🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Roma

Leie bobil Roma

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Roma

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Historical bridge with its reflection on a river

Bobilutleie Roma

Roma er en av Italias vakreste byer, et av stedene som gjør det mulig å dykke ned i tradisjonene og historien til dette fantastiske landet. Et helt liv er ikke nok til å besøke alt, hvert hjørne skjuler en legende eller en historie om fortiden. Det definitivt mest ikoniske monumentet er Colosseum. Samtidig er det mange andre mindre kjente steder, slik som Orange Garden, et magisk sted hvor du kan beundre en av de vakre solnedgangene over byen. Men Roma er ikke bare historie, det er også god mat og moro. Å spise i en av de typiske restaurantene i sentrum er et must. Vi foreslår Sora Lella, hvor du får smake noen av de tradisjonelle rettene i hovedstaden, slik som carbonara og amatriciana. Hvis du vil feste og ha det gøy, kan du stikke innom Campo de'Fiori, utelivssenteret i byen.

Kommer til Roma

Roma ligger i den sentrale delen av Italia, nær den tyrrenske kysten. Det er flere måter å komme dit på, men den mest praktiske måten er med fly. De to viktigste flyplassene er Fiumicino og Ciampino, begge ligger ikke langt fra sentrum av byen. Alitalia, Easyjet og Ryanair er de to mest populære flyselskapene, med destinasjoner over hele verden (flyvningstid fra London: 2 timer og tretti minutter). Roma er også godt forbundet med flere motorveier: A12 tar til Roma fra vest, A24 fra øst, mens A1 forbinder byen med Milano og Venezia. De to jernbanestasjonene er Tiburtina og Termini, godt forbundet med alle italienske byer og til noen europeiske hovedsteder. Husk at papirbilletter må valideres før du setter deg på toget ved hjelp av de gule maskinene på togsporet.

Parkering i Roma

Parkering i sentrum er den beste løsningen hvis du planlegger en dagstur til Roma. Parkering Sant'agata ligger i nærheten av Piazza Venezia og er åpent fra mandag til lørdag (Priser: 5 € per time - 40 € per dag). Alternativt finner du Saba parkeringsplass, som ligger under Villa Borghese og har rimeligere priser. (Priser: 2,30 € per time - 40 € per dag). Hvis du ønsker å parkere utenfor byen, anbefaler vi parkeringen Garage Centrale som ligger ved siden av Vatikanstaten (Daglig pris: 10 €) eller Roma Termini stasjon parkering (daglig pris: 16 €).

Årlige arrangementer i Roma

  • Mai-konsert (1. mai): Musikkfestival på Piazza San Giovanni i Laterano, med internasjonale artister i hovedrollen. Gratis begivenhet.
  • Filmfestivalen (høst): Internasjonal kinofestival med deltakelse fra kjente kunstnere fra hele verden. Priser: 5-10 €, avhengig av arrangementet.
  • RomaSposa (November): Internasjonalt show dedikert til brudekjolen. En viktig hendelse i Italia, som finner sted på palasset Palazzo del Congresso. Pris: 8 €. 

Camping i Roma

  • Camping Village Flaminio ligger i hjertet av den gamle Vejo naturpark, noen få kilometer fra det sentrale Roma. Priser for bobiler: 11 € per dag utenfor sesongen, 14 € per dag i høysesongen.
  • Camping Village Roma Capitol: i hjertet av det beskyttede reservatet av Castelfusano furuskog, i Ostia Antica. Priser: 30 € per dag utenfor sesongen, 50 € per dag i høysesongen. 
  • Camping Roma Flash: ligger ved bredden av den vakre innsjøen Bracciano. Priser: Bobilpriser: 21 € per dag utenfor sesongen, 40 € per dag i høysesong.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Roma