reflekterende elv med grønne bredder, lite hus og fjell med snøtopper i Tromsø

Leie bobil nære Tromsø

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Tromsø

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

snødekt rødt hus med elv og skip med vei i Tromsø

Bobilutleie Tromsø

Tromsø er fullpakket med kulturopplevelser, i tillegg til at naturen ligger kun et steinkast unna. Den absolutt enkleste måten å oppleve Tromsø på, er å kjøpe Tromsøpasset. Avhengig av hva slags pass du velger, får du gratis inngang til alle de heftigste severdighetene, som Fjellheisen, Polarmuseet, Vitensenteret, Magic Ice, Kunstmuseet og Polaria. Passene fås kjøpt hos Turistinformasjonen i Tromsø.

Mellom de kulturelle severdighetene kan du nyte kortreist mat og en hyggelig lokalbefolkning på en av restaurantene langs Havnegata. Om du ønsker å smake øl som er brygget over polarsirkelen, vil du garantert elske Tromsø mikrobryggeri.

 Kommer til Tromsø

Om du kommer kjørende med bobil eller bil til Tromsø, er sjansen stor for at du kommer sørfra. Da følger du E6 og svinger av på E8 like ved Nordkjosbotn. 

Det er også mulig å ta buss til Tromsø, men legg merke til at du må ta bussen fra Narvik; direktelinjen stopper der. Så om du kommer lenger sørfra, må du forberede deg på flere overganger før du kommer frem.

Tromsø har også egen flyplass, som koordinerer godt med de største byene i sør-Norge, samt alle flyplasser i nord-Norge. De har også noen utenlandske direktefly, som varierer avhengig av sesong og har veldig få avganger.

Parkering i Tromsø

Gateparkering i Tromsø sentrum er kun for korttid, vanligvis 1-2 timer. Avgiften er 23-33 kr per time. Derimot finnes flere parkeringshus, hvor man betaler mellom 10-30 kr per time. Dette kan ofte være ideelt, spesielt på vinterstid hvis man ønsker å unngå å måtte skrape bilen for snø etter en runde i sentrum. Du kan bruke EasyPark-appen for å betale for parkeringen. Hvis man benytter seg av Fjellet p-hus, eller ‘parkeringstunnelen’ på folkemunne, får du en billett når du kjører inn som du betaler når du kjører ut.

Årlige arrangementer i Tromsø

  • TIFF, januar: Tromsø Internasjonale Filmfestival, også kalt TIFF, er en unik filmfestival fullspekket med premierer og utekino. Pris per film.
  • Buktafestivalen, juli: det beste av sommerglade mennesker og musikk - kombinert med endeløse netter og midnattsol. 
  • Rakettnatt, august: nok en festival med midnattsol, kunst og musikk, midt i hjertet av Tromsø.
  • Vårscenefest, april: en kulturell scenekunstfestival med fokus på teater og opptredener.

Camping i Tromsø

  • Tromsø Lodge og Camping: Åpen hele året, og man kan spasere inn til Tromsø sentrum på kun 30 minutter. Pris i lavsesong ligger på 325 kr per døgn. Tilbyr ogå opplevelser rundt Tromsø (bl.a. hundesledekjøring).
  • Skittenelv Camping: 25 km unna Tromsø, med verdens nordligste oppvarmede basseng! Kun åpent for bobiler om sommeren, mens man kan leie hytter om vinteren. Pris for bobil er 350 kr under høysesongen.
  • Husk at det også er mulig å benytte seg av allemannsretten og parkere utenfor bebyggelse. Dette er en fenomenal måte å få beundre midnattssolen eller nordlyset på.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn