Ta en campingvogn og følg solen! Spar opptil 20 % på din episke sommerferie.

Leie bobil i Utah

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Utah

Bestill roadtripen din for sommeren og få opptil 20 % RABATT

Klar for en unik biltur? Vi tilbyr opptil 20 % rabatt på utvalgte bilturer. Reis for å feire det beste av det sommeren har å by på – til en søt rabatt.

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Lake in Utah

Alt om Van Rental i Utah

Utah er en av de mest dynamiske og historiske statene i USA. Med utallige nasjonalparker, skoger, monumenter, delstatsparker og millioner av dekar med fantastisk natur og åpne områder, er Utah en drømmedestinasjon for de som ønsker å reise med RV og oppleve så mye som fjellene i det vestlige USA har å tilby .

Steder å besøke

 • Scenic State Route 12 – For en uforglemmelig tur, ta Utahs ikoniske State Route 12, en av de mest naturskjønne motorveiene i landet.
 • The Great Salt Lake – En av de salteste vannkildene på planeten. Vannet er faktisk så salt at det nesten er lett å flyte i sjøen.
 • Bryce Canyon National Park – De berømte Red Cliffs (Hoodoo) i Bryce Canyon National Park må du ikke gå glipp av hvis du bestemmer deg for å reise til bikuben.
 • Bonneville Salt Flats – Et nasjonalt vidunder; noen dager fremstår de utrolige saltslettene som en frossen innsjøbunn, andre dager som en majestetisk reflekterende innsjø.
 • Monument Valley – Monument Valley er et typisk gammeldags landskap på grensen mellom Utah og Arizona og her er noen av de mest imponerende megalittene i USA.

Gastronomi

Utah har en rekke unike kulinariske herligheter som du ikke finner andre steder i Amerika. Her er noen av de beste rettene å prøve i Utah:

 • Utah Scones – Ligner på å steke brød, men med smør og deilig Utah-honning.
 • Bear Lake Raspberries – Bear Lake bringebær er søte og saftige og er blant de beste i verden.
 • Pastrami Burgers – En av de beste cheeseburgerne du noen gang har spist, med pastrami!
 • Dutch Oven Dinners – Alt tilberedt i Utahs offisielle lapskaus er garantert deilig.
 • Funeral Potatoes – Ikke la navnet skremme deg: hash browns, rømme, mye ost og kyllingsuppe.

Årlige begivenheter i Utah

 • Heber Valley Music & Cowboy Poetry Gathering – Denne festivalen arrangeres årlig i oktober og er en av Utahs beste festivaler for countrymusikk og poesi. Billettene koster 52 euro og inkluderer middag.
 • The Sundance Film Festival – En av verdens største og beste filmfestivaler. Festivalen varer fra januar til februar. Billetter koster fra 22 euro.
 • Utah Arts Festival – Festivalen, som finner sted hvert år i juni, byr på levende musikk, danseforestillinger og hundrevis av utstillinger om visuell kunst. Billettene koster kun 13 euro.

Camping i Utah

 • WillowWind RV Park – En familievennlig bobilpark med en blanding av ro, utendørsaktiviteter og fasiliteter fra det 21. århundre. WillowWind RV Park i Hurricane City er av mange gode grunner en av landets favoritter. 44-52 euro per natt.
 • Thousand Lakes RV Park – Denne campingplassen i Torrey, Utah, er ikke bare en bobilpark, men mer som en liten by. I tillegg til de mange fasilitetene, inkludert piknikbord på hvert sted, lekeplass og peiser, er det også utleie av 4x4, middager med western-tema og en fantastisk frisørsalong. 35 per natt / hele året.
 • Zion River Resort – Med en flott lekeplass, flere bassenger og boblebad for voksne, kan hele familien nyte dette majestetiske feriestedet ved elvebredden i Virgin, Utah. Når du er klar til å utforske det beste Utah har å tilby, kan du ringe kundeservice og parkpersonalet hjelper deg gjerne med å planlegge den perfekte reiseruten. 35-60 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå