Leie bobil Sveits

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sveits

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Country side lake in the swiss alps

Bobilutleie Sveits

Et så lite land, men likevel med et stort mangfold av landskap, tradisjoner og til og med språk (fransk, tysk, italiensk og romersk) hvilket gjør Sveits til det perfekte stedet for bilturer.

Du får beundre det berømte Tobleronefjellet, Matterhorn i Zermatt for å deretter spasere langs bredden av Europas største innsjø, Genfersjøen i Montreux. Husk å smake på en ostefondue på Château de Gruyère! Dette er bare et glimt av hva Sveits har å tilby deg.

Vakre fjellveier vil også holde deg med selskap til Ticino, gjennom Grisons og over Alpene, og hver ny dag gir et annet unikt og fantastisk bakteppe.

Flere sveitsiske byer er godt kjent i hele Europa: Genève for sine internasjonale institusjoner og sin utrolige vannfontene, Montreux for sin livlige jazzfestival, Lucerne for sin middelalderske trebro og Zürich som det sterke sveitsiske økonomiske sentrum.

Overlevelsesguide Sveits

 • Hei -> Grüzer (uttalt groo-za, sveitsisk tysk), Bonjour (fransk), Ciao (italiensk) og Bun di (romersk)
 • Takk -> Danke (uttalt dan-ker, sveitsisk tysk), Merci (fransk), Gracie (italiensk) og Grazia (romersk)
 • I gjennomsnitt koster det mellom 35-50 CHF (rundt 30-40 pund) for et måltid for to personer i en restaurant
 • For en øl betaler du omtrent 5 CHF (£ 4)
 • De 24 sveitsiske regionene tilbyr et bredt utvalg av kulinariske tradisjoner (ostefondue i Fribourg, risotto i Ticino eller kalvekjøttgryte i Zürich). Sørg for å prøve alt du kan!

 

Camping i Sveits

Sveits tilbyr et mangfoldig utvalg av campingplasser.

Regelverket for villmarkscamping i Sveits er ikke ensartet i hele landet, men varierer fra region til region. Den enkleste måten å undersøke dette på er å laste ned Park4Night-appen, som viser steder som tillater villcamping så vel som tradisjonelle campingplasser. Vi anbefaler deg å bo på stedene angitt av appen, som er oppdatert ifølge loven.

Vi anbefaler campingplassen Brienz, fredens himmel som hviler langs det turkise vannet i Brienzsjøen, og den offisielle campingplassen ved Retaudsjøen, som ligger i fjellene Diablerets.

Kjører i Sveits

 • Hovedveiene er veldig godt vedlikeholdt og store nok for bobiler. Noen fjellveier kan være smalere og mer svingete.
 • For å kjøre på sveitsiske motorveier trenger du å betale en årlig avgift i form av en vignett (CHF 40 eller £ 30), som kan kjøpes på alle bensinstasjoner og på toll.
 • Biler kjører på høyre side av veien.

Nasjonale hovedbegivenheter i Sveits

 • Baselkarneval – 7.-9. mars 2022: dykk ned i magien til denne tradisjonelle festivalen med Guggenmusikk og flotte kostymer!
 • Grütli – 1. august: tilbring nasjonaldagen ved bredden av innsjøen Lucerne med lanterner, tradisjonelle danser og fyrverkeri. En sann inntredelse i sveitsisk kultur!
 • Locarno filmfestival – 4.-14. august 2021: en friluftskino i byens hjerte.
 • La désalpe de Charmey – 25. september 2021: den berømte nedstigningen av gårdsdyr i tradisjonell drakt og dekorasjoner fra fjellbeitene i regionen Gruyère til slettene i Charmey.
 • Saint-Nicolas, Fribourg – 4. desember 2022: bli kjent med Sankt Nikolaus, hans esel og hans tradisjonelle vinterkaker!

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev