Leie bobil Porto

Leie bobil Porto

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Porto

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

hills and a river viewed from under tree branches

Bobilutleie Porto

Cidade Invicta (den ubeseirede byen) ligger nord i Portugal, og ble kåret til "Best European Urban Destination" i 2020. En destinasjon med en unik sjarm og en rekke attraksjoner for alle typer reisende, personlige smaker og budsjetter. Historiske monumenter (Torre dos Clérigos, São Bento Station, Carmo Church, Bolhão Market, blant andre), særpreget gastronomi (den berømte Francesinhas område), Port vinkjellere og til og med en av de mest berømte bokhandlere i verden (Livraria Lello), er bare noen av de fremragende aktivitetene og stedene Porto har å by på når du leier en bobil i byen.

Kommer til Porto

Byen Porto ligger i den nordlige regionen i Portugal, nær munningen av elven Douro og ca 300 km fra hovedstaden Lisboa. En biltur fra Lisboa til Porto tar omtrent tre timer. Den raskeste måten med bil er via A1 (denne ruten inkluderer bompenger).

Når du leier en bobil i Porto, kan du reise dit med fly, buss eller tog. Byen har en internasjonal flyplass hvor fly fra flyselskaper som Ryanair, Vueling, TAP eller AirFrance lander daglig. Porto har god vei- og togforbindelse. Togreisen mellom Lisboa (Santa Apolónia stasjon) og Porto (Campanhã stasjon) tar omtrent tre timer og tjue minutter.

Parkering i Porto

Før du leier en bobil i Porto, må du huske å sjekke hvor du vil kunne parkere der. Å finne gratis parkering i Porto sentrum er ikke en lett oppgave. Det er en god idé å parkere bobilen i utkanten av Porto om dagen og bruke offentlig transport (som fungerer ganske bra) for å komme seg rundt i byen. 

I løpet av natten, mellom klokka 19 på kvelden og 9 om morgenen, er parkering gratis i de fleste områder i Porto. Husk imidlertid at det kan være ganske vanskelig å finne en ledig plass i sentrum.

Parkeringsplasser er et annet alternativ: Europarking - P&R (2 minutter fra flyplassen, åpent 24 timer i døgnet til 2,50 € per dag) eller Parking4you (100 meter fra flyplassen, åpent 24 timer i døgnet, med overbygde (6 € per dag) og utendørs (5 € per dag) parkeringsplasser).

Årlige arrangementer i Porto

Porto er en by full av overraskelser, og når det gjelder arrangementer, kan den by på noe for enhver smak. Festivaler, lokale festligheter, arrangementer knyttet til blant annet kunst, sport og gastronomi arrangeres hvert år. Her er noen forslag til arrangementer som kan interessere deg når du leier en bobil i Porto.

  • Filmfestivalen Fantasporto: Internasjonal filmfestival som vanligvis finner sted på Teatro Rivoli i april-mai. Vanlig billettpris: 5 €. 
  • Festa de São João (St. John-festen): Festdagen til skytshelgenen i Porto, den 24. juni Hele byen kommer sammen i feiring. Gatene er fylt med myke plasthammere og grillede sardiner, og ballonger flyter gjennom himmelen. Gratis inngang. 
  • NOS Primavera Sound musikkfestival: Musikkfestival i byparken, som vanligvis finner sted i juni. Dagsbillett: 60 €.
  • MEO Marés Vivas-festivalen: Musikkfestival i Gaia i midten av juli. Dagsbillett: 40 €.
  • Wine Fest Porto: et arrangement som feirer vin i november på Alfândega Porto Congress Centre. Inngangspris: 10 €. 
  • Porto Blå Jazz: Jazzkonserter i hagene i Palácio de Cristal mellom juli og august. Gratis inngang. 

Camping i Porto

Før du leier en bobil i Porto, er det lurt å tenke på hvor du skal sove om natten. Det er ingen campingplasser i sentrum av Porto. Men utenfor sentrum er det noen alternativer, slik som: 

  • Parque de Campismo Salgueiros, fra 4,77 € per natt
  • Vila Nova de Gaia Campingplass nær stranden
  • Parque de Campismo Orbitur Madalena, fra 15 € per natt
  • Parque de Campismo Orbitur Canidelo, fra 4,15 € per natt

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Porto