Quenstown Indie Campers

Leie bobil Queenstown

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Queenstown

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Queenstown Campervan

Camping- og bobilutleie i Queenstown

Nydelige Queenstown er kjent som et av de mest eventyrlige stedene på New Zealand. Hvis du er en spenningssøker eller naturelsker, er leie av en bobil i Queenstown starten på drømmeferien. Fra strikkhopping til historiske gruvebyer, finnes det noe spennende rundt hvert hjørne – du sitter bak rattet!

Nasjonalparker i Queenstown-området

Den fantastiske topografien i Queenstown har ført til dannelsen av fantastiske nasjonalparker. Opplev landskapet mens du besøker gresskledde marker, åpne stier for sykling og fotturer langs innsjøen samt fantastiske åser og skoger. Vanlige steder å kjøre til i en leiebil fra Queenstown inkluderer  Jardine Park Kawarau Falls Scenic Reserve og

Queenstown Hill tursti .

Campingplasser rundt Queenstown-området

Mange campingplasser rundt Queenstown tilbyr komfortable og naturskjønne overnattingssteder for deg og reisekameratene dine. Ta en utleid campingbil i Queenstown til steder som 

Queenstown Holiday Park Creeksyde , Queenstown Top 10 Holiday Park, eller 

Hampshire Ferieparker – Queenstown Lakeview . Fra røffe utflukter til luksuriøse steder med lugarer og komplette fasiliteter, har du mange alternativer.

 

Sørg for å kontrollere reservasjonskravene til hver campingplass før du reiser. 

 

Queenstowns kystlinjer, innsjøer og elver

Ingenting gjør en naturscene mer fullkommen enn det glitrende blå vannet i en innsjø eller elv i Queenstown! Besøkende kan slappe av ved bredden av  Lake Wakatipu Lake Alta  og  Moke Lake !

 

Enveis tilgjengelig fra Queenstown 

Utleie av campingbil i Queenstown tilbyr mange enveisturer som kan gjøre det neste eventyret ditt behageligere. Enten du er ute etter en kort helgetur eller en lengre reise, tilbyr vi enveis bilturer fra Queenstown for hele familien. 

Informasjon og krav for å kjøre fra Queenstown

Føreren må være minst 21 år gammel og innehaver av et gyldig førerkort. Ikke-newzealandske borgere må kontrollere riktig informasjon om visum fra hjemlandet. New Zealand krever at du viser nasjonalt førerkort samt et  internasjonalt førerkort (IDP)

Modeller tilgjengelig i Queenstown 

Vi tilbyr et bredt utvalg av 2-seters til 5-seters modeller, slik at du kan leie en bobil i Queenstown enkelt. Camping- og bobilene våre har fasiliteter som integrerte bad, kjøkken, myggnett, gassovner, innvendig spiseområde med mer.  Klikk her for å gå gjennom modellene .

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Queenstown