🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Leie bobil Olbia

Leie bobil Olbia

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Olbia

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Flowers with a beach lagoon on the back

Bobilutleie Olbia

Olbia er fremfor alt kjent for strendene på Costa Smeralda, og de fire fantastiske innløpene i Porto Istana. Men det er også mange andre ting å se i denne gamle kystbyen. Det historiske sentrum blander den romerske stilen med middelaldersk påvirkning, og det er tankevekkende å gå langs gatene, fulle av utgravninger og kirker man kan besøke. Når du går gjennom gatene, kan du også stoppe og smake på noen av de typiske rettene i byen, for eksempel de berømte blåskjellene vasket i Vermentino. Olbia er også rik på spesielle historiske gjenstander, for eksempel gullmyntskatten i det arkeologiske museet, som det blir fortalt legendariske pirathistorier om.

Kommer til Olbia

Volotea og EasyJet er noen av flyselskapene som forbinder Italia og andre europeiske land med Olbia flyplass, bare 12 km fra byen. Derfra kan du enkelt nå sentrum med buss eller bil. Olbia ligger nordøst på Sardinia, et punkt svært nær den italienske halvøya og lett tilgjengelig med ferge fra Livorno, Civitavecchia eller Genova. Å leie bobil eller bil er det mest praktiske valget for å besøke Olbia og dens omgivelser. Det er ingen motorveier, men det er en motorvei som forbinder de viktigste byene på øya. Jernbanestasjonen ligger i sentrum av Olbia og forbinder den med Cagliari, Oristano og Sassari.

Parkering i Olbia

Det er mange parkeringsplasser i Olbia, både i sentrum og i nærområdet. En av de beste betalte parkeringsplassene i sentrum er San Simplicio Parking, med en timepris på 0,50 €. Du har også muligheten til å parkere på de mange blå linjene i sentrum, som har priser fra 0.80 / 1 € per time. Hvis du vil forlate bilen i nærheten av flyplassen, kan du bruke ParkinGo (Pris: 2.80 € per dag) eller Saba Parkering (Pris: 3 € per dag).

Årlige arrangementer i Olbia

  • Festen i San Simpilicio (mai): Fest i byens skytshelgens navn, med fyrverkeri og populærmusikk. Gratis begivenhet.
  • Smaksfest (juni): En begivenhet full av tradisjonell sardinsk mat, hvor du kan smake på de beste typiske rettene i byen. Gratis inngang, du betaler for matrettene.
  • Økologisk tur (april): tradisjonell tur i de magiske fjellene i San Pantaleo. Gratis begivenhet.

Camping i Olbia

  • Camping Tavolara: Vakker campingplass omgitt av grøntområder, ikke langt fra den hvite stranden Porto Taverna. Bobilpriser: 5 € per dag i lavsesongen - 20 € per dag i høysesongen.
  • Camping Baia Marinella: Ligger i Cugnana-bukten, noen få kilometer fra Olbia og nær mange strender. Bobilpriser: 9 € per dag i lavsesongen - 13 € per dag i høysesongen.
  • Cugnana Portorotondo Camping: Svært nær de fantastiske strendene på Costa Smeralda. Bobilpriser: 5 € per dag i lavsesongen - 9 € per dag i høysesongen.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Olbia