sydney_card

Leie bobil Sydney

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sydney

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

sydney_royal

Camping- og Bobilutleie i Sydney

Glitrende havner og tropiske strender er bare begynnelsen på hva Sydney har å tilby. Dens beliggenhet ved kysten vil gi deg tilgang til over 100 nasjonalparker og utallige fantastiske landskap å utforske. Lei en camping- eller bobil i Sydney og legg ut på din episke Aussie biltur.

Fra fjell til strender til ørkener, du vil garantert bli betatt av den majestetiske Sydney, Australia. Sydney ligger perfekt plassert mellom utallige nasjonalparker og naturreservater. Kjør din camping- eller bobil langs kysten eller i innlandet for å finne pittoreske landskap og endeløse eventyr.

Nasjonalparker i Sydney

Ta bobilen nordover fra Sydney til Bouddi nasjonalpark. Her kan du gå på hvalsafari, sykle langs stranden eller ta en utfordrende fottur til parkens berømte skipsforlis. Fortsett å kjøre camping- eller bobilen nordover for å oppdage et av verdens mest unike marine økosystemer – The Great Barrier Reef. Svøm med havskilpadder og driv mellom fargerike koraller i Great Barrier Reef Marine Park.

Velger du å drar vestover, finner du Blue Mountains nasjonalpark . Gå i fotsporene til aboriginene og oppdag episke utsikter og ikoniske fossefall på dette kjente verdensarvstedet.

Sør for Sydney parkerer du bobilen i Dharawal nasjonalpark og strekker på beina med en spasertur sammen med de innfødte. Pust inn aromaen av de gamle eukalyptiskogene som en gang var bebodd av Dharawal-folket, og gjør deg kjent med den opprinnelige floraen og faunaen i denne utrolige nasjonalparken.

Med så mange alternativer er det å leie en bobil i Sydney en sikker måte å sikre at bilturen din er full av aktiviteter. Hvis du leter etter enda mer utrolig natur, kan du legge til Daintree, Ku-ring-gai Chase og Royal National Park til turen din "Down Under".

Sydneys Kystlinje, Innsjøer og Elver

Sydney ligger ved kysten og har ingen mangel på tilgang til sjøkanten. Berømte strender som Bondi Beach og Gold Coast tilbyr travle og vakre alternativer ved sjøkanten for å parkere bobilen og utforske. For en mer avsidesliggende marin opplevelse, legg strandhåndkleet på bredden av Queens Beach, Fairlight Beach eller West Head Beach i Ku-ring-gai Chase nasjonalpark.

Når du er lei av saltvannet, kan du kjøre camping- eller bobilen til Daintree River eller slappe av på klippene rundt Lake St. Clair.

Sidney er også omgitt av mange avsidesliggende ferskvannsbassenger. Vi anbefaler at du legger til Glenbrook Gorge, Kariong Brook Falls og Victoria Creek Cascades på listen steder du må besøke på bilturen din. 

Campingplasser Rundt Sydney

Et trygt sted å overnatte er viktig når du reiser rundt i Sydney i camping- eller bobilen din. Uansett hvor du bestemmer deg for å overnatte, er det alltid en god idé å ringe i forveien og reservere en plass eller sikre tilgjengelighet.

Mange campingplasser som tillater camping- og bobiler, aksepterer bestillinger måneder i forveien, mens andre bruker "først til mølla"-prinsippet. Mens du reiser rundt i Sydney-området, kan du vurdere å stoppe på en av disse campingplassene for natten: Blackheath Glen Tourist Park, Lake St. Clair Campground eller Katoomba Falls Tourist Park.

Når du begynner å planlegge overnattingsstedet ditt, må du sjekke ut våre Campingtips og How-to-Guides for mer innsikt i campingbil-livet. 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Sydney