Leie bobil i Sicilia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sicilia

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

blue ocean with beach and green palm trees in Sicily

Bobilutleie Sicilia

Sicilia, den største øya i Middelhavet, er en perle som venter på å utforskes fra øverst til nederst. Det er et land rikt på historie, men også på naturlig og arkitektonisk skjønnhet. Det som er mest slående, er de majestetiske, arkeologiske stedene, som Concordia-tempelet, et nesten fullstendig bevart gresk tempel nær Agrigento. Her finner du noen av de mest stemningsfulle strendene i Italia, som for eksempel Zingaro naturreservat, med fantastiske klipper med utsikt over havet. Til slutt anbefaler vi å ta en tur rundt Palermo, Taormina og Agrigento, hvor du kan fordype deg i gammel historie og kunst.

Overlevelsesguide Sicilia

 • Hvordan si "Hallo!": "Ciao!"
 • Hvordan si "Takk": "Grazie"
 • Det er flere dialekter på Sicilia, en for hver by.
 • Prisen på et måltid for to er rundt € 40.
 • Prisen på 0,5 liter øl er omtrent € 5.
 • Kunsten å bygge sicilianske vogner er den viktigste tradisjonen på øya, og går i arv fra generasjon til generasjon.

Gastronomi i Sicilia

Det sicilianske kjøkkenet er et av de eldste og mest komplekse i landet, fullt av smaker forankret i folkelige tradisjoner. Symbolet på Sicilia er den sicilianske cannoloen, den berømte, stekte deigskiven fylt med fersk ricotta. En annen mat som er mye elsket av lokalbefolkningen er arancino, en veldig velsmakende kjegle med fylt, panert og stekt ris. Blant forrettene anbefaler vi å prøve pasta alla Norma og pasta med sardiner –typisk Palermo. Til slutt, for å sette prikken over i’en til slutt, bør du prøve likøren som heter Fuoco dell'Etna.

Årlige begivenheter i Sicilia

 • Infiorata di Noto (mai): berømt begivenhet der kunstnere skaper fantastiske blomster på lavaplater. Gratis begivenhet.
 • Sant'Agata-festen (februar og august): en begivenhet av global betydning med fantastisk fyrverkeri. Gratis arrangement
 • Sagra dell'Arancia (april): begivenhet som feirer sicilianske appelsiner, med smaksprøver og folkedanser. Gratis begivenhet.

Camping i Sicilia

 • La Spiaggetta campingplass: ligger i Sampieri, i nærheten av to paradisiske strender. Bobilpriser: priser: € 15 / dag i lavsesong - € 20-25 / dag i høysesongen.
 • La Palma campingplass: campingplass med skygge ved sjøen, noen få kilometer fra Selinunte arkeologiske park. Bobilpriser: € 15 / dag i lavsesong - € 20 / dag i høysesongen.
 • Carratois campingplass: campingplass som ligger i nærheten av en lang sandstrand med grunt, krystallklart vann. Bobilpriser: € 20-25 / dag i lavsesong - € 30-35 / dag i høysesongen.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev