Everglades national park near Orlando

Leie bobil Orlando

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Orlando

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

view of the city of orlando

Alt om varebilutleie i Orlando

Orlando ligger sentralt i Florida, og er et av de mest populære turistmålene i verden. Orlando ble opprinnelig kalt Jernigan, etter den første nybyggeren i området, men det er ingen offisiell oversikt over hvordan Orlando fikk sitt nåværende navn, men noen mener det er oppkalt etter karakteren i Shakespeares skuespill "As You Like It".

Orlando har fått tilnavnet "den vakre byen" og er en av de mest besøkte byene i verden på grunn av sine store begivenheter, turisme og kongresser. De to største og mest kjente turistattraksjonene i Orlando-området er Universal Orlando Resort og Walt Disney World Resort.

Selv om byen er mest kjent for sine fornøyelsesparker, har resten av byen mye å tilby. Orlando har shopping, restauranter og underholdning i verdensklasse for enhver smak.

Hvordan komme seg dit

Orlando International Airport betjener Orlando skikkelig. Flyplassen ligger 60 mil sørøst for Orlando sentrum og håndterer internasjonale og innenlandsflyvninger.

Med bil er Highway 4 Orlandos viktigste motorvei. Den begynner i Tampa, går nordøstover gjennom den sentrale staten, gjennom Orlando og ender i Daytona Beach. Å kjøre bil i Orlando er relativt stressfritt. Gatene er brede og godt vedlikeholdt og trafikken er ikke så verst med tanke på hvor mange biler som kjører på veien hver dag.

Hvis du foretrekker å reise med tog, ligger Orlando Amtrak Station nær Orlando sentrum. Silver Star og Silver Meteor-togene stopper i Orlando og betjener byer som Miami, Tampa, Washington D.C., Jacksonville og New York. Florida SunRail opererer også fra samme stasjon.

Steder å besøke i Orlando

Walt Disney World Resort : Dette komplekset er sannsynligvis Orlandos viktigste turistattraksjon og er juvelen i Orlandos krone. Dette omfattende komplekset inkluderer fire fornøyelsesparker, et shopping- og spiseområde, to badeland, mer enn 20 hoteller på stedet og en bobilpark. Du opplevde egentlig ikke Disneys magi før du var i Walt Disney World.

Universal Orlando Resort : Universal Orlando Resort er hjemmet til Wizarding World of Harry Potter, en magisk opplevelse som lar deg gå inn i en verden av trollmenn og trollmenn. Utenfor Harry Potter-området er det en rekke andre turer med Universal-tema, inkludert den nye Velicicoaster i Jurassic World.

Discovery Cove : Discovery Cove er et all-inclusive badeland hvor du kan oppleve nærmøter med haier, delfiner og tropiske fisker. Antall personer som slipper inn per dag er begrenset, noe som gjør opplevelsen mindre stressende for alle.

Parkering i Orlando

Orlando har en av de beste parkeringsreglene i landet. Parkeringsautomater gjelder mandag til lørdag fra 8 til 18. Unntak fra denne regelen er Creative Village, hvor reglene gjelder frem til kl. 21.00. De fleste betalte plassene er gratis på søndager og enkelte helligdager.

Orlando har også standardisert parkering i sine garasjer. Prisen for arrangementet på alle parkeringsplasser og garasjer i sentrum er $10, med unntak av GEICO-parkeringsplassen, som koster $20.

Årlige arrangementer i Orlando

  • MegaCon : MegaCon er Sentral-Floridas største stevne for popkultur og tegneserier. I august hvert år er det vertskap for store navn innen film, TV, tegneserier og mye mer. Hvis du elsker fandom, er dette et arrangement du ikke må gå glipp av. Billetter koster mellom $ 27 for et dagspass og $ 155 for en premium-pakke.
  • One Magical Weekend : One Magical Weekend arrangeres hver juni og er Orlandos måte å feire sin stolthet på – med LGBTQ+-turer på Universal Orlando og Walt Disney Worlds fasiliteter på dagtid og temafester hver kveld. Billettprisene varierer avhengig av hvilken pakke du velger.
  • Spooky Empire : En konvensjon for alt som har med frykt å gjøre. The Spooky Empire samler kjendiser, tatovører, sminkekor og mer for en helg med skremmende underholdning hver desember. Enten du er en fan av 80-talls skrekkfilmer eller liker uavhengige skrekkfilmer, er denne konvensjonen for deg. Billetter koster $ 15 for en dag og $ 20 for et to-dagers pass.

Camping i Orlando

  • Disney's Fort Wilderness Resort : Fort Wilderness er en temacamping med alle de fantastiske egenskapene som kjennetegner Disney-parkene. Med fulle forbindelser må du ikke gå glipp av denne opplevelsen med bobil. Prisene varierer avhengig av når du reiser, og nettsiden har en hendig kalkulator som gjør det enklere for deg.
  • Twelve Oaks RV Resort : Parkeringsplasser for bobiler i Orlando har en tendens til å ha mange fastboende, så det er en god idé å ringe på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten. Denne parken er ikke annerledes. Det koster $50 per natt å bo her, forutsatt at du får plass!
  • KOA Orlando NW/Orange Blossom : Dette KOA-anlegget har plass til store lastebiler, så kjører du et monster er dette campingplassen for deg. Prisene varierer avhengig av når du reiser, men nettsiden deres har en brukervennlig bestillingsfunksjon.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Orlando