Leie bobil Storbritannia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Storbritannia

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

small town scenery in the UK

Bobilutleie Storbritannia

De britiske nasjonene deler en komplisert historie, har samlet ikke mindre enn 32 UNESCO verdensarvsteder, og har et rikt og mangfoldig landskap. Ryddige skifter med jordbruksland i sørøst går over i bølgende åser i nord, snødekte fjell i Wales, episke innsjøer i Skottland, og en hel symfoni av Game of Thrones-utsikter i Nord-Irland venter på at du skal utforske dem med leiebobilen din i Storbritannia. Jurassic Coast i sørvest utgjør en del av en av de lengste nasjonale kystlinjene på planeten, mens Stonehenge, Lake District og North York Moors har imponert besøkende i bokstavelig talt hundrevis av år.

Morofakta om Storbritannia

  • Selv om det er et av de mest gjenkjennelige bildene i verden, har Union Jack ingen juridisk status som nasjonalflagget og har blitt brukt i mer enn 300 år bare på grunn av tradisjonen alene.
  • Katedralbyen Lichfield i Staffordshire er den lengste byen du kan finne fra sjøen, som fortsatt ligger bare 135 kilometer unna.
  • Storbritannia har hatt 61 forskjellige konger og dronninger. Dronning Elizabeth II har rekorden for lengste regjeringstid etter kroningen i 1952. Det korteste styret var lady Jane Grey, dronning i bare 9 dager i 1553.

Camping i Storbritannia

Den eneste delen av Storbritannia hvor det er tillatt med villmarkscamping er i Skottland, hvor det er tillatt på offentlig grunn, inkludert innenfor Cairngorm nasjonalpark. På grunn av populariteten, kreves det imidlertid tillatelser for utleiebobiler i Storbritannia som vil oppholde seg i nasjonalparkene, Loch Lomond og Trossachs mellom mars og september. I motsatt ende av Storbritannia har Dartmoor dedikerte steder for villmarkscamping også. På samme måte tolereres det generelt i avstand fra bosetninger i Lake District. Det er normalt greit å campe på privat grunn – så lenge du ber om tillatelse fra grunneier først.

Kjører i Storbritannia

  • I Storbritannia kjører de på venstre side av veien. Det er ingen grenseformaliteter mellom de fire nasjonene.
  • Et godt motorveinettverk forbinder de fleste store byer. Den øvre fartsgrensen er 112 km/t. I landlige områder i Skottland og Nord-Irland er enfeltsveier vanlige. Passerende steder er plassert med noen få hundre meter imellom.
  • Det er svært få bomveier i Storbritannia, den viktigste er M6 Toll rundt Birmingham i Midlands. Prisene for bobiler varierer fra 8 til 12 £. Noen broer krever også bompenger, særlig Humber-broen i Nord-England. Bobilkostnadene starter på 1,35 £. Med nøye planlegging kan alternative gratisruter brukes.

Nasjonale hovedbegivenheter i Storbritannia

  • Dronningens offisielle bursdag, juni: Se den britiske hovedstaden i all sin pomp og prakt med Trooping the Colour-seremonien, som involverer hundrevis av skarlagenskledte soldater. Det er gratis å følge seremonien fra gata.
  • Wimbledon Fortnight, juni-juli: Storbritannia blir tennisgal når Wimbledon Championships finner sted. Bakkepass koster rundt 20 £, et sete for herrefinalen vil sette deg tilbake med 225 £.
  • Guy Fawkes-natt, november: Til minne om et komplott for å sprenge parlamentet i 1605 bygges det store og små bål og skytes opp fyrverkeri i en rekke byer. Ofte gratis, den største markeringa har små inngangsgebyr på rundt 8 £.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev