Avgrunn med mennesker og juv med vann i Stavanger

Leie bobil nære Stavanger

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Stavanger

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Bergarter med kors med sjø i bakgrunnen i Stavanger

Bobilutleie Stavanger

Mangfold, kultur og historie er tre ord som kjennetegner Stavanger. De trange gatene i gamlebyen gir et autentisk preg av Norge, mens den østlige bydelen har sprunget ut med kultur, økologiske kafeer, kunstgalleri og nattklubber i nedlagte fabrikkbygg. Langs Pedersgata kan du få en flerkulturell kulinarisk opplevelse, mens havnerestaurantene serverer kortreist sjømat av høyeste kvalitet. 

Du finner også et vidunderlig utvalg av konseptbutikker langs Østervåg garanterer at du får med deg en autentisk souvenir fra byen, og kan rundes av med en liten spasertur opp til Valbergstårnet, slik at du får panoramautsikt over havnen. Om du ønsker en lenger gåtur, er Mosvatnet et populært turområde like utenfor bykjernen, for å komme ut i naturen kun et steinkast fra sentrum. 

De populære sandstrendene langs Jæren er kun en liten kjøretur unna, hvor surfing er en populær aktivitet. 

Kommer til Stavanger

Stavanger ligger på en rund halvøy, med fjord på østsiden, og Nordsjøen på vestsiden. Derimot finnes det flere måter å komme seg inn til byen. 

Toglinjen fra Oslo strekker seg til Stavanger, og er en opplevelse i seg selv, med alt fra langstrakte sletter til kystlinje til fjellknauser.

Hvis du kommer fra Oslo eller Kristiansand, kjører du langs E39 for å komme deg inn til Stavanger. E39 fortsetter gjennom Stavanger og opp til Bergen, men er avbrutt av en liten fergetur lang veien, da det geografiske landskapet mellom Stavanger og Bergen består av mange øyer. 

Stavanger ligger kun 25 minutter unna Sola flyplass, som har flere internasjonale og lokale ruter.

Parkering i Stavanger

Stavanger er en av Norges største byer, men selve sentrum består av smale gater (hvorav mange er gågater), og derfor er det litt vanskelig å finne en god parkering. Ved hjelp av appen EasyPark kan man kjøpe dagskort eller timeparkering for gateparkering. Det finnes også beleilige parkeringshus, hvorav Jorenholmen og Jernbanen gir deg mest mulig frihet til å utforske byen. Legg merke til at parkeringshusene har en maks høyde på 2,1 meter. Både parkeringshus og gateparkering koster mellom 8-50 kr per time.

Årlige arrangementer i Stavanger

  • Mai:jazz, mai: En internasjonalt anerkjent jazzfestival. Mange gratis konserter i byen, samt konserter med billettkjøp (100-500 kr per konsert).
  • Gladmatfestivalen, juli: Stavangers aller største høydepunkt i løpet av året er uten tvil Norges største matfestival, Gladmatfestivalen. En internasjonal kulinarisk opplevelse! Festivalen er gratis.
  • Nuart, september: Stavanger forvandles til gatekunst av alle mulige slag i september, og ulike kunstutstillinger og gateutstillinger popper opp over hele byen. Gratis.

Camping i Stavanger

Mosvangen Camping: Kun en liten gåtur fra bykjernen ligger naturrike Mosvangen Camping. Åpent hele året. Pris for bobil er 350 kr per natt.

  • Ølberg Camping: Ligger plassert midt i sanddynene på Ølbergstranda, ca. 20 minutter kjøring fra Stavanger sentrum. Åpen fra mai til slutten av august. Pris er 250 kr per natt.
  • Borestrand Camping: en av Norges beste surfestrender. Campingen er åpen hele året, og arrangerer også surfekurs. Pris er 250 kr per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn