Leie bobil Skottland

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Skottland

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

train rail crossing the forest

Bobilutleie Skottland

Skottlands unike geografi med innsjøer og fjell ble formet under siste istid. Da isen trakk seg tilbake, avslørte den flotte landskap som har inspirert alle fra britiske kongelige til JK Rowling. En lang liste med herligheter inkluderer Ben Nevis, den høyeste toppen i Storbritannia, Loch Ness og Cairngorms nasjonalpark. Utenfor fastlandet er det nærmere 800 øyer med unike kulturer, alle lett tilgjengelig med ferge. Så er det North Coast 500, en sirkulær rute som starter ved Inverness og som er beskrevet som Skottlands Route 66. Hvis du leier bobil i Skottland, finnes det få mer varierte destinasjoner enn dette.

Overlevelsesguide Skottland

  •  Landsbyen Fortingall i Perthshire antas å være hjemmet til det eldste levende treet i Europa. Treet står på kirkegården, og antas å være 3000 år gammelt.
  • Den vanntette regnfrakken ble oppfunnet av en mann fra Glasgow som heter Charles Macintosh. Plagget er fortsatt lokalt kjent som en Macintosh.
  • Skottlands nasjonaldyr er enhjørningen, den eneste skapningen som antas å kunne beseire en løve - symbolet på England.

Camping i Skottland

Bortsett fra Loch Lomond & Trossachs nasjonalpark nord for Glasgow, er villmarkscamping i bobil tillatt på offentlig grunn i Skottland. Bobiler bør parkeres i et særskilt område utenfor veitraseen. Hvis du  parkerer i nærheten av folks hjem, er det høflig å snakke med huseierne først. Det er også viktig å forlate stedet slik du fant det. Ta forholdsregler for å forhindre ukontrollerte branner, og sjekk regler for villmarkscamping på forhånd. Skottland har også et nettverk av bothies – eller fjellhytter – på noen av de mest naturskjønne stedene, inkludert dronningens Balmoral-eiendom i Aberdeenshire. Det er også mange formelle bobil- og campingvognplasser. De plassene som ligger i nærhet til populære attraksjoner, slik som bredden av Loch Ness, blir raskt fullbooket i sommermånedene. Prisene starter på 25 £ per natt.

Kjøring Skottland

Som i hele Storbritannia, kjører man i Skottland på venstre side av veien. Veistandarden er generelt god. Mindre besøkte øyer og landlige steder kan imidlertid ha grusveier. De har også ofte bare enfeltsvei med møteplasser hver par hundre meter, hvor man kan passere møtende trafikk. Men ikke bekymre deg, dette skaper sjeldent problemer. Motorveier og veier forbinder de fleste byer. Det er ingen bomveier eller bombroer.

Viktige nasjonale begivenheter Skottland

 

  • Hogmanay, nyttårsaften: Byer over hele landet ønsker nyåret velkommen med midnattsfyrverkeri. Den største markeringa finner sted i Edinburgh, med billetter fra 31,50 £.
  • Burns’ natt, januar: Denne feiringen av Skottlands nasjonale dikter markeres med et tradisjonelt måltid av haggis, neeps (neper) og tatties (poteter). Restauranter fylles opp raskt.
  • St Andrew's Day, november: Skytshelgenen i Skottland er hedret med en helligdag og en uke med gratis arrangementer i byen som bærer hans navn.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev