🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Road in Phoenix

Leie bobil Phoenix

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Phoenix

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

City view of Phoenix

Alt om varebilen i Phoenix

Phoenix er hovedstaden i Arizona og den mest folkerike byen i staten med over 1,6 millioner innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1867 som et jordbrukssamfunn nær sammenløpet av elvene Gila og Salt og ble en fullverdig by i 1881.

Byen ligger i den nordøstlige delen av Sonoran-ørkenen og har et varmt ørkenklima året rundt. Til tross for dette var de tidlige nybyggerne i stand til å etablere et velstående jordbrukssamfunn takket være regionens kanalsystem.

I dag er Phoenix kjent for sine fjellparker, luksushoteller og nærliggende innsjøer. Turister kommer fra hele verden for å nyte utendørs- og innendørsaktiviteter, fra naturskjønne turer til Michelin-restauranter og museer i verdensklasse.

Phoenix spiller en viktig rolle for økonomien i Mountain West-regionen i USA som et kommunikasjons-, finans- og transportknutepunkt. Phoenix er en veldig aktiv kulturby med Phoenix Museum of Art og Phoenix Symphony Orchestra, som begge tilbyr et program med besøkende kunstnere og turnerende utstillinger.

Hvordan komme seg dit

Ryggraden i Phoenix-veinettverket består av tre store motorveier: Route 60, Interstate 10 og Interstate 17. Interstate 10 er den transkontinentale veien mellom Florida og California og er den travleste motorveien i regionen. Phoenix Sky Harbor International Airport ligger bare 5 km øst for sentrum av Phoenix og fungerer som et knutepunkt for internasjonale og innenlandsflyvninger i regionen. Phoenix er fortsatt den største byen i USA uten Amtrak-trafikk, så hvis du ikke vil for å komme med bil eller fly må du ta bussen. Greyhound er den største serveren i området og det beste alternativet for å få en tur på bussen.

Steder å besøke

  • Musée Heard : The Heard Museum har som mål å fremme indiansk kunst. Den omfattende samlingen inkluderer mer enn 40 000 fantastiske kunstverk, fra Navajo-tekstiler til Zuni-smykker og Hopi katsina-dukker. Phoenix har en sterk innflytelse fra indianerne og er et av de beste stedene å gå for å lære mer om regionen.
  • Canyon Lake et le Dolly Steamboat : Dolly Steamboat har vært i drift siden 1983 og tilbyr fantastiske turer til den vakre Canyon Lake. Båten tilbyr middagsbåter og sightseeingcruise samt private turer. Det er ingen bedre måte å oppleve storheten i området enn ombord på Dolly Steamboat.
  • Goldfield Ghost Town : Goldfield Ghost Town er resultatet av en liten by som døde en sakte død og ble forlatt rundt 1926 etter at den lokale gruven ble stengt. I dag kan du ta en vakker spasertur langs hovedgaten og nyte en svunnen tid.

Parkering i Phoenix

Phoenix har parkeringsautomater over hele byen. Hvis du parkerer mellom 22.00 og 08.00, kan du få et sete gratis, ellers må du betale $1,50 per time. Det er også noen ledige plasser igjen i sentrum, inkludert i sidegatene til Central Ave og Lincoln Street.

Hvis du ikke har noe imot å ta toget, er et godt tips å parkere ved en av byens bybanestasjoner og ta toget inn til sentrum.

Phoenix har også en rekke spesialiserte parkeringshus. Prisene varierer, men har en tendens til å bli rimeligere jo lenger unna byen du kommer.

Årlige arrangementer i Phoenix

  • Tour de Fat : Den første helgen i oktober blir Tempe Beach Park til en tohjulsfest med bånd, øl og ja, sykler. Tusenvis av øl- og sykkelelskere tar på seg kreative kostymer og bruker dagen på å lytte til komikere, musikere og sirkusartister. Hvis du liker sykler eller øl, er dette en dag du ikke bør gå glipp av.
  • Arizona State Fair : Arizona State Fair finner sted over tre uker i oktober og inkluderer alt det beste på messer: turer, sprø retter og søte dyr. Livemusikk er det også nok av, og de siste årene har hitartister som Flaming lips og Awolnation tatt over scenen.
  • Phoenix Pride : På grunn av varmen feires Pride i Phoenix i april i stedet for juni, men festen er ikke mindre overdådig. Phoenix Pride Festival har dusinvis av forestillinger på flere scener og hundrevis av utstillere som tilbyr mat, varer og informasjon om samfunnsressurser.

Camping i Phoenix

  • Covered Wagon RV Park : Covered Wagon RV Park ligger like utenfor bygrensene og har mange familievennlige fasiliteter, inkludert et svømmebasseng. Hotellet ligger i nærheten av flere shoppingområder og et steinkast fra Phoenix Art Museum. Prisene varierer mellom $ 49,95 og $ 54,95 pluss skatt.
  • Desert Sands RV Park : Desert Sands RV Park ligger like utenfor Phoenix og tilbyr fasiliteter i resort-stil. Det koster $50 per dag å bo med opptil fire personer.
  • Desert's Edge RV - Purple Park : Denne bobilparken er langt nok fra byen til å tilby en rolig atmosfære, men likevel nær nok til mange lokale attraksjoner for å få det beste fra begge verdener. Prisen for en park med direkte tilgang er $60 per dag, mens prisen for en park med sidetilgang er $65 per dag.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Phoenix