🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Paris

Leie bobil Paris

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Paris

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

A picturesque street view of the Effeil tower

Bobilutleie Paris

Paris er en by med en rik arkitektonisk arv. Triumfbuen, Louvres museet og Notre-Dame de Paris-katedralen er symbolske monumenter over byen. Likevel regnes Eiffeltårnet som selve symbolet på Paris. Den såkalte "Iron Lady" vitner om en by som en gang var framtredende innen metallarbeid.

Avenue des Champs-Elysées er den mest berømte avenyen i verden, men også en av de dyreste. Med avenyen følger Place de la Concorde og Place Charles de Gaulle, som bidrar til å legemliggjøre den parisiske luksusen. Likevel er andre distrikter som Montmartre, Marais eller Latinerkvarteret flotte nabolag i en hyggelig by, fylt med sjarm og romantikk.

Bobilleie i Paris gir deg friheten til å besøke hele Paris og dens omgivelser. Ta en kjøretur til Châteaux de Versailles og utforsk de åpne hagene eller ta en omvisning på slottet og lær historien. Paris er mer enn bare sentrum, det er vakre parker og skoger, like i utkanten, som er perfekte for bobilleie.

Kommer til Paris

Den franske hovedstaden ble bygget langs Seinen, og ligger nord i landet. Flyselskaper som Air France, Ryanair, Transavia og Easyjet deler på bruken av flyplassene Roissy-Charles de Gaulle og Orly. Førstnevnte flyplass er vertskap for flere langdistanseflyvninger, mens sistnevnte, som er mindre, er monopolisert av lavprisflyselskaper. I tillegg er ringveien i Paris tilgjengelig via motorveiene A1, A13, A3, A4 eller A6, eller ved å ta veiene N301, N302, N13 eller N185. Det er også mulig å nå byen med tog via stasjonene Paris-Montparnasse, Gare de Lyon og Gare du Nord.

Parkering i Paris

De fleste parkeringsplasser i sentrum av Paris krever et gebyr avhengig av brukt parkeringstid. I gjennomsnitt må du betale 2,50 £ for en time, eller 17 £ for en dag. Parkeringsplassene Rivoli og Pompidou Centre ligger i hjertet av Paris. Men de som velger å leie en bobil for å reise til Paris, må parkere utenfor byen på grunn av høydebegrensninger. Saemes Parking ved Porte d'Orléans og Pascher parkeringsplass ved Roissy-Charles de Gaulle tilbyr parkering til de som leier bobil i Paris.

Årlige arrangementer i Paris

  • La fête de la musique, i sentrum av Paris, 21. juni. En dag hvor gratis musikkkonserter arrangeres på offentlige steder over hele byen. Gratis.
  • La fête Nationale, 14. juli. En dag for å feire stormingen av Bastillen og for å minnes grunnverdiene til den franske republikken. Gratis.
  • Le Salon de l'Agriculture, på Messe Porte de Versailles, februar. En skjønnhetskonkurranse for husdyr som arrangeres over flere uker. Fra 15 €.
  • Tournoi de Roland-Garros, slutten av mai. Internasjonal tennisturnering. Avhengig av dato, sted og kamp varierer billettprisene fra 45 £ til 255 £.
  • La Techno Parade, september. En musikalsk begivenhet der folk fester i gatene i byen. Gratis.

Camping i Paris

  • Camping de Paris. Denne campingplassen ligger vest i byen i nærheten av Boulogne-skogen, og ønsker bobiler og deres bobiler velkommen til en gjennomsnittspris på 30 £ per natt.
  • Campingplass Huttopia de Versailles. Sør for Paris kan du bo i bobilen din på denne nydelige 3-stjerners campingplassen for rundt 34 £ per natt.
  • Campingplassen Le Beau village de Paris, i Villiers-sur-Orge. Denne campingplassen ligger omtrent tjue kilometer fra sentrum av Paris. Dette gir imidlertid bobilturister et veldig hyggelig, naturskjønt opphold. Fra 25 € per natt for 2 personer.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Paris