Texas landscape

Leie bobil i Texas

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Texas

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Texas dessert landscape

Alt om varebilutleie i Texas

Texas er den nest største staten i USA og er et allsidig og vakkert sted, rik på historie og unik kultur som ikke finnes andre steder i Amerika. Texas er en av de mest besøkte og elskede statene i USA – og et ideelt sted for campere og campere – med spektakulær natur, vakre strender på Gulf Coast og en livlig kulinarisk tradisjon. Fra de verdensberømte megabyene Dallas og Houston til cruisehavnene Galveston og Corpus Christi, du kan finne omtrent alt i Texas, inkludert noen av USAs mest fantastiske nasjonalparker.

Steder å besøke

 • Big Bend National Park – Ligger på grensen mellom USA og Mexico, som krysser den majestetiske elven Rio Grande, mottar Big Bend mer enn 450 000 besøkende i året.
 • South Padre Island – Med over 34 vakre strender langs Gulf Coast, minner South Padre Island om Karibia og er en av de beste reisemålene for vårferie i USA.
 • Corpus Christi – Corpus Christi har flere vakre strender, en fantastisk promenade og mange aktiviteter for hele familien og byr på en livlig, men likevel avslappet atmosfære.
 • Guadalupe Mountains National Park – Hvis fotturer er din lidenskap, vil du ikke bli skuffet over de spektakulære turstiene i Guadalupe Mountains National Park.
 • The Alamo – Alamo i San Antonio er en av de viktigste historiske relikviene i USAs historie og er kanskje det mest besøkte og viktigste historiske stedet i staten.

Gastronomi

 • Chicken-Fried Steak – Kylling stekt i smør før den blir grillet til perfeksjon er sannsynligvis den mest autentiske og tradisjonelle oppskriften du bør prøve i delstaten Lonestar.
 • Tex-Mex Everything – Carne de Res, stekte bønner, tortillas con huevos, alt. Texas oppfant bokstavelig talt det berømte Tex-Mex-kjøkkenet, og ingen andre steder er det så bra.
 • Chili – I Texas er chili en religion. Med utallige variasjoner kan du ikke få nok av denne amerikanske klassikeren når du er i Texas.

Årlige begivenheter i Texas

 • South by Southwest (SXSW) – Den verdensberømte årlige SXSW-festivalen viser frem det beste innen uavhengig film, musikk, kunst og kultur. Billettene koster mellom 260 og 1100 euro.
 • Austin City Limits – Denne årlige konsertserien er en av de største musikkfestivalene i USA, som tiltrekker seg fans fra hele verden og har de største stjernene i musikkbransjen. Billettene koster mellom 120 og 3500 euro.
 • Fiesta San Antonio – Den kanskje største og beste årlige festivalen i Texas er Fiesta San Antonio, som tiltrekker seg nesten 3,5 millioner besøkende hvert år for sine parader, mat og live-arrangementer. (Inngang til dette arrangementet er gratis)

Camping i Texas

 • Fredericksburg RV Park – Den sjarmerende byen Fredericksburg er det perfekte stedet å campe med bobilen. Området byr på utallige aktiviteter og steder å besøke, inkludert rancher, turstier, museer og historiske steder. Parken har varme dusjer, god Wi-Fi og til og med en dyrehage. Fra 44 euro per natt.
 • Grand Texas RV Resort – Grand Texas er en av de beste campingplassene i Texas og har et stort basseng, boblebad, gratis kabel-TV og en stor lekeplass for barna. Det er en dyrehage, varme dusjer, god Wi-Fi og alt annet du kan forvente av en førsteklasses campingplass. Prisene starter på 39 euro per natt.
 • Texas 281 RV Park – Med tre spektakulære fornøyelsesparker i nærheten, er Texas 281 den perfekte basen for å utforske det beste av Texas underholdning. Parken ligger bare noen minutter fra sentrum av San Antonio og Alamo, og kan være den rimeligste bobilparken i Texas. Prisene starter på $34 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn