view of the city of seattle with background of the mountain

Leie bobil Seattle

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Seattle

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view of the mountain over the lake

Camping- og Bobilutleie i Seattle

Få steder i verden er så fengslende vakre som USAs nordvestlige Stillehav. Lei en camping- eller bobil i Seattle og oppdag regnskoger som faller ned på steinete strender og robuste fjell som stiger opp av tørre ørkener. En biltur gjennom USAs nordvestilge del er noe du aldri vil glemme.

Nasjonalparker i Seattle-Området

Selve Seattle er omgitt av tre fantastiske nasjonalparker –Mt. Rainier, Olympic og North Cascade nasjonalpark – og mange flere er innen rekkevidde. 

For de som liker en utfordring, er en fottur opp til 14 000-fotstoppen, en rettighet blant mange innfødte i Seattle. Bli med dem på turen til toppen eller velg en av de mindre utfordrende, men likevel spektakulære, stiene for å utforske området rundt foten av fjellet.

Kjør camping- eller bobilen din langs den berømte kystmotorveien 101 for å nå Olympic National Park. Her kan du ta en kajakktur gjennom havgrotter, utforske havets tidevannsbassenger eller oppdage majestetiske hvaler fra de steinete kystene. 

Fortsett eventyret langs riksvei 101 til den kanadisk-amerikanske grensen hvor du finner North Cascade nasjonalpark. Passer de taggete kaskadefjellene for å komme til fossefall og uberørte svømmehull.

Kjør med camping- eller bobilen din til Vancouver, Canada for å se den fantastiske regnskog-oasen som heter Stanley Park, eller dra sørover mot San Francisco for å besøke de gamle vulkanske ruinene i Lassen Volcanic nasjonalpark.

Innsjøer, Elver og Kystlinje i Seattle-Området

Seattle ligger ved kysten så det er ingen mangel på sand- og steinstrender som du kan utforske i camping- eller bobilen din. 

Observer det rike dyrelivet og urørte landskapet i Discovery Park rett utenfor byen. Nyt avsidesliggende kystlinjer som går over i en tett regnskog ved Richmond Beach Saltwater Park eller stopp ved Madrona Park, en bortgjemt strand ved Washington-sjøen.

Når du kjører med camping- eller bobilen din bort fra kysten, finner du flere små innsjøer, bekker og elver som du kan utforske. Bare halvannen time nord for Seattle ligger Whatcom Falls. Et dypt, klart badehull med et fossefall som kan imponere reisende i alle aldre. 

Dra sørover til Lewis River fossen hvor du treffer på ville blomsterenger, tårnhøye sedertrær og et utall svømmemuligheter under vandringen. Til slutt, driv rolig nedover Green River Gorge for å oppdage avsidesliggende badeplasser og skyggefulle piknikområder – et sted som er elsket av lokalbefolkningen.

Camping Rundt Seattle-Området

Å ha et trygt sted å bo og overnatte er viktig for å sikre at du er godt uthvilt under hele bilturen din. Seattle har mange fenomenale, camping- og bobilvennlige campingplasser, men det er alltid en god idé å ringe i forveien for å reservere en plass eller sjekke tilgjengeligheten. 

Mange campingplasser kan bestilles inntil seks måneder i forveien, mens andre bruker "først til mølla"-prinsippet. Her er noen campingplasser du kan vurdere å bo på i camping- eller bobilen din: Cranberry Lake Campground ved Deception Pass, Steamboat Rock State Park Campgrounds, Grayland Beach State Park Campground og Icicle River RV Resort.

Hvis du vil ha flere camping tips og veiledninger om hvor du kan dra og hvordan du får mest mulig ut av Seattle-eventyret ditt med bobiler, kan du ta en titt på Indie Campers-bloggen vår. Der finner du flere måter å gjøre bobilopplevelsen din ekstraordinær på.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Seattle