indie campers san diego roadtrip

Leie bobil San Diego

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i San Diego

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA San Diego

Den beste bobilen for deg

Indie Campers San Diego campervan

Camping- og bobilutleie i San Diego

Legg ut på et uforglemmelig biltureventyr i San Diego med Indie Campers, hvor en mangfoldig flåte for camping- og bobilutleie i San Diego venter på å løfte reiseopplevelsen. Enten du er en erfaren landeveiskriger eller en nykommer når det gjelder bilturverdenen, kan du leie en bobil som passer behovene dine hos San Diego Indie.

 

Indie Campers tar bilturen til neste nivå med et bredt utvalg av leiebil San Diego. Disse kjøretøyene tilbyr den perfekte blandingen av komfort og mobilitet, slik at du kan utforske San Diego og de omkringliggende områdene med uovertruffen frihet.

 

Nasjonalparker i San Diego-området

Gled deg over de naturlige underverkene rundt San Diego ved å besøke kjente nasjonalparker som Joshua Tree, Yosemite, Kings Canyon og Sequoia. Med muligheten til å leie camping- eller bobiler, kan du sømløst kjøre gjennom disse  ikoniske destinasjonene  og ta inn de fantastiske landskapene i eget tempo.

 

San Diegos kystlinje, innsjøer og elver

Oppdag skjønnheten i San Diegos kystlinje, rolige innsjøer og buktende elver på egne premisser. Å leie en camping- eller bobil lar deg utforske disse naturskjønne stedene med komforten av et hjem på hjul, noe som sikrer en personlig og minneverdig opplevelse.

 

Campingplasser rundt San Diego-området

Opplev naturen ved å bo på forskjellige campingplasser i San Diego-området. Fra den rolige Hodgdon Meadow til den pittoreske campingplassen White Tank, tilbyr alternativene en unik campingopplevelse skreddersydd etter egne preferanser.

 

Enveis tilgjengelig fra San Diego

Legg ut på en spennende reise med Indie Campers når du leier en bo- eller campingbil i San Diego, noe som gir friheten til å utforske spennende destinasjoner over hele California og USA. Gled deg over enveis utleiealternativer i Denver, Salt Lake City, Phoenix, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles. 

 

Informasjon og krav for å kjøre fra San Diego

For å kjøre bilene, må du være minst 21 år gammel og innehaver av et standard førerkort. Ikke-amerikanske borgere bør kontrollere  visumkravene . Utleie av campingbil i San Diego inkluderer grunnleggende forsikring, automatisk gir, venstrestyring, et kjøkkensett, jekk, trekant og vester samt døgnåpen assistanse for et bekymringsfritt eventyr.

 

Oppdag mer om reise, campingbil og hvordan du kan leie campingbiler på den dedikerte bloggen vår  – Tips  og  veiledninger for  camping.

 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i San Diego