Leie bobil i Sardinia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sardinia

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Mountains with houses, ocean and ships in Sardinia

Bobilutleie Sardinia

Sardinia er en av de vakreste regionene i Italia, på grunn av øyas karibiske strender og innlandet som er rik på fine ruter for fotturer og landsbyer man kan besøke. Øya har 200 km kystlinje, delt inn i strender, bukter og små viker som bare er tilgjengelige med båt eller via gangstier. Blant de vakreste strendene å besøke anbefaler vi La Pelosa, omgitt av klippene ved Capo Falcone. I nærheten av denne paradisstranden finner du et annet reisemål som turister setter stor pris på: landsbyen Castelsardo. For vandringselskere anbefaler vi en utflukt til Gorropu Gorges, som er blant de mest spektakulære i Europa. På Sardinia er det åpenbart ingen mangel på arkeologiske severdigheter, som de fønikiske ved Capo Pula.

Overlevelsesguide Sardinia

 • Hvordan si "Hallo!": "Ciao!"
 • Hvordan si "Takk":  "Grazie"
 • Det er flere dialekter i Sardinia, en for hver by.
 • Prisen på et måltid for to er rundt € 40.
 • Prisen på en 0,5 øl er omtrent € 5.
 • "Canto a tenore" er en del av sardinsk folklore og er til stede i hver landsbyfestival.

Gastronomi i Sardinia

Typiske sardinske retter er basert på tradisjoner og enkelhet, men den krydrede og varierte smaken gjør disse rettene til noe du virkelig legger merke til. En av de mest tradisjonelle rettene er agnellu pane e casu, laget av karasaubrød og smakfull sardinsk pecorinoost. Så er det malloreddus: Sardinsk gnocchi serveres ofte med pecorinoost, saus og basilikum. En annen klassisk rett er sardinsk fregola med muslinger, en veldig spesiell pasta som ligner på cous cous, og culurgiones, fylt ravioli med potetmos toppet med pecorinoost, parmesan, smult, stekt løk og mynte. Til dessert foreslår vi at du prøver seadas, stekt ravioli fylt med fromage frais og dekket med varm honning, skapt for å nytes med et fint glass tradisjonell myrtlikør.

Årlige begivenheter i Sardinia

 • Sant'Antonio Abate (januar): tradisjonell festival med praktfulle bål, ledsaget av velsmakende mat og lokal vin. Gratis begivenhet.
 • Sardinsk kavalkade (mai): folkloristisk begivenhet med parader med hester og traccas (tradisjonelle dekorerte flåter). Gratis begivenhet.
 • Vinfestival (august): arrangement som er en hyllest til den sardinske rødvinen par excellence: Cannonau. Gratis begivenhet.

Camping i Sardinia

 • La Liccia campingplass: Denne campingplassen har utsikt over en odde noen få kilometer fra Castelsardo. Campervan priser: € 22-26 / dag i off-peak sesong - € 32-40 / dag i høysesongen
 • Torre Chia campingplassampingplass: grenser til Su Portu stranden og nær mange bukter besøkes av rosa flamingoer. Campervan-priser: € 9,50 / dag i lavsesongen - € 15,50 / dag i høysesongen.
 • Spiaggia del Riso campingplass: Campingplassen ligger på stranden med samme navn, preget av små hvite småstein som ligner is. Bobilpriser: € 22 / dag i lavsesong - € 35 euro / dag i høysesongen

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev