Sunset over autumn landscape out of New York

Leie bobil New York

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i New York

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem USA New York

Den beste bobilen for deg

new_york_harriman_state_park

Camping- og Bobilutleie i New York

Lei en camping- eller bobil i New York og oppdag underverkene i den nordøstlige delen av Amerika. Livlig løvverk, uberørte innsjøer og sjarmerende fjellbyer venter på deg i den inspirerende staten New York.

New Yorks Nasjonalparker

Fra de storslåtte Niagarafallene til de karrige hvite fjellene, er New York omgitt av flere fantastiske nasjonalparker og monumenter du enkelt kan besøke og nyte med camping- eller bobilen din.

Selvsagt ville ikke turen din vært komplett uten å besøke Niagara Falls. Denne fossen ligger ved den kanadisk-amerikanske grensen, og er en av de største i verden. Se hvor imponerende denne fossen er fra et utsiktssted eller ta en båttur i bassenget for komme i nærheten av selve fossefallet.

Kjør camping- eller bobiilen din gjennom det inspirerende landskapet i Hudson River Valley National Heritage Area. Lidenskapelig oransje om høsten og levende grønt om våren, The Valley tilbyr milevis med tur- og sykkelstier som lover uendelige eventyrlige opplevelser.

Fortsett bobilreisen din østover for å se klippene ved kysten av Acadia nasjonalpark i Maine. Acadia, som ofte kalles kronjuvelen på den nordatlantiske kysten, er full av turstier langs kysten, skjulte strender og vakkert dyreliv.

Hvis du velger å reise utenfor New Yorks grenser, kan du besøke de karrige toppene i nasjonalparken White Mountains, det fantastiske landskapet i Delaware River Gorge nasjonalpark, eller det blendende havlandskapet i Chesapeake Bay Watershed.

New Yorks Kystlinje, Innsjøer og Elver

New York har over 500 miles kystlinje og over 7 600 ferskvannssjøer som du kan svømme og padle i eller vandre rundt på bobilturen din.

Coney Island og The Hamptons tilbyr noen av de mest beryktede og vakre strandlinjene på kysten, men de kan være overfylt i helger og ferier. Kjør bobilen til Cooper 's Beach i Southampton eller slapp av på sandstranden på Jones Beach ved Jones Beach State Park for en roligere ferie.

Når du kjører camping- eller bobilen bort fra kysten, kommer du til de rolige ferskvannssjøene i delstaten New York. Besøk de frodige strendene ved Lake George, som skjuler mer enn noen få forlis fra det 18. århundre, eller fortsett inn i hjertet av Adirondack-fjellene til Saranac Lake. Hvis du ønsker å opplever flere fossefall kan du kjøre bobilen din til Watkins Glen og Montour Falls. En vakker innsjø og en strømmende foss ligger i hjertet av vinlandet.

Campingplasser Rundt New York

Det er viktig å ha et trygt sted å parkere camping- eller bobilen for natten for å sikre at du er godt uthvilt og energisk gjennom hele turen. New York har en mengde delstatsparker og uavhengige campingplasser som tilbyr alle fasiliteter og en spektakulær utsikt.

Overnatt i den naturskjønne Hudson River Valley på Bear Mountain State Park Campground eller slå leir ved siden av kaskadene til Buttermilk Creek ved Buttermilk Falls State Park nær Ithaca. Hearthstone Point Campground nær Lake George er også et flott sted å overnatte en natt eller to når du vil oppdage Adirondack-fjellenes skjønnhet.

New York er hjem til en imponerende villmark som lover eventyr til enhver tid. Hvis du vil ha flere tips, triks og instruksjonsveiledninger om hvordan du kan ha glede av camping- eller bobilen din under bilturen, kan du besøke vår blogg for indiecampere.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i New York