coastal roads through new zealand sceneries

Leie bobil Ny Zealand

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Ny Zealand

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

view of flowers and moutains of new zealand

Camping- og Bobilutleie i New Zealand

New Zealand ligger i det sørvestlige Stillehavet.  Leie av en camping- eller bobil er uten tvil den beste måten å oppleve denne vakre øya på. Strender, fjell og landskap av en annen verden er bare noen av godbitene du kan oppdage når du leier en bobil på New Zealand.

New Zealands Nasjonalparker

New Zealand har 13 nasjonalparker. De ligger hovedsakelig på Sørøya, noe som betyr at du enkelt kan få tilgang til dem med en camping- eller bobil.

Når du starter sørvest på Sørøya finner du Fiordland nasjonalpark. Majestetiske fjorder, fjell, islagte innsjøer og fossefall gjør denne parken berømt.

Litt lenger nord, nær midten av Sørøya, finner du alpinområdet i nasjonalparken Aoraki/Mount Cook. Det kommer fra fjellet Aoraki/Mount Cook, New Zealands høyeste topp. Parken er kjent for sin fauna, inkludert alpine papegøyer, villgeiter og rådyr.

Det er vel verdt å ta en tur med camping- eller bobilen din på Cook Strait fergen til Nordøya. Du kan dra til Tongariro nasjonalpark, et spektakulært UNESCOs verdensarvsted. Aktive vulkaner, maorireligiøse steder og den fantastiske endagsvandringen kjent som Tongariro Alpine Crossing er bare en smakebit av det som tilbys.

New Zealands Kystlinje, Innsjøer og Elver

New Zealand har store fjellkjeder i sentrum, men har en fantastisk kystlinje på både Nord- og Sørøyene. Det er 15 000 kilometer kystlinje som du kan oppleve, med store forskjeller. På vestsiden av øyene er sanden mørk fordi den er jernholdig. Kysten byr på en blanding av robuste, dramatiske landskap ved siden av paradisstrender.

Hvis du leier en camping- eller bobil på New Zealand, kan du oppdage mange av landets utrolige innsjøer. Noen av de mest populære innsjøene på Sørøya er Lake Wanaka, Lake Wakatipu og Lake Pukaki.

Lake Wanaka er kjent for sin utrolige utsikt, spaserturer og berømte Wanaka Tree. Lake Wakatipu har noen utrolige omgivelser som du kan nå med båt, bobil eller til fots, mens Lake Pukaki er naturskjønn, fjellrik og har uforglemmelig blått vann.

Til slutt er det mange elver som renner gjennom New Zealand som du kan oppdage når du leier en bobil. Waikato River, på nordøya, er en mektig elv med fosser og kaskader. Det strie strømmen gjør den ideell for kajakk- og kanopadling. Det er også bungy hopping tilgjengelig og du kan oppleve utrolig maorikunst.

Oretielva er sørøyas lengste elv. Svømming, fiske og fuglekikking er noen populære aktiviteter langs bredden av denne berømte elven.

Campingplasser på New Zealand

Leie av camping- og bobil i New Zealand ville ikke vært det samme uten noen flotte campingplasser å slappe av på etter en dags reise. Heldigvis er det mange flotte steder som tar imot bobiler og som tilbyr noen velkomne pauser.

På nordøyene er noen av de beste campingplassene med plasser for camping- og bobiler Kiwi Camp National Park, Tauranga Tourist Park og Houhora Heads Motor Camp.

Noen gode alternativer på Sørøya er Murchison Bobilpark, Central Park Camping, Greymouth og den rolige Deer Valley Campingplass. Alle områdene som er oppført ovenfor har gode fasiliteter, elektrisk tilkobling, toaletter, dusjer og mer. 

De beste bobilvennlige campingplassene på New Zealand er veldig populære, spesielt i sommermånedene. Det er viktig å ringe eller bestille på forhånd for å reservere et sted for å unngå å bli skuffet.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Incredible locations