Leie bobil Tyskland

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Tyskland

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Castle at the top of a mountain forest

Bobilutleie Tyskland

Tyskland er nok ikke det første landet du tenker på når du planlegger å leie bobil og oppleve et eventyr. Men det gode ligger ofte mye nærmere enn du tror for på omtrent 350000 kvadratkilometer er det et stort utvalg av natur og kultur som skal utforskes. Regionene i Nord- og Østersjøen tilbyr maritim og rustikk stil, mens det fjellrike landskapet i Sør- og Vestlandet inviterer deg til å vandre på stiene og klatre opp åsene.

Det tradisjonelle tyske kjøkkenet er solid og rikt, akkurat det du trenger etter en lang dag med å utforske naturen. Tyskerne er også enormt stolte av sin ølbryggingskunst og -ekspertise, samt av sin vinavl.

En bobil er det ideelle kjøretøyet for å reise rundt i Tyskland. Den lar deg kombinere turer til byene og deres kulturelle begivenheter med utflukter i naturen rundt. Og dette vil fylle ferien din med en rekke eventyr.

Overlevelsesguide Tyskland

De viktigste setningene: Hallo (Hei). Guten Tag (God morgen eller god dag). Guten Abend (God kveld). Danke (Takk). Bitte (Vær så god).

Lunsj for to i en gjennomsnittlig restaurant vil koste deg omtrent 25 til 30 €. En matbit vil koste deg mindre enn 10 € per person.

For en øl på 0.5 l betaler du mellom 3 og 4 € i Tyskland.

Tvers over landet i de forskjellige regionene/delstatene/byene/landsbyene vil du støte på ulike dialekter som noen ganger er vanskelige å forstå. Klar Hochdeutsch (høytysk) snakkes i Hannover og omegn, og det er også det offisielle språket i forretninger, kringkasting osv.

Camping i Tyskland

Campingferier er utrolig populære blant både tyskere og turister. Det er omtrent 2800 campingplasser i hele Tyskland. De er sesongåpne og stenger mellom oktober og april. Uansett om det er i telt eller i/med bobil, er villcamping forbudt. Du kan parkere og bo i rekreasjons- og verneområder men ikke parkere/leire over natten. Blir du tatt på fersken på privat eiendom eller i et verneområde, kan du bli bøtelagt, avhengig av regionen. Du finner fantastiske steder i Tyskland, der en campingplass vanligvis er i nærheten. Et eksempel er campingplassen Langholz rett ved Østersjøen som er den eldste i Schleswig-Holstein. Hvis du foretrekker fjellet, kan du bo på campingøya Buchau nær Murnau ved Staffelsee (innsjøen Staffel) i Bayern. Den er en ekte idyll av fjellutsikter og krystallklart vann.

Kjøring Tyskland

Veisystemet i Tyskland er godt oppbygget og smart. Autobahns eller i hvert fall motorveier forbinder alle større byer.

Det er ingen fartsgrense på Autobahns med mindre respektive trafikkskilt viser noe annet.

Den anbefalte hastigheten er imidlertid 130 km/t.

Gjeldende fartsgrenser tas veldig alvorlig og kontrolleres ofte med radar.

Personbiler og varebiler betaler ingen bompenger på Autobahns.

Som i hele Europa gjelder en høyrekjøringsregel i Tyskland.

Viktige nasjonale begivenheter Tyskland

  • Karneval i Köln (februar/mars): karnevalet feires i hele landet, men ingen andre steder like overdådig som i Rheinland. Gratis inngang.
  • Kieler Woche (mai/juni): opprinnelig bare en seilingsregatta ved byen Kiel. Nå er Kieler Woche (uke i Kiel) en av de største ‘Brauchtum’ fester (tradisjonenes festival) i Nord -Tyskland. Inngang fra 8 €.
  • Rock am Ring (juni): et absolutt must i 30 år for alle rockemusikkfans. En av verdens største rockefestivaler i Nürnberg. Priser fra 200 € for en helgbillett.
  • Oktoberfest (september/oktober): verdens mest kjente ølfestival i München/Bayern.
  • Starter i september og varer til den første uken i oktober. Gratis inngang til området.
  • Lysfestival (oktober): enestående spektakulært lysshow belyser hovedstaden Berlin i alle farger. Inngang gratis.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev