🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Campervan driving on the road surrounded through Norway's nature

Leie bobil Norge

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Norge

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

bridge over sea with mountains in the back

Bobilutleie Norge

Norge er et land med stor kulturarv, og naturen har nærmest fått kjendisstatus i utlandet takket være de langstrakte fjordene og majestetiske fjellene. Mange trekkes til å leie bobil i Norge grunnet landets spektakulære naturopplevelsene som fjell og dype fjorder, urørt natur, midnattsol og nordlys. Med en kystlinje på over 100.000 km, vil det ta lang tid før man begynner å kjede seg: velkommen til et variert landskap med alt fra isbreer i fjellheimen til hvalsafari på sjøen. Du vil kunne kjøre dampbåter i kanalene, hundesleder på viddene, flyte i badstuer i Oslofjorden og hoppe i strikk blant dramatiske fjellandskap.

Morofakta om Norge

  • Lærdalstunnelen er verdens lengste veitunnel, og befinner seg i Norge.Den er hele 24.5 km lang.
  • Kirkenes er ikke bare veldig langt nord, men også veldig langt øst: så langt øst som Kairo, faktisk!
  • Verdens dyreste maleri er fra Norge. “Skrik” av Edvard Munch ble solgt for svimlende $120 millioner i 2012.

Camping i Norge

Å dra på camping i Norge er et paradis - og det er helt gratis! Takket være allemannsretten har alle og enhver muligheten til å slå opp et telt eller hengekøye, eller til og med parkere en bobil langs veien i utmarksområder. Sørg for at du er minst 150 meter unna hus og hytter, og sørg for at du pakker sammen og rydder opp etter deg etter 48 timer. 

Det er også over 1000 campingplasser fordelt utover hele Norge, som alle byr på moderne fasiliteter og gøyale aktiviteter. Du kan forvente å måtte betale alt mellom 60 til over 600 kroner per natt, avhengig av hvor du er, samt om du kun har et telt eller kommer med en bobil.

Kjører i Norge

Å kjøre gjennom Norge er eventyrlig: de fleste nasjonal veiene er som oftest smalere landeveier mange av rutene vil ta deg gjennom landskap med enestående utsikt. Derimot er fartsgrensen ofte lavere enn andre steder i Europa og fire felts motorvei er kun vanlig rundt storbyer. 

Bompenger trekkes automatisk på både biler og bobiler i Norge. Dersom kjøretøyet ditt kommer fra utlandet, er det lurt å registrere det hos Euro Parking Collection plc (EPC) før ferden starter. Dette gjelder også når du leier bobil. 

Nasjonale hovedbegivenheter i Norge

  • 17. mai: Norges nasjonaldag er soleklart den største feiringen i hele landet, med bunadskledde smilende mennesker og norske flagg som svaier langs gatene!
  • Gladmatfestivalen, juli/august, Stavanger: En matfestival med høy kulinarisk faktor, hvor du kan smake på retter fra hele verden.
  • Trænafestivalen, juli, Træna: omtalt av britiske The Guardian som en av Europas beste “hemmelige” festivaler, vil du nyte midnattssolen på festival øya i nordlige Norge.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn