Leie bobil Toulouse

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Toulouse

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Historical bridge crossing a river

Bobilutleie Toulouse

Toulouse har fått kallenavnet "den rosa byen". Kallenavnet skyldes mursteinene i bygningene som vitner om byens gamle historie. Steinene gir fasadene farger som spenner fra rosa til oransje. Disse fargene finnes på symbolske monumenter som Capitole, Basilique Saint-Sernin, Hôtel d'Assézat og mange andre.

I tillegg til disse vakre mursteinene, kan de som leier en bobil i Toulouse dra nytte av de mange solfylte dagene til å gå eller sykle langs Canal du Midi. Noen foretrekker å møte venner ved bredden av Garonne for å oppleve skuet som Pont Neuf og Dôme de la Grave byr på når de reflekteres i vannet.

Kommer til Toulouse

Toulouse rangeres som den viktigste byen i Aquitaine-regionen, noe som betyr at det er mange måter å komme dit på. Toulouse-Blagnac flyplass, bare 8 km nord for sentrum, er en viktig inngangsport. Transavia, British Airways og EasyJet er alle flyselskaper som flyr til Toulouse. For veiforbindelse fører motorveiene A61 og A64 hit, henholdsvis fra Middelhavet og Atlanterhavet. A62 gir tilgang fra nordvest, mens A68 brukes av besøkende som ankommer fra sentrum av landet. Et tog slipper passasjerer av på Toulouse Matabiau stasjon, bare en kort spasertur fra sentrum av byen.

Parkering i Toulouse

Det finnes flere parkeringsmuligheter for leiebobiler i Toulouse. Indigo Matabiau Ramblas parkeringsplass nær stasjonen og Capitole parkeringsplass tilbyr begge parkering i sentrum for 2.50 £ / 2.90 € per time eller 23.50 £ / 27.60 € per dag. Lenger ute fra sentrum tilbyr Balma-Garmont parkeringsplass en pris på 1,70 £ / 2 € per time og direkte tilgang til undergrunnsbanen for å nå sentrum. Et annet godt alternativ er Blagnac sentrum parkeringsplass som trikkelinjen passerer rett forbi.

Årlige arrangementer i Toulouse

  • Grand Fenetra på byens offentlige torg i juni. I flere dager kler toulousianerne seg ut og viser frem sine tradisjonelle danser og musikk.
  • Toulouse Flamenco Festival i april. Denne festivalen hedrer vennskapet mellom de spanske Pyreneene og Midi-Pyreneene. Det er en spennende blanding av kulturer og tradisjoner.
  • Printemps du Rire i mars. Her tar komiker- og humorstjerner over Toulouse-arenaene i hele 15 dager, og det til en overkommelig pris for publikum.
  • Festovalen i september. I noen dager arrangeres rugbyrelaterte arrangementer for å markere en ny sesong av byens symbolske sport.
  • Toulouse d'Été i juli og august. Hele sommeren arrangeres konserter av alle slag. Noen av dem er gratis, mens andre krever et gebyr på 7 £ / 8 €.

Camping i Toulouse

Før du drar til Pink City, er det enklest å planlegge ankomst på forhånd og bestille en campingplass.

  • Camping de la Bourriette. I sentrum av Saint-Martin-distriktet belaster denne 2-stjerners campingplassen 11,50 £ / 13,50 € per natt per person.
  • Camping le Rupé. Lenger nord i byen må du betale 15 £ / 18 € for å bo på denne relativt velutstyrte campingplassen.
  • Les Violettes campingplass. På vei østover tilbyr dette trestjerners stedet priser på opptil 13 £ / 15 € per natt i høysesongen.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Toulouse

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå