View of Oslo ports, small island in the bay of Oslo

Leie bobil Oslo

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Oslo

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Houses by the water in Oslo

Alt om bobilutleie i Oslo

Selv om Oslo har en rik historie og mange spennende museer, er den norske hovedstaden mest kjent for Nobels fredsprisutdeling, det vakre operahuset, de flytende badstuene i Oslofjorden og skyskraperne med strekkoder. Oslo ligger også høyt på FNs indeks for menneskelig utvikling. Hvis du vil oppleve byen slik lokalbefolkningen gjør, sørg for å rusle langs Grünerløkka langs elva. Området ligger i Oslo øst og var kjent for sin store innvandrerbefolkning frem til slutten av 1990-tallet. I løpet av de siste 20 årene har Grünerløkka gjennomgått en totalrenovering. Det er nå et populært område i byen, fullt av hipstere, litt kunst og noen konseptbutikker. I tillegg er det også en smeltedigel for kulturer fra hele verden.

Hvordan komme seg dit

Oslo ligger innerst i Oslofjorden, noe som gjør det enkelt å komme seg dit med cruiseskip og ferger. Du kan nå det europeiske fastlandet med ferger til Tyskland, Danmark og Sverige eller med bil via Sverige og Danmark. Svenskegrensen ligger mindre enn 100 km øst for Oslo. Riksveiene E6 og E18 går direkte gjennom Oslo. Byen har gode forbindelser, både nasjonalt og internasjonalt. E6 går fra Sør-Sverige til Kirkenes i Nord-Norge, mens E18 kan benyttes fra den svenske hovedstaden Stockholm til den norske oljehovedstaden Stavanger. Det er også Oslo Sentralstasjon, som er det viktigste utgangspunktet for togreiser til resten. av landet.Bergen og Kongsvinger. Norges største flyplass er Oslo Gardermoen lufthavn, som ligger ca 50 km fra byen. Toget fra flyplassen tar deg til sentrum på bare 20 minutter. Oslo har et godt kollektivsystem med trikk, buss og T-bane. Men hvis du planlegger å fortsette reisen og oppdage mer av Norge, kan du leie en bobil i Oslo.

Parkering

De fleste parkeringsplasser i Oslo er avgiftsbelagte. Du bør alltid sjekke skiltene på området der du parkerer, men hovedregelen er at det i Oslo sentrum er gebyr for å parkere mellom kl. 9.00 og 20.00, mandag til lørdag. Parkering er gratis resten av tiden. Oslo jobber for et «bilfritt byliv» som gjør at tilgangen på biler reduseres, det samme er antall parkeringsplasser. Prisen på parkering varierer også veldig. Skal du betale for parkering er det parkeringsautomater i nærheten eller du kan laste ned programmet Bil i Oslo. Det finnes også en rekke parkeringshus, blant annet Oslo P-hus og Sentrum P-hus, som gir deg en utmerket mulighet til å gå rundt i byen mens bilen eller bobilen står trygt parkert. Disse private parkeringsplassene har ofte høyere timeavgift, men billigere dagspriser (130-500 kr).

Årlige arrangementer i Oslo

Tenker du på å leie bobil i Oslo, kan du her se noen arrangementer som kan interessere deg:

  • 17 mai, porte Karl Johans : Grunnlovsdagen, Norges høytid, feires av folkemengder av glade nordmenn som marsjerer nedover Oslos hovedgate Karl Johan, kledd i sin bunad.
  • Festival Øya - première partie d'août : en svært viktig festival i Tøyenparken, som tiltrekker tusenvis av festivalbesøkende og ca 200 lokale og internasjonale artister.
  • by:Larm - une semaine en septembre/octobre : et musikkstevne for å vise frem nye musikalske talenter. Finn ditt nye favorittband!
  • Prix Nobel de la Paix - 10 décembre : Den prestisjetunge seremonien for Nobels fredspris holdes i Oslo. Spikersuppa julemarked - desember: Nyt gløgg og skøyter på Oslos koselige julemarked.

Camping i Oslo

Før du leier en varebil i Oslo, sørg for at du vet hvilke campingplasser som er ledige for overnatting. Oslo byr på gode campingmuligheter både innenfor og utenfor bygrensen:

  • Camping d'Ekeberg : sentrumsnært, men likevel i naturmiljø på Ekebergsletta. En plass koster 650 kr.
  • Camping de Bogstad : ligger nært Holmenkollen, Bogstadvannet og Nordmarka - kun 15 minutter fra sentrum.
  • Tyrifjorden : I Tyrifjorden er det flere campingplasser som passer for barn og som har bademuligheter.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Oslo