Campervan on the go

Leie bobil Salt Lake City

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Salt Lake City

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA Salt Lake City

Den beste bobilen for deg

hill view of salt lake city

Alt om varebilutleie i Salt Lake City

Utahs hovedstad, Salt Lake City, er statens mest folkerike by med en befolkning på nesten 1,3 millioner.

Byen er omgitt av fjell og har utsikt over den største innsjøen i det vestlige USA, noe som gjør den til et populært reisemål for utendørseventyr som skigåing og fotturer. I 2002 var det vertskap for vinter-OL, noe som gjorde det til et populært reisemål for mange vinterrekreasjonister.

Salt Lake City har en vennlig og avslappet atmosfære. Byen er kjent for sin mangfoldige og politisk liberale kultur, som står i kontrast til de konservative tendensene til resten av staten. Det er et blomstrende LHBTQ-samfunn her, og den årlige Utah Pride Festival finner sted.

Hvordan komme seg dit

Salt Lake City flyplass betjener hele Utah, inkludert Salt Lake City. Flyplassen har innenlands- og utenlandsflyvninger, ligger 4 miles vest for sentrum av Salt Lake City og er tilgjengelig med alle større offentlige transportmuligheter.

Hvis du reiser med bil, krysser Interstate 15 og Interstate 80 like vest for sentrum av Salt Lake City. I-15 kommer inn i Utah fra nord og passerer gjennom Salt Lake Valley før den forlater staten i den sørvestlige enden.

Amtrak driver også Salt Lake City. Reisende rangerer jevnlig Amtraks California Zephyr som en av de mest naturskjønne togreisene i Nord-Amerika. Linjen går daglig mellom Chicago og San Francisco med stopp i Salt Lake City.

Steder å besøke

Utah Olympic Park: Utah Olympic Park ble opprinnelig bygget for vinter-OL 2002, men er nå åpen året rundt og tilbyr et bredt spekter av vinter- og sommeraktiviteter. Prøv bob, ziplining eller skihopping for å få en smak av OL, eller prøv luftski i sprøytebassenget.

Great Salt Lake Marina: The Great Salt Lake er den største saltsjøen på den vestlige halvkule. Oppdag underverkene ved å padle kajakk, padle kajakk eller seile på vannet, og gå ikke glipp av den spektakulære solnedgangen.

Redwood Drive-In Movie Theater: Drive-in-teatre blir færre og færre, men Redwood Drive-in Theatre har fortsatt et stort antall fans. Den har vist doble filmer siden 1948, og i dag kan du gå til disse visningene for bare $10 per person.

Parkering

Det er relativt enkelt å parkere bobilen i Salt Lake City. Det er nok av parkeringsplasser på gaten og de er rimelige: 2 euro for opptil to timer mellom 8.00 og 20.00, mandag til fredag. I helgene og utenfor rushtiden er det gratis, men på lørdager kan du kun parkere i inntil to timer.

Salt Lake City har også en rekke parkeringshus. Prisene varierer, men pleier å være billigere i utkanten av byen.

Årlige arrangementer i Salt Lake City

  • Sundance Film Festival: Sundance Film Festival er den største uavhengige filmfestivalen i USA. Den er organisert av Sundance Institute og viser noen av verdens mest kjente filmskapere og tiltrekker store folkemengder til staten hvert år. Billetter til festivalen, som arrangeres i januar hvert år, koster mellom 18 euro for en enkeltvisning og 650 euro for en festivalpakke.
  • Utah Pride: Utah Human Rights Festival er en av de største i USA og finner sted hvert år den første helgen i juni. Festivalen inkluderer en parade, mat, drikke, underholdning og kunst, og er et flott sted å feire kjærlighet og frihet. Selve paraden er gratis, og de ulike forestillingene selges med billetter.
  • Utah Arts Festival: Hver sommer i tre dager feirer Utah Arts Festival visuell kunst og scenekunst med lokale og internasjonale artister. På festivalen finner du alt fra poetry slam til skulpturer i naturlig størrelse og danseforestillinger. Billettprisene varierer mellom 13 og 30 euro.

Camping i Salt Lake City

  • Pony Express RV Resort & Campground: Pony Express RV Resort ligger ved siden av Jordan River State Recreation Area og bare minutter fra flyplassen, og beliggenheten er uslåelig. Som en del av Sun RV Resort-serien kan du forvente en godt vedlikeholdt eiendom med mange fasiliteter og underholdning. Prisene avhenger av reisedatoene dine. Et brukervennlig beregningsverktøy er tilgjengelig på anleggets nettside.
  • Salt Lake City KOA: Bare minutter fra Interstate 15 og flyplassen, er denne bobilparken ideell for besøkende som ønsker en base for å utforske Salt Lake City. Her er alle fasiliteter som trengs for både korte og lange opphold. Prisene avhenger av datoen for reisen din og på nettsiden deres er det et brukervennlig verktøy for prissimulering.
  • Park City RV Resort: Park City RV Resort ligger i fjellene langs Lincoln Highway, og er det perfekte stedet å oppleve villmarken rundt Salt Lake City. Det tar imidlertid kun 30 minutter å kjøre inn til byen for de som ønsker å oppleve den urbane siden av byen. Prisene varierer mellom 48 og 58 euro per dag for to personer. Ekstra personer kan legges til for 4 euro per dag.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Salt Lake City