Hei Australia! Nå er vi i Sydney, klare til å starte reisen. Klikk her for å bestille din australske biltur.

reflekterende elv med fargerike hus i Trondheim

Leie bobil nære Trondheim

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Trondheim

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

trondheim_outdoor

Leie av Campingbil og Bobil i Trondheim

Trondheim er en vakker, historisk by i Trøndelag i Midt-Norge. Med sitt utgangspunkt ved Trondheimsfjorden er leie av en campingbil eller bobil i Trondheim en ypperlig måte å utforske kysten og nature i området på.

Nasjonalparker nær Trondheim

Trondheim og Trøndelag fylke er kjent for vidstrakte og slående landskap. En roadtrip er en super måte å utforske området på. 

Norge er kjent for sine mange nasjonalparker. Mange av dem er enkelt tilgjengelig fra Trondheim med en campingbil eller bobil.

Hvis du kjører sørover fra Trondheim på E6, kommer du til Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Parken er veldig populær blant turgåere på grunn av sin særegne skjønnhet. Spennende stier og moskus er bare en smakebit på hva denne nasjonalparken har å by på. Videre langs E6 ligger den spektakulære Rondane nasjonalpark. Dette er Norges eldste nasjonalpark og egner seg godt for både ski- og fotturer. Parken er spennende og variert, og villrein og fosser er bare et par av attraksjonene.

I nord finner du flere, utmerkede nasjonalparker. Den fineste av dem alle er kanskje Sjunkhatten nasjonalpark. Denne er også lett tilgjengelig hvis du leier en bobil i Trondheim. Fotturer, skiturer og vakre fjorder og fjell er klare høydepunkter.

Trondheims Kyst, Innsjøer og Elver

Når du leier en campingbil eller bobil i Trondheim, får du enkel tilgang til Trøndelags attraksjoner ved vannet.

Det går ikke an å snakke om kystlinjen uten å anbefale Kystriksveien. Det er enkelt å finne den: Bare hent campingbilen eller bobilen i Trondheim og kjør nordover. Ruten er ubeskrivelig vakker, men du trenger ikke ta oss på ordet. National Geographic har beskrevet den som en av verdens mest naturskjønne ruter.

Selv om Norge er mest berømt for fjordene, finnes det noen flotte innsjøer også. Hvis du kjører sørover langs kysten i campingbilen, kommer du til Lovatnet og Hornindalsvatnet. Begge er gode steder for fiske, fotturer og båtturer.

Når det gjelder elver, er det Glomma som er Norges lengste. Den starter i Trondheim og strekker seg hele veien ned til de sørligste delene av landet. Hvis du kjører langs elven i bobilen eller campingbilen din, kan du få sett mange fine severdigheter, for eksempel festningsbyen Fredrikstad, stalaktitter i grottene i nærheten av Kongsvinger festning og den fargeglade Håpets catedral.

Campingplasser rundt Trondheim

Hvis du drar på eventyr i Midt-Norge med en bobil eller campingbil, trenger du et sted der du kan slappe av og hvile ut. For å unngå trøtthet og tekniske problemer er det veldig viktig å bestille plass i forveien. 

Et av de beste alternativene på markedet er sjarmerende Blåhammer camping. Campingplassen ligger ved kysten, og utsikten er bedre enn du kan forestille deg. 

Lagnes camping er et annet godt valg hvis du reiser nordover fra Trondheim. Der er det god plass til bobilen eller campingbilen, og du får en fin utsikt over elven.

Furøy camping er et utmerket valg for alle som kjører Kystriksveien med bobil eller campingbil. Med mulighet for både fiske og fotturer og med slående utsikt mot fjord og fjell er dette mer enn bare en campingplass; det er et reisemål i seg selv.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå