Leie bobil Sardinia

Leie bobil i Sardinia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Sardinia

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Mountains with houses, ocean and ships in Sardinia

Bobilutleie Sardinia

Sardinia er en av de vakreste regionene i Italia, på grunn av øyas karibiske strender og innlandet som er rik på fine ruter for fotturer og landsbyer man kan besøke. Øya har 200 km kystlinje, delt inn i strender, bukter og små viker som bare er tilgjengelige med båt eller via gangstier. Blant de vakreste strendene å besøke anbefaler vi La Pelosa, omgitt av klippene ved Capo Falcone. I nærheten av denne paradisstranden finner du et annet reisemål som turister setter stor pris på: landsbyen Castelsardo. For vandringselskere anbefaler vi en utflukt til Gorropu Gorges, som er blant de mest spektakulære i Europa. På Sardinia er det åpenbart ingen mangel på arkeologiske severdigheter, som de fønikiske ved Capo Pula.

Overlevelsesguide Sardinia

 • Hvordan si "Hallo!": "Ciao!"
 • Hvordan si "Takk":  "Grazie"
 • Det er flere dialekter i Sardinia, en for hver by.
 • Prisen på et måltid for to er rundt € 40.
 • Prisen på en 0,5 øl er omtrent € 5.
 • "Canto a tenore" er en del av sardinsk folklore og er til stede i hver landsbyfestival.

Gastronomi i Sardinia

Typiske sardinske retter er basert på tradisjoner og enkelhet, men den krydrede og varierte smaken gjør disse rettene til noe du virkelig legger merke til. En av de mest tradisjonelle rettene er agnellu pane e casu, laget av karasaubrød og smakfull sardinsk pecorinoost. Så er det malloreddus: Sardinsk gnocchi serveres ofte med pecorinoost, saus og basilikum. En annen klassisk rett er sardinsk fregola med muslinger, en veldig spesiell pasta som ligner på cous cous, og culurgiones, fylt ravioli med potetmos toppet med pecorinoost, parmesan, smult, stekt løk og mynte. Til dessert foreslår vi at du prøver seadas, stekt ravioli fylt med fromage frais og dekket med varm honning, skapt for å nytes med et fint glass tradisjonell myrtlikør.

Årlige begivenheter i Sardinia

 • Sant'Antonio Abate (januar): tradisjonell festival med praktfulle bål, ledsaget av velsmakende mat og lokal vin. Gratis begivenhet.
 • Sardinsk kavalkade (mai): folkloristisk begivenhet med parader med hester og traccas (tradisjonelle dekorerte flåter). Gratis begivenhet.
 • Vinfestival (august): arrangement som er en hyllest til den sardinske rødvinen par excellence: Cannonau. Gratis begivenhet.

Camping i Sardinia

 • La Liccia campingplass: Denne campingplassen har utsikt over en odde noen få kilometer fra Castelsardo. Campervan priser: € 22-26 / dag i off-peak sesong - € 32-40 / dag i høysesongen
 • Torre Chia campingplassampingplass: grenser til Su Portu stranden og nær mange bukter besøkes av rosa flamingoer. Campervan-priser: € 9,50 / dag i lavsesongen - € 15,50 / dag i høysesongen.
 • Spiaggia del Riso campingplass: Campingplassen ligger på stranden med samme navn, preget av små hvite småstein som ligner is. Bobilpriser: € 22 / dag i lavsesong - € 35 euro / dag i høysesongen

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn