🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Sevilla

Leie bobil Sevilla

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sevilla

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

City rooftop view of a church

Bobilutleie Sevilla

Sevilla ligger sør i Spania, og er hovedstaden i Andalucía. Det er en by man ikke må gå glipp av, og som tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Den rike historiske og kulturelle arven i denne byen skyldes de utallige kulturene som har passert gjennom den: grekere, fønikere, kartagenere, muslimer og kristne. Alle har de bidratt til å gjøre sitt historiske sentrum til et av de vakreste i Europa, og monumenter som La Giralda, Real Alcazar og Archivo de Indias har blitt utnevnt til verdensarvsteder. Du kan også besøke det jødiske kvartalet og det mauriske kvartalet, og avslutte ved Torre del Oro ved bredden av Guadalquivir. Triana-nabolaget, over elven, er en annen av attraksjonene i byen, samt Isla de la Cartuja eller Barrio de Santa Cruz.

Kommer til Sevilla

Med tog: RENFE-jernbanestasjonen er perfekt for å komme seg til byen fra store byer som Madrid, Barcelona, Valencia og de andalusiske provinsene.

I Sevilla finner du et veinettverk som er veldig godt forbundet med alle de andalusiske provinsene, og som også er direkte forbundet med Nord-Spania og Extremadura. Byen har 2 busstasjoner i Plaza de Armas og Prado de San Sebastian.

Sevilla har sin egen flyplass som ligger 12 km fra byen, så du vil være i sentrum på ca. 15 minutter med bil. Du kan også ta en skyttelbuss som bruker 30 minutter inn til sentrum.

For å komme deg rundt i byen kan du ta metro, trikk eller Renfe-pendlertog. Det finnes også en sykkelutleietjeneste (15 € / dag) som du kan bruke til å komme deg rundt i byen på en hvilken som helst solrik dag.

Parkering i Sevilla

Du kan parkere gratis i nabolagene San Vicente, San Julian, El Fontanal eller Macarena. Disse nabolagene grenser til sentrum, og du bruker ikke mer enn 15 minutter til fots.

Det er også parkeringsplasser og betalingsområder med et nettverk av parkeringsautomater:

- Sjøsone: 1,25€ for 1 time med parkering.

- Blå sone: 1,70 € for 2 timers parkering.

- Grønn sone: 2 € for 3 timers parkering. Betalingstiden er fra mandag til fredag fra klokken 09 til 14, og fra klokken 17 til 20. Lørdager fra kl. 10.00 til 14.00 og søndager og helligdager er gratis.

Det finnes også underjordiske parkeringsplasser, som Paseo de Colón, Plaza Nueva og La Magdalena.

Årlige arrangementer i Sevilla

  • Vårfestivalen: Dette er den mest populære festivalen i Sevilla, som avholdes i Barrio de los Remedios, hvor du kan danse sevillanas, spise sjømat og se på heste- og vognturer. Hotellprisene er svært høye, og Sevilla er full av turister og lokale besøkende.
  • Semana Santa (Den hellige uke): Denne finner sted kort tid før vårfestivalen, og er en av de mest populære festivalene, enten du er troende eller ikke. Flåtene med  de religiøse brorskapene som har ansvaret for å bære bildene som forestiller Jesu liv, ankommer katedralen i Sevilla. På dette tidspunktet er det også ublu priser.
  • El Rocío: denne finner sted i mai eller juni, avhengig av den hellige uken. Virgen del Rocio tiltrekker seg religiøse grupper fra alle byer, som drar på pilegrimsreise til helligdommen som ligger i myrene i Doñana nasjonalpark. Prisene går betydelig opp.

Camping i Sevilla

  • Camping la Fundición: ligger i Cazalla de la Sierra, og herfra kan du begi deg ut på turstier med varierende vanskelighetsgrad. Hotellet har restaurant, basseng og supermarked, og kjæledyr er tillatt. Prisen er 20 € / dag med et minimumsopphold på 2 netter.
  • Camping Villsom: Ligger i Dos Hermanas. Prisen er 25 € / dag. Her finnes det et svømmebasseng, minigolf, supermarked, fellesrom, restaurant og kafeteria, klesvask-tjeneste og gratis dusjer.
  • Camping Dehesa Nueva: ligger i Aznalcázar og koster mellom 5-7 € / dag (camping eller bobil). Det har internett, svømmebasseng, restaurant og dusj, og er tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelighet.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Sevilla