Leie bobil Skottland

Leie bobil Skottland

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Skottland

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

train rail crossing the forest

Bobilutleie Skottland

Skottlands unike geografi med innsjøer og fjell ble formet under siste istid. Da isen trakk seg tilbake, avslørte den flotte landskap som har inspirert alle fra britiske kongelige til JK Rowling. En lang liste med herligheter inkluderer Ben Nevis, den høyeste toppen i Storbritannia, Loch Ness og Cairngorms nasjonalpark. Utenfor fastlandet er det nærmere 800 øyer med unike kulturer, alle lett tilgjengelig med ferge. Så er det North Coast 500, en sirkulær rute som starter ved Inverness og som er beskrevet som Skottlands Route 66. Hvis du leier bobil i Skottland, finnes det få mer varierte destinasjoner enn dette.

Overlevelsesguide Skottland

  •  Landsbyen Fortingall i Perthshire antas å være hjemmet til det eldste levende treet i Europa. Treet står på kirkegården, og antas å være 3000 år gammelt.
  • Den vanntette regnfrakken ble oppfunnet av en mann fra Glasgow som heter Charles Macintosh. Plagget er fortsatt lokalt kjent som en Macintosh.
  • Skottlands nasjonaldyr er enhjørningen, den eneste skapningen som antas å kunne beseire en løve - symbolet på England.

Camping i Skottland

Skottland har også et nettverk av bothies – eller fjellhytter – på noen av de mest naturskjønne stedene, inkludert dronningens Balmoral-eiendom i Aberdeenshire. Det er også mange formelle bobil- og campingvognplasser. De plassene som ligger i nærhet til populære attraksjoner, slik som bredden av Loch Ness, blir raskt fullbooket i sommermånedene. Prisene starter på 25 £ per natt.

Kjøring Skottland

Som i hele Storbritannia, kjører man i Skottland på venstre side av veien. Veistandarden er generelt god. Mindre besøkte øyer og landlige steder kan imidlertid ha grusveier. De har også ofte bare enfeltsvei med møteplasser hver par hundre meter, hvor man kan passere møtende trafikk. Men ikke bekymre deg, dette skaper sjeldent problemer. Motorveier og veier forbinder de fleste byer. Det er ingen bomveier eller bombroer.

Viktige nasjonale begivenheter Skottland

 

  • Hogmanay, nyttårsaften: Byer over hele landet ønsker nyåret velkommen med midnattsfyrverkeri. Den største markeringa finner sted i Edinburgh, med billetter fra 31,50 £.
  • Burns’ natt, januar: Denne feiringen av Skottlands nasjonale dikter markeres med et tradisjonelt måltid av haggis, neeps (neper) og tatties (poteter). Restauranter fylles opp raskt.
  • St Andrew's Day, november: Skytshelgenen i Skottland er hedret med en helligdag og en uke med gratis arrangementer i byen som bærer hans navn.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn