🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

RV rental in Stuttgart

Leie bobil Stuttgart

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Stuttgart

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Big castle at the top of a forest hill

Bobilutleie Stuttgart

Som hovedstad i Baden-Württemberg er Stuttgart sannsynligvis den viktigste byen i regionen. Det er også på dørstokken til den franske regionen Alsace, kjent for sine fine viner. Stuttgart er også hjem til mange bølgende åser og rik på vingårder. Byen er stolt av vinen sin og liker å feire suksessen gjennom hele året.

Med rundt 600 000 innbyggere er det ikke en stor by, men Stuttgart har fortsatt mye å by sine besøkende på. Som universitetsby prøver Stuttgart å imøtekomme sin yngre befolkning og engasjere dem. Neckar-elven med sine bakker er ikke bare et fremtredende industrielt knutepunkt, men de er også et flott sted å kjøle seg ned på om sommeren. For å leie en bobil i Stuttgart og få mest mulig ut av sommeren, anbefaler vi en beliggenhet i nærheten av vannet.

Kommer til Stuttgart

Den sørvestlige tyske byen er svært godt forbundet med resten av Tyskland og dens europeiske naboer. Fra den franske grensebyen Strasbourg (via A5 &A8) er det rundt to timer med bil. Fra Basel i Sveits (også via A5 &A8) er kjøreturen rundt tre timer. Fra Nürnberg (via A6 og A81) og München (via A8), de nærmeste store byene i Tyskland, er Stuttgart bare to og en halv time unna.

Stuttgart har sin egen internasjonale flyplass. Flyvningene går til Europas viktigste byer. For en langdistanseflyvning må du imidlertid bytte fly.

Du trenger ikke å vente lenge på offentlig transport i sentrum. Det er også enkelt å reise rundt i Stuttgart uten å ta fram bilnøklene. Du kan til og med reise til byen fra Frankrike og Sveits med lokaltog eller buss. Toget er imidlertid det beste alternativet fra andre tyske byer.

Parkering i Stuttgart

Stuttgart opererer med forskjellige parkeringssoner. Avhengig av området du vil parkere i, kan du betale for å parkere fra en halv time til flere timer.

Hvis du ønsker å sette fra deg bilen i et fleretasjes parkeringshus, er det best å bruke det billigste i byen, "Parkhaus Schlossstraße" fleretasjes parkeringshus for 1,70 € per time. Königsbau-Passagen APOCA underjordiske parkeringshus er ganske praktisk med sin sentrale beliggenhet. Her koster det 2,50 € per time å parkere.

Du kan kun benytte deg av gratis parkering i sentrum i helgene. Det er imidlertid alltid mulig i P+R parkeringsplasser utenfor sentrum. De største P+R parkeringsplassene er Sommerrain og Ruhbank, som ligger rundt ti minutter med offentlig transport fra sentrum.

Årlige arrangementer i Stuttgart

Retro Classics Stuttgart (juli): Europas største klassiske bilmesse arrangeres hvert år på Stuttgart messesenter. En hyggelig dag ute for bilentusiaster og nye beundrere. Billetter fra 15 €

Stuttgart sommerfestival (august): Byfestivalen er en skikkelig hit, og tiltrekker seg rundt 500.000 besøkende hvert år. God mat, musikk og lysshow får besøkende til å komme tilbake år etter år. Inngang til byfestivalen er gratis.

Stuttgart vinfestival (august/september): Et paradis for vin- og matelskere. Arrangementet inkluderer smaksprøver, live matlaging og levende musikk. Inngang: gratis.

Camping i Stuttgart

  • Camping Cannstatter Wasen: et grøntområde med lekeplass som ligger i sentrum, og kan nås med lokaltog. Åpent hele året. Pris fra rundt 15 €
  • AZUR Camping Schwabisk Alb: Romslig hage med utendørsbasseng. Rundt en time sør for Stuttgart. Pris per dag for to personer: 30 €
  • Campingpark Breitenauer See: Ligger blant grønne åser og ved bredden av innsjøen Breitenau. Rundt 60 km nord for byen. Pris for to personer: 30 €

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Stuttgart