view of Toronto from an outside park

Leie bobil Toronto

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Toronto

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

broadwalk over the water of Point Pelee National Park

Camping- og Bobilutleie i Toronto

Lei en camping- eller bobil i Toronto, og legg ut på et uforglemmelig eventyr med fjell, elver og kultur. Ta deg tid til å kjøre bobilen gjennom pittoreske fjell, padle over rolige elver og sove under en stjernehimmel rett utenfor rekkevidde av byens lys.

Torontos Nasjonalparker

De fem nasjonalparkene rundt Toronto inkluderer mangfoldige og fengslende muligheter til å komme i kontakt med naturen. Disse gåtefulle parkene vil tilføre litt magi til ditt kanadiske bobil-eventyr.

Før du kjører camping- eller bobilen ut av byen, kan du sjekke ut Canadas eneste urbane nasjonalpark – Rouge National Urban Park. Ikke la "urbane" lure deg; Rogue nasjonalpark er en vandrers tilfluktssted. Spaser gjennom hundre år gamle eplehager og over pulserende våtmarker. Ta deg tid til å besøke Torontos siste aktive gårdsmark og få kontakt med Toronto-områdets rike historie.

Kjør bobilen sørover fra Toronto for å komme til Point Pelee nasjonalpark. Her kan du utforske de frodige myrområdene med kajakk eller til fots. Kom i nærkontakt med landskapet, hjem til over 360 trekkfuglarter. Om høsten kan du til og med være vitne til det store monarksommerfugltrekket.

Pukaskwa nasjonalpark er en skjult perle, og tilbyr episke, uberørte omgivelser som du kan utforske. Gå den robuste og isolerte turstien langs kysten eller driv rolig i en kano over det stille vannet i Hattie Cove. Denne nasjonalparken er verdt de ekstra kilometerne i camping- eller bobilen din.

Torontos Innsjøer og Elver

Torontos mangfoldige økosystem er takket være det store nettverket av vannveier som snor seg gjennom den frodige Ontario-provinsen. Du kan padle, vandre, sykle og slå leir i dette intrikate økosystemet som en gang fungerte som de opprinnelige motorveiene for eventyrere og nybyggere i fortiden.

Kjør med camping- eller bobilen sørover for å komme til de utrolige Niagarafallene, som ligger ved Niagaraelven. Denne massive fossen og den omkringliggende naturen er et fantastisk, obligatorisk resemål for dem som besøker Toronto-området. 

Den franske elven er mindre kjent, men ikke mindre imponerende, og byr på uendelige muligheter for fotturer, dyreliv og fiske. Denne elven ble utropt til nasjonalarv i 1985 og har et prisbelønt besøkssenter som er verdt et besøk.

Kjør med camping- eller bobilen nordover mot Muskoka-regionen for å komme til vidåpne innsjøer med frodige øyer. Lake Muskoka, Lake Joseph og Lake Rosseau, som alle tilbyr unike og tilsynelatende uendelige innsjøer som du kan utforske.

Hvis du er villig til å kjøre bobilen litt lenger, er Lake Nipissing en ekspansiv vannmasse med forblåste klipper og golde klippeøyer som er en sterk kontrast til de frodige skogsområdene.

Campingplasser i Toronto

Når du legger ut på den flotte kanadiske bilturen din, ønsker du å være sikker på at du har et trygt sted å hvile og lade opp for natten. Når du ser etter overnattingssteder, er det viktig å sikre at stedet du håper å overnatte på er utstyrt for å ønske camping- eller bobilen velkommen.

Mange campingplasser tar imot reservasjoner opptil seks måneder i forveien, mens andre bruker "først til mølla"-prinsippet. Det er alltid en god idé å ringe i forveien for å samle inn informasjon og sørge for at du har et sted å overnatte når tiden er inne.

Her er noen campingplasser du kan vurdere å overnatte på i ditt campingeventyr: Silent Lake Campground, Como Lake Resort, Penn Lake Campground og Highlands Campground.

Mens du fortsetter å forberede deg til ferien, må du sjekke ut Indie Camper-bloggen for flere tips, triks og instruksjonsveiledninger for å få mest mulig ut av ditt roadtrip-eventyr.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Toronto