Perth Indie Campers

Leie bobil Perth

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Perth

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Perth Campervan

Campingbilutleie i Perth

Perth er Australias hovedstad – en glimrende perle av en by med pulserende strender, historiske bygninger og et fantastisk sentrum fylt med restauranter, butikker og mange spennende steder å tilbringe en ettermiddag. Det er også det perfekte stedet for å starte en episk biltur gjennom Vest-Australia. 

 

Bli kjent med Perth, og ta kontakt med Indie Campers for å leie en camping- eller bobil fra byen på neste eventyr.

Nasjonalparker i Perth-området

Undre deg over Perths fantastiske nasjonalparker. Se koalaer og utforsk slående krystallgrotter i  Yanchep nasjonalpark . Beundre fantastiske Serpentine Falls når du kjører bobilen til  Serpentine National Park , bare 55 km unna Perth. Hvis du ønsker å fordype deg i den autentiske australske bushen, kan du dra til  John Forrest nasjonalpark  i Perth Hills for fotturer, sykling og dyreliv. 

Perths kystlinje, innsjøer og elver

Sandkysten av Perth er perfekt for å få en ekte australsk dag på stranden. Gled deg over krystallklart vann på  Cottesloe Beach  og utforsk landskapet mens du padler kajakk langs  Swan River . Fugleelskere kommer til å føle seg hjemme langs den skyggefulle bredden av  Lake Monger , hvor dusinvis av arter kan oppdages blant trærne og vannet.

Campingplasser rundt Perth-området

Det finnes et bredt utvalg av campingplasser som er perfekte for å slappe av når du leier en bo- eller campingbil fra oss. Bo en stund på  Coogee Beach Holiday Park , som tilbyr grillområde, leirkjøkken, wifi med mer. De som ønsker en rustikk opplevelse kan bo på  Walyunga nasjonalpark , mens familievennlig  Martin 's Tank Campground  er flott for de som reiser med barn. 

Enveis tilgjengelig fra Perth

Indie Campers tilbyr et bredt utvalg av camping- og bobilutleie fra Perth til spennende destinasjoner langs  Australias vestkyst . Sett deg bak rattet og legg ut på et eventyr til Melbourne, Adelaide eller en annen by med et av de komfortable kjøretøyene våre. 

 

Informasjon og krav for å kjøre fra Perth

Å kjøre i Perth er enkelt hvis du er fra Australia. Du trenger bare et gyldig førerkort. Hvis du kommer fra et annet land, må du vise et gyldig førerkort fra landet ditt samt et internasjonalt førerkort (IDP). Holdere av førerkort som ikke er på engelsk, trenger en NAATI-sertifisert og oversatt kopi istedenfor IDP.

 

Sørg for å kontrollere  Western Australia Department of Transport  for mer informasjon.

Modeller tilgjengelig i Perth

Vi tilbyr en mangfoldig flåte av camping- og bobiler til leie som kan ta deg rundt i hele Vest-Australia. Fra koselige to-seters til romslige kjøretøy for fem passasjer, kan du finne den perfekte følgesvennen på fire hjul for neste reise.  Klikk her  for å bla gjennom bobiler og campingbiler og finne den perfekte matchen.

 

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Perth