Leie bobil Reykjavik - Keflavik

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Reykjavik - Keflavik

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis endringer og fleksibel betaling

Du kan endre bestillingsdetaljene dine opptil 48 timer før reisen din! Du betaler også hele beløpet for bestillingen din 15 dager før reisen.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem Island Reykjavik - Keflavik

Den beste bobilen for deg

town church in Reykjavik at sunset

Oversikt over byen

Reykjavík er Islands hovedstad, og den er landets største og mest folkerike by. Den består av fem forskjellige kommuner: Kópavogur, Hafnafjörður, Garðabær, Mosfellsbær og Seltjarnarnes. Blant de populære innslagene i den islandske hovedstaden kan vi nevne det koselige sentrumsområdet, gangveiene, butikkene og den berømte «Harpa» – et av Reykjaviks mest slående landemerker. Mens du er i byen, foreslår vi at du parkerer leiebobilen din og skaffer deg bykortet. Det gir gratis adgang til mange museer og gallerier samt alle svømmebassenger i Reykjavík. Da kan du også reise gratis med buss innen hovedstadsområdet så mye du vil.

Slik kommer du deg dit

Veiene på Island er veldig enkle å kjøre på med en leid bobil. Avhengig av hvor du befinner deg, fører de fleste av veiene rett til Reykjavík. Þjóðvegur 1, eller Vei 1, er den mest brukte veien på Island, siden den dekker alle de viktigste stedene. Selv om Reykjavík er den største byen på Island, har den ikke noen egen internasjonal flyplass. Dersom du skal fly til Reykjavík, lander du på Keflavík internasjonale flyplass, som ligger omtrent én time (50 km) fra Reykjavík. Per i dag flyr over 25 flyselskaper til Island. Flyturen tar typisk 3-4 timer fra Europa og 5-6 timer fra USA.

Parkering

Det er veldig enkelt å finne parkeringsplass til din leide bobil i Reykjavík. Det er mange parkeringssoner og forskjellige priser:

 

Sone 1 (rød og rosa): 275 ISK (2,25 EUR eller 2,67 USD) per time. Gratis på søndager.

 

Sone 2 (blå): 150 ISK (1,25 EUR eller ,50 USD) per time. Gratis på søndager.

 

Sone 3 (grønn): 125 ISK (1 EUR eller 1,19 USD) per time i 1-2 timer

 

30 ISK (0,25 EUR) eller per time etter 2 timer. Gratis på søndager.

 

Sone 4 (oransje) 150 ISK (1,25 EUR eller 1,50 USD) per time. Gratis på søndager.

 

Det finnes også parkeringshus, noe som er et billig alternativ. De ligger i sentrum av byen. Det er masse plass og ikke mange biler, så du vil ikke måtte slåss om plassene her.

Årlige arrangementer

Menningarnótt (august). En kulturfestival på kveldstid i Reykjavík. Gled deg over   fyrverkeri sammen med venner eller familie. Åpen for alle.

 

  • Gay pride (august). En feiring av kjærlighet som er kjærlighet, uansett. Åpen for alle
  • Sjómannadagurinn (Sjømennenes dag) – den første uken i juni feirer Reykjavík fisket, som er så viktig for livet på Island. Alle havnene blir til steder for kystmoro og tradisjonelle fiskesanger – åpen for alle

Camping

Reykjavík campingplass, en hyggelig campingplass i Reykjavík med basseng og en masse fasiliteter å by på til 19 USD (16 EUR) per natt.

 

  • Tjaldsvæðið í Grindavík ønsker alle turister velkommen til et opphold i Islands vakre natur, med priser fra 19 USD (16 EUR) per natt.

  • Reykjamörk i Hveragerði er et stort område i byen Hveragerði med naturen rett foran deg, og prisene starter på kun 12 USD (10 EUR) per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Reykjavik - Keflavik

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå