Leie bobil Sicilia

Leie bobil i Sicilia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sicilia

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Bobilutleie Sicilia

Sicilia, den største øya i Middelhavet, er en perle som venter på å utforskes fra øverst til nederst. Det er et land rikt på historie, men også på naturlig og arkitektonisk skjønnhet. Det som er mest slående, er de majestetiske, arkeologiske stedene, som Concordia-tempelet, et nesten fullstendig bevart gresk tempel nær Agrigento. Her finner du noen av de mest stemningsfulle strendene i Italia, som for eksempel Zingaro naturreservat, med fantastiske klipper med utsikt over havet. Til slutt anbefaler vi å ta en tur rundt Palermo, Taormina og Agrigento, hvor du kan fordype deg i gammel historie og kunst.

Overlevelsesguide Sicilia

 • Hvordan si "Hallo!": "Ciao!"
 • Hvordan si "Takk": "Grazie"
 • Det er flere dialekter på Sicilia, en for hver by.
 • Prisen på et måltid for to er rundt € 40.
 • Prisen på 0,5 liter øl er omtrent € 5.
 • Kunsten å bygge sicilianske vogner er den viktigste tradisjonen på øya, og går i arv fra generasjon til generasjon.

Gastronomi i Sicilia

Det sicilianske kjøkkenet er et av de eldste og mest komplekse i landet, fullt av smaker forankret i folkelige tradisjoner. Symbolet på Sicilia er den sicilianske cannoloen, den berømte, stekte deigskiven fylt med fersk ricotta. En annen mat som er mye elsket av lokalbefolkningen er arancino, en veldig velsmakende kjegle med fylt, panert og stekt ris. Blant forrettene anbefaler vi å prøve pasta alla Norma og pasta med sardiner –typisk Palermo. Til slutt, for å sette prikken over i’en til slutt, bør du prøve likøren som heter Fuoco dell'Etna.

Årlige begivenheter i Sicilia

 • Infiorata di Noto (mai): berømt begivenhet der kunstnere skaper fantastiske blomster på lavaplater. Gratis begivenhet.
 • Sant'Agata-festen (februar og august): en begivenhet av global betydning med fantastisk fyrverkeri. Gratis arrangement
 • Sagra dell'Arancia (april): begivenhet som feirer sicilianske appelsiner, med smaksprøver og folkedanser. Gratis begivenhet.

Camping i Sicilia

 • La Spiaggetta campingplass: ligger i Sampieri, i nærheten av to paradisiske strender. Bobilpriser: priser: € 15 / dag i lavsesong - € 20-25 / dag i høysesongen.
 • La Palma campingplass: campingplass med skygge ved sjøen, noen få kilometer fra Selinunte arkeologiske park. Bobilpriser: € 15 / dag i lavsesong - € 20 / dag i høysesongen.
 • Carratois campingplass: campingplass som ligger i nærheten av en lang sandstrand med grunt, krystallklart vann. Bobilpriser: € 20-25 / dag i lavsesong - € 30-35 / dag i høysesongen.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn