🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Utah main picture

Leie bobil i Utah

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Utah

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Lake in Utah

Alt om Van Rental i Utah

Utah er en av de mest dynamiske og historiske statene i USA. Med utallige nasjonalparker, skoger, monumenter, delstatsparker og millioner av dekar med fantastisk natur og åpne områder, er Utah en drømmedestinasjon for de som ønsker å reise med RV og oppleve så mye som fjellene i det vestlige USA har å tilby .

Steder å besøke

 • Scenic State Route 12 – For en uforglemmelig tur, ta Utahs ikoniske State Route 12, en av de mest naturskjønne motorveiene i landet.
 • The Great Salt Lake – En av de salteste vannkildene på planeten. Vannet er faktisk så salt at det nesten er lett å flyte i sjøen.
 • Bryce Canyon National Park – De berømte Red Cliffs (Hoodoo) i Bryce Canyon National Park må du ikke gå glipp av hvis du bestemmer deg for å reise til bikuben.
 • Bonneville Salt Flats – Et nasjonalt vidunder; noen dager fremstår de utrolige saltslettene som en frossen innsjøbunn, andre dager som en majestetisk reflekterende innsjø.
 • Monument Valley – Monument Valley er et typisk gammeldags landskap på grensen mellom Utah og Arizona og her er noen av de mest imponerende megalittene i USA.

Gastronomi

Utah har en rekke unike kulinariske herligheter som du ikke finner andre steder i Amerika. Her er noen av de beste rettene å prøve i Utah:

 • Utah Scones – Ligner på å steke brød, men med smør og deilig Utah-honning.
 • Bear Lake Raspberries – Bear Lake bringebær er søte og saftige og er blant de beste i verden.
 • Pastrami Burgers – En av de beste cheeseburgerne du noen gang har spist, med pastrami!
 • Dutch Oven Dinners – Alt tilberedt i Utahs offisielle lapskaus er garantert deilig.
 • Funeral Potatoes – Ikke la navnet skremme deg: hash browns, rømme, mye ost og kyllingsuppe.

Årlige begivenheter i Utah

 • Heber Valley Music & Cowboy Poetry Gathering – Denne festivalen arrangeres årlig i oktober og er en av Utahs beste festivaler for countrymusikk og poesi. Billettene koster 52 euro og inkluderer middag.
 • The Sundance Film Festival – En av verdens største og beste filmfestivaler. Festivalen varer fra januar til februar. Billetter koster fra 22 euro.
 • Utah Arts Festival – Festivalen, som finner sted hvert år i juni, byr på levende musikk, danseforestillinger og hundrevis av utstillinger om visuell kunst. Billettene koster kun 13 euro.

Camping i Utah

 • WillowWind RV Park – En familievennlig bobilpark med en blanding av ro, utendørsaktiviteter og fasiliteter fra det 21. århundre. WillowWind RV Park i Hurricane City er av mange gode grunner en av landets favoritter. 44-52 euro per natt.
 • Thousand Lakes RV Park – Denne campingplassen i Torrey, Utah, er ikke bare en bobilpark, men mer som en liten by. I tillegg til de mange fasilitetene, inkludert piknikbord på hvert sted, lekeplass og peiser, er det også utleie av 4x4, middager med western-tema og en fantastisk frisørsalong. 35 per natt / hele året.
 • Zion River Resort – Med en flott lekeplass, flere bassenger og boblebad for voksne, kan hele familien nyte dette majestetiske feriestedet ved elvebredden i Virgin, Utah. Når du er klar til å utforske det beste Utah har å tilby, kan du ringe kundeservice og parkpersonalet hjelper deg gjerne med å planlegge den perfekte reiseruten. 35-60 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn