for å komme til denne vakre sandstranden. Det perfekte stedet å tilbringe helgen med å sole seg ved havet. 

En annen interessant strand er Platja de la Devesa del Saler. Denne stranden ligger svært nær naturreservatet Parc Natural de l'Albufera og besøkssenteret. 

Denne stranden er berømt for sine grønne omgivelser og vindsurfingaktiviteter. Videre bør du vurdere muligheten for å våkne opp i nærheten av Playa de Piles og oppleve en unik soloppgang. 

Andre fascinerende strender er Playa de la Malvarrosa og Playa de Pinedo. Hvis du er interessert i å reise langs kysten, kan du sjekke ut de mange attraksjonene langs den spanske kysten.

Campingplasser i Valencia-området

Noe som er veldig viktig når du leier en bobil, er å vite hvor du skal overnatte. Vi anbefaler alltid reisende å overnatte på en campingplass. Du kan slappe av og føle deg trygg når du vet at alle fasilitetene som vann- og elektrisk tilkobling, riolering, toaletter og dusjer er tilgjengelig for deg. Her finner du en liste over campingplasser hvor du kan hvile på slutten av en dag full av aktiviteter og lange kjøreturer.

Nomadic Valencia Camping Car ligger i Albalat dels Sorrells. Den har et supermarked, sportsfasiliteter, parker, et svømmebasseng og restauranter. Camping Coll Vert ligger ved stranden i Pinedo i naturparken Albufera. Den har et sportskompleks, svømmebasseng, restaurant og supermarked, men husk at minimumsoppholdet er to netter. 

Valencia Camper Park ligger mellom byen og strendene i et rolig og skogkledd naturområde. Den er åpent hele året, kjæledyrvennlig, har et svømmebasseng, dusjer og Wi-Fi, og tilbyr vanntilkobling.

Informasjon og Krav for å Kjøre fra Valencia

For å kjøre i Spania må du være minst 18 år gammel og ha gyldig førerkort. Hvis du ikke er europeisk statsborger og du ønsker å reise med en camping- eller bobil gjennom Spania, sørg for å sjekke hvilken type innreisevisum du trenger. Du kan sjekke all informasjon på den spanske regjeringens nettsted. 

Husk at i Spania er det obligatorisk å kjøre på høyre side av veien, bruke sikkerhetsbelter og respektere fartsgrensene i henhold til veien du kjører på med bobilen din. 

Generelle regler for hastighet er 120 km/t på veier og motorveier med dobbeltspor, 90 km/t på alle andre veier og 30 km/t i tettbygde strøk.

For mer informasjon om å reise med en camping- eller bobil, kan du besøke våre to dedikerte bloggseksjoner: Campingtips og veiledninger.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn