Eier du en bobil? Tjen €50 ekstra om du legger ut bobilen din for utleie i løpet av september!

Leie bobil USA

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i USA

city..text.name - city..text.name
-

Slutten på sommeren! Opptil 20% RABATT for alle Indie Campers -tilbud!

Det skjer!! Avslutt sommerdagene med opptil 20% RABATT for alle tilbud fra Indie Campers frem til begynnelsen av desember!

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

View of the Grand Canyon from the top

Bobilutleie USA

 Å reise i USA er morsomt for alle. Det er et av verdens mest besøkte land som tiltrekker alle typer reisende.

Eventyrreisende kan utforske fjellområdene i nærheten av Rockies eller Grand Canyon, et av verdens underverk. Det er verdt å besøke de store byene som New York, Las Vegas, Los Angeles og Chicago, eller sjekke ut stranddestinasjoner som Galveston Island i Texas eller Miami Beach i Florida. Lei en bobil i USA for å ta kjente ruter, historiske Route 66 og Appalachian Trail. Det er noe for enhver smak, fra herregårdene av den forgylte tidsalderen i New England til spøkelsesbyene i sørvest.

Visste du ?

•       Språk: engelsk

•   Populær hilsen: Hello

•       Gjennomsnittspris for et måltid for to: $ 60

•       Pris for en øl: $ 5

•     Landstradisjoner: kjør på høyre side; rushtimer om morgenen og ettermiddagen er de travleste tider på veien, bilister har vikeplikt for fotgjengere

Camping

 Bobilcamping er en populær trend i USA. Kjente områder for camping er campingplasser, nasjonal- og statsparker.

Mange av disse stedene krever betaling per natt med priser fra $ 25-60 per natt. Renoverte campingplasser er utstyrt med full tilkobling for strøm og avfallshåndtering. Bobilcamping er blitt utbredt de siste årene. Bobiler har lov til å parkere hvor som helst, men sjekk uansett forskriftene om overnatting.

Mange store handelsvirksomheter som Walmart tilbyr gratis overnatting på parkeringsplassen.

Andre alternativer er hvilestopp og lastebilstopp som gir mulighet for overnatting. Lengre opphold er lurt å ha på en campingplass.

Kjøring

·  Veiene Interstate har ruter som krysser flere stater, mens motorveier gjør de fleste stedene oppnåelige for bobiler.

·      Bompengeprisstruktur for bobiler: campingvogner og bobiler belastes en høyere sats på bompenger. Den er basert på vekt eller størrelse så prisene kan variere avhengig av bilen din.

·       Side av veien: høyrekjøring

Viktige nasjonale dager

·      Spring Break (Vårferie) - populær periode om våren for å ta en helgferie, mars-april. Kostnadene varierer.

·      Summer Vacation (Sommerferie) - forretningsreisetid i USA som varer fra mai til september. Høyere priser på reiser

·     4. juli - landsdekkende feiring i anledning uavhengighetsdagen med fyrverkeri og arrangementer. Juli. Gratis offentlige arrangementer og private arrangementer

·     Christmas (Jul) - vinterferietradisjoner med landsdekkende feiring. Desember. Gratis samfunnsarrangementer for å feire jul.

Eier du en bobil? Tjen €50 ekstra ved å leie ut hos oss.

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Vi gir deg €50 ekstra hvis du legger ut bobilen din for utleie innen utgangen av september!

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

Beste perioden å leie en bobil i USA

Planlegg din road trip i USA
Weather graph for average temperatures in LA
Gjennomsnittstemperatur i USA per måned

Klimaet i USA varierer avhengig av hvor du reiser. Det mangfoldige landskapet gir flere klimasoner, fra de moderate kystbyene i New England gjennom de varme ørkenene i Arizona til det tropiske været året rundt på Hawaii. Dette er grunnen til at utleie av bobiler i USA er så populært.

 

Jo lenger sør du kommer desto varmere vær vil du oppleve mens du reiser i USA. Landet har en gjennomsnittlig årlig temperatur mellom 26-70 gr F (-3-21 gr C). Det ligger på den nordlige halvkule, så sommeren er i juni-august og vinteren i desember-februar.

Sommeren er den populære reisesongen i USA. Det er vanlig å leie en bobil i USA for langrennsturer, å besøke nasjonalparker og slå leir.

Dessverre er plassene på campingplasser og bobilparker begrenset og har høyere priser. Stater som Colorado og Utah er kjent for sitt friluftsliv. Nasjonalparkene er populære reisemål om sommeren, mens skifjellene byr på fine vinterferier.

 

Florida er et sted hvor du kvitter deg med vinterkulden og den nordlige destinasjonen som New York er best for sommeren. Ingenting er som å kjøre gjennom New England om høsten og se høstløvet.

Høye reisetider skjer ofte i ferien. Den største feriesesongen er i julen/nyttåret i desember. En annen populær ferietid er 4. juli for uavhengighetsdagen. Labor Day og Memorial Day henholdsvis om høsten og våren er flotte ferier for å leie bobil.

Bloggen vår

Vi har noen reisetips i bloggen vår for å reise inn i USA

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev