🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

Nevada main picture

Leie bobil i Nevada

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Nevada

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

lake tahoe, nevada

Alt om varebilutleie i Nevada

Nevada, ofte kalt Born Battle State, ligger i det vestlige USA. Selv om Nevada ikke er en kyststat, men snarere en innlandsstat, er den ganske nær Stillehavet, med California som eneste vesentlige hindring. Nevadas klima påvirkes av kalde fronter som strømmer innover fra havet på grunn av nærheten til den amerikanske kysten. Det er den syvende største staten i USA når det gjelder totalt areal.

Nevada har den største andelen offentlig land av alle stater, over 80%. Nevada har et område på 110 567 kvadratkilometer, med en lengde på 492 miles og en bredde på 322 miles. Nevada består av 0,69 prosent vann og 99,31 prosent land.

Steder å besøke i Nevada

Barrage Hoover : Hoover Dam er et vidunder av moderne arkitektur. Lake Mead, det største reservoaret i USA, ligger i denne 726 fot høye demningen som gir vannkraft til det meste av Nevada, Arizona og California. Demningen ligger på grensen mellom Nevada og Arizona og er omtrent en 45-minutters kjøretur eller en kort helikoptertur fra Las Vegas sentrum.

Le lac Tahoe : Denne 220 km lange naturlige innsjøen er et kjent feriested hele året i Sierra Nevada-fjellene på grensen mellom Nevada og California. De fleste kommer hit om sommeren for å nyte de vakre strendene, gå tur i områdets stier eller slå leir på en av de mange campingplassene. Om vinteren reiser familier og snøjegere fra hele landet til feriestedene i Lake Tahoe-området for å nyte fjellene.

National Recreation Area of Lake Mead : Lake Mead Regional Campground, som ligger ved bredden av Lake Mead og Lake Mohave, har et veldig vakkert landskap og lett tilgjengelige innganger. På strendene og i de tilstøtende åsene og dalene tilbyr dette enorme området på over 1,5 millioner hektar strand, fiske, fotturer, camping og mye mer.

Gastronomi

Nevada er kjent for sine deilige delikatesser som tiltrekker seg turister fra hele landet. De beste kjøkkenene i denne regionen er

 • Jordbærmakroner
 • Smør med røkt hvitløk
 • Prime Rib
 • Posjerte reker som cocktail
 • Picon stopper
 • Biff sent på kvelden
 • Egg Cornish pasties

Årlige begivenheter i Nevada

 • Noël à Coffinwood [26. november – 31. desember 2021]: Coffin Wood er Pahrumps ullsenter, hvor du kan få et glimt av sesongens fortryllelse med et show som kan matche statens fineste lyssetting.
 • Festival d'hiver Fire and Ice [14.–16. januar 2022]: Feiringen, som vanligvis er sentrert rundt Cave Lake State Park og inkluderer Nevada Northern Railway, Ward Mountain Recreation Area og andre virksomheter i sentrum av Ely, er en særegen årlig begivenhet som har vært en del av Ely's historie på mange år.

Camping i Nevada

Nevada har et bredt spekter av topografi, fra spektakulære ørkenlandskap til skogkledde fjellskråninger. Nevadas tilsynelatende endeløse villmark tiltrekker seg, enten du er ivrig etter å klatre, slå leir eller nyte varme kilder i friluft. Lei en bobil i dag for å nyte camping i Nevada.

 • Virginia City NV Canyon Campsite : Nær Historic Rail Terminal, Bank of California og Gold Hill Hotel i Gold Hill-området i Virginia City. Virginia City ligger 1,5 km unna med bil. 30 for fire personer.
 • Alpine Valley Tahoe-Toiyabe NFS : Denne alpine dalen, omgitt av nasjonalskogene Tahoe og Toiyabe, strekker seg over 10 000 dekar i en høyde av 5500 fot, med bratte topper på over 8000 fot på tre sider. $ 88 per natt med minst to personer.
 • Muirs Muse : Miuras Mouse er det perfekte stedet å slappe av, med en høyde på litt over 5000 fot og en grusvei. En kort kjøretur til Nevada. $ 85 per natt for minst to personer.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn