🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Mamouth mountains near San Francisco

Leie bobil San Francisco

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i San Francisco

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA San Francisco

Den beste bobilen for deg

San Francisco tram

Alt om varebilutleie i San Francisco

Med et område på mindre enn 130 kvadratkilometer og en befolkning på mindre enn én million innbyggere, er San Francisco fortsatt en av de beste byene i verden. Byen er kjent for sine taubaner, storslåtte viktorianske hus, den livlige promenaden og Golden Bridge og har noe for enhver smak.

Opplev innovative retter, fra merkelige foodtrucks til Michelin-stjernerestauranter. Delta på symfonikonserter, skuespill, operaer og balletter i verdensklasse. Opplev fantastiske utendørseventyr. Uansett hva du tror, ​​er det noe å gjøre i dette fantastiske landet i Bay Area.

Byen ble grunnlagt 29. juni 1776 av spanske nybyggere og under gullrushet i California i 1849 vokste byen til den største på vestkysten på den tiden. I dag er det et kulturelt og økonomisk sentrum som tiltrekker seg innbyggere og bedrifter fra alle samfunnslag til å bosette seg her. Her er noen av verdens største selskaper, inkludert Twitter, Airbnb, Salesforce, Uber og Dropbox.

San Francisco er en populær turistattraksjon hele året. Det er kjent for sine kjølige somre, sin eklektiske blanding av arkitektur og sine bratte åser. Med en rekke attraksjoner som venter på å bli klikket med kameraet, er den populær blant både turister og eventyrere.

Hvordan komme seg dit

Bay Bridge forbinder I-80 med byen fra øst, mens Golden Gate Bridge forbinder Highway 1 fra nord. Hvis du kommer fra sør, ta enten US 101 eller I-280, som begge slynger seg langs halvøya inn i San Francisco. Sørg for at du har en god veibeskrivelse og et detaljert kart når du reiser til San Francisco. Motorveikryssene, spesielt rundt Bay Bridge, er beryktet for å være forvirrende og trafikkork kan være hektisk.

Du kan også fly inn for å leie en bobil i San Francisco. San Francisco International Airport (SFO) ligger i San Mateo County, omtrent 20 km sør for San Francisco sentrum. Flyplassen betjener fly over hele Nord-Amerika og er en viktig inngangsport til Asia og Europa.

Amtrak er også en fin måte å komme seg til San Francisco på:

● Reis fra Seattle eller Portland med Coast Starlight hvis du kommer fra nord.

● Avreise fra Los Angeles med Coast Starlight hvis du reiser fra sør.

● Avreise fra Chicago eller Denver hvis du reiser fra øst.

● Avgang fra Fresno eller Bakersfield med Amtraks San Joaquin-tog.

Capitol Corridor, som også drives av Amtrak, har 18 stopp mellom Sacramento og Silicon Valley.

Steder å besøke

  • The Golden Gate Bridge: Golden Gate Bridge er en ikonisk struktur som strekker seg nesten 20 miles og forbinder Marin County, California med San Francisco.
  • The Castro: Castro er et ikon for homofile og var et av de første homofile nabolagene i USA og er fortsatt et symbol på LHBTQ+-aktivisme. I dag kan du nyte drinker på homobarer, handle i homoeide butikker og beundre den fargerike gaten langs hovedgaten.

Parkering

Parkering på gaten koster mellom 1 og 6 euro per time, avhengig av området. Disse prisene kan også svinge opp eller ned annenhver time. De fleste parkeringsautomatene i byen er i drift mellom 9 og 18.00, mandag til lørdag. På søndager gjelder de enkelte steder, inkludert Embarcadero, ni parkeringsplasser utenfor gaten, Fisherman's Wharf, Chase Center spesialarrangementsområde og Oracle Park.

Årlige arrangementer i San Francisco

  • Pride parade: Bay Areas største parade, Pride Parade, er en feiring av kjærlighet, frihet og alt relatert til LHBTQ+. Festlighetene finner sted i juni og inkluderer en rekke arrangementer rundt om i byen samt selve den ikoniske paraden.
  • Chinese New Year: San Francisco feirer det kinesiske nyttåret, en av Asias største festivaler, over hele byen, men spesielt i Chinatown. Den nøyaktige datoen varierer fra år til år, men feiringen begynner vanligvis i begynnelsen av februar.
  • Cherry Blossom Festival: Den årlige Northern California Cherry Blossom Festival arrangeres i april i Japantown-området i San Francisco. Her finner du en stor parade, kulturelle forestillinger, matlaging, orkestre, kampsport og andre tradisjonelle japanske aktiviteter.

Camping i San Francisco

  • Marin Park: Den nærmeste bobilparken til San Francisco, Marine Park, ligger bare 16 mil nord for Golden Gate Bridge. 87 euro per natt med 10 % skatt for to personer og ytterligere 4 euro per person i tillegg. Prisene kan endres i ferieperioden.
  • San Francisco RV Resort: Prisene varierer avhengig av bestillingsdato, men kan beregnes på nettsiden deres.
  • Pillar Point RV Park: Denne lille parken ligger like utenfor byen og anbefales på det sterkeste for sin havutsikt og vennlige personale. Havutsiktsplasser koster 97 euro per natt og standardplasser 70 euro per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i San Francisco