Leie bobil nære Oslo

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i nærheten av Oslo

2.000+ bobiler over hele Europa og USA
Enveis turer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Gratis avbestilling og fleksibel betaling

På de fleste bobiler på vår markedsplass kan du avbestille opptil 48 timer før turen! Du kan også velge å kun betale 20% på forhånd.

Les mer

Europas største flåte med bobiler

Over 2000 bobiler, campingbiler og campervans som kan leies på 40 steder i 15 europeiske land. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hus ved vannet i Oslo

Bobilutleie Oslo

Selv om Oslo har en lang historie og massevis av kunnskapsrike museer, er hovudstaden best kjent for å avholde Nobels Fredspris, det flotte Operahuset, urbane flytende badstuer i Oslofjorden og høyhusene Barcode. Men utover det har Oslo også den høyeste indeksen for menneskelig utvikling.

Hvis du ønsker å oppleve byen som en lokalkjent, må du ikke gå glipp av å spasere nedover elven langs Grünerløkka. Dette området ligger i Oslos østlige bydel, og var kjent for sin store innvandrerbefolkning frem til slutten av 90-tallet. De siste 20 årene har Grünerløkka fått en total renovering, og er nå hipster-sentrum med en god dose kunst og konseptbutikker. I tillegg er det et smeltepunkt for kulturer fra hele verden.

Kommer til Oslo

Oslo ligger innerst i Oslofjorden, noe som gjør det enkelt å ta i mot både cruiseskip og ferger. Man kan komme seg til kontinentaleuropa via ferge til Tyskland, Danmark og Sverige, eller med bil via Sverige og Danmark: svenskegrensen ligger under 100 km øst for Oslo. De nasjonale veiene E6 og E18 går rett gjennom Oslo, noe som gjør byen godt tilknyttet inn- og utland. E6 strekker seg helt fra sør-Sverige til Kirkenes i nord-Norge, mens E18 kan følges helt fra Sveriges hovedstad Stockholm til Norges oljehovestad Stavanger.

I Oslo finner man også Oslo sentralbanestasjon som er hovedbasen for togreiser til resten av landet, med tog til både Stavanger, Trondheim, Bergen og Kongsvinger. Norges hovedflyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen, og ligger rundt 50 km utenfor byen, ved hjelp av flytoget er man i sentrum på 20 minutter. Inne i sentrum av Oslo er det godt tilbud med offentlig transport som trikk, buss og t-bane. Hvis man derimot har tenkt seg litt lengre, er det muligheter for bobilutleie i Oslo, slik at man får se mer av hva Norge har å by på.

Parkering i Oslo

De fleste parkeringsplassene i Oslo må betales for. Det er alltid lurt å sjekke skiltene i gaten du parkerer, men som en tommelfingerregel vil avgiftsparkering i Oslos bykjerne gjelde fra kl. 9 til kl. 20, mandag til lørdag. Utover dette er parkering gratis. Oslo jobber mot et “bilfritt byliv” og ønsker dermed å redusere bil fremkommelighet og parkering i sentrum, så mengden parkeringsplasser og priser endres jevnlig. Hvis du trenger å betale for parkeringsplassen, kan du benytte deg av betalingsautomatene i nærheten eller bruke appen Bil i Oslo. Du kan forvente å måtte betale en sum mellom 3 kr og 78 kr for én time.

Det finnes også flere parkeringshus, blant annet Oslo P-hus og Sentrum P-hus, som gir deg en ypperlig mulighet for å spasere rundt i byen mens bilen eller bobilen står trygt i parkeringshuset. Disse privateide parkeringene ofte har høyere timespris, men rimeligere døgnpriser (130-500 kr).

Årlige begivenheter i Oslo

  • 17. mai, Karl Johans gate: Norges nasjonaldag blir feiret med bunadsglade mennesker og et stort tog i Oslos hovedgate Karl Johan.
  • Øya-festivalen - første del av august: En forrykende festival i Tøyenparken, som tiltrekker tusenvis av festivalnytere, og over 200 lokale og internasjonale artister.
  • by:Larm - en uke i september/oktober: En musikkongress for nye musikktalenter. Finn ditt nye favorittband!
  • Nobels fredspris - 10. desember: Den prestisjetunge utdelingen av Nobels fredspris tar sted i Oslo.
  • Julemarked på Spikersuppa - desember: Nyt gløgg og skøyter på Oslos hyggelige julemarked.

Camping i Oslo

Man har gode muligheter til å campe både innenfor og utenfor bygrensene til Oslo:

  • Ekeberg camping: Nær sentrum, men likevel i naturlige omgivelser oppe på Ekebergsletta. Her koster en plass 650 kr.
  • Bogstad camping: Like ved Holmenkollen, Bogstadvannet og Nordmarka - bare 15 minutter unna sentrum.
  • Tyrifjorden: Rundt hele Tyrifjorden finner du en god håndfull barnevennlige campingplasser som byr på gode bademuligheter.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
En bobileier som leier ut sin bobil til en familie
Staff member wearing mask visor and gloves

Steder som Indie Campers har aktive depoter for å delta på deg

Det er stedene der Indie har hele sitt depot aktivt

couple enjoying living in a rv

Drømmer du om å bo i bobil? Vi har løsningen.

Sjekk ut vårt splitter nye produkt for langtidsutleie av bobiler og book ditt nye hjem på fire hjul! Du kan skreddersy hele opplevelsen til uslåelige priser.

Book nå
Indie Campers
Meld deg på vårt nyhetsbrev