🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

RV Rental Scotland

Leie bobil Storbritannia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Storbritannia

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

small town scenery in the UK

Bobilutleie Storbritannia

De britiske nasjonene deler en komplisert historie, har samlet ikke mindre enn 32 UNESCO verdensarvsteder, og har et rikt og mangfoldig landskap. Ryddige skifter med jordbruksland i sørøst går over i bølgende åser i nord, snødekte fjell i Wales, episke innsjøer i Skottland, og en hel symfoni av Game of Thrones-utsikter i Nord-Irland venter på at du skal utforske dem med leiebobilen din i Storbritannia. Jurassic Coast i sørvest utgjør en del av en av de lengste nasjonale kystlinjene på planeten, mens Stonehenge, Lake District og North York Moors har imponert besøkende i bokstavelig talt hundrevis av år.

Morofakta om Storbritannia

  • Selv om det er et av de mest gjenkjennelige bildene i verden, har Union Jack ingen juridisk status som nasjonalflagget og har blitt brukt i mer enn 300 år bare på grunn av tradisjonen alene.
  • Katedralbyen Lichfield i Staffordshire er den lengste byen du kan finne fra sjøen, som fortsatt ligger bare 135 kilometer unna.
  • Storbritannia har hatt 61 forskjellige konger og dronninger. Dronning Elizabeth II har rekorden for lengste regjeringstid etter kroningen i 1952. Det korteste styret var lady Jane Grey, dronning i bare 9 dager i 1553.

Camping i Storbritannia

På grunn av sin popularitet, kreves det tillatelser for utleie av bobiler i Storbritannia som vil ligge i nasjonalparkene, Loch Lomond og Trossachs mellom mars og september.

Kjører i Storbritannia

  • I Storbritannia kjører de på venstre side av veien. Det er ingen grenseformaliteter mellom de fire nasjonene.
  • Et godt motorveinettverk forbinder de fleste store byer. Den øvre fartsgrensen er 112 km/t. I landlige områder i Skottland og Nord-Irland er enfeltsveier vanlige. Passerende steder er plassert med noen få hundre meter imellom.
  • Det er svært få bomveier i Storbritannia, den viktigste er M6 Toll rundt Birmingham i Midlands. Prisene for bobiler varierer fra 8 til 12 £. Noen broer krever også bompenger, særlig Humber-broen i Nord-England. Bobilkostnadene starter på 1,35 £. Med nøye planlegging kan alternative gratisruter brukes.

Nasjonale hovedbegivenheter i Storbritannia

  • Dronningens offisielle bursdag, juni: Se den britiske hovedstaden i all sin pomp og prakt med Trooping the Colour-seremonien, som involverer hundrevis av skarlagenskledte soldater. Det er gratis å følge seremonien fra gata.
  • Wimbledon Fortnight, juni-juli: Storbritannia blir tennisgal når Wimbledon Championships finner sted. Bakkepass koster rundt 20 £, et sete for herrefinalen vil sette deg tilbake med 225 £.
  • Guy Fawkes-natt, november: Til minne om et komplott for å sprenge parlamentet i 1605 bygges det store og små bål og skytes opp fyrverkeri i en rekke byer. Ofte gratis, den største markeringa har små inngangsgebyr på rundt 8 £.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn