RV rental in Nantes

Leie bobil Nantes

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Nantes

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Giant fort entrance surrounded by water

Oversikt over byen

 Byen er virkelig et kulturelt og historisk sentrum. Ja, faktisk finner "Le Voyage à Nantes" sted her fra 1 juli til 31 august. Det er her det dukker opp en grønn sti som du kan følge til fots eller på sykkel. Det forbinder ulike kulturminneelementer og noen midlertidige kunstinstallasjoner.

Akkurat som bredden av Loire og Île de Versailles gleder friluftsentusiaster, er Île de Nantes og de berømte, gigantiske dyreformede maskinene der like vakre. Likevel er Parc du Puy du Fou, som ligger mindre enn en og en halv time fra sentrum, fortsatt regionens hovedattraksjon og er lett tilgjengelig med en bobilutleie i Nantes.

Slik kommer du deg dit

Metropolen ligger på Loire-elvemunningen. Denne plasseringen gjør havnen i Nantes-Saint-Nazaire til en av de viktigste i landet. Ryanair, Lufthansa, Air France og Aer Lingus er bare noen av flyselskapene som opererer fra Nantes-Atlantiques flyplass. I tillegg forbinder motorveien A11 Nantes med den østlige delen av landet, motorveien A83 fører sørover, og N165 riksvei fører til Bretagne. Jernbanelinjene fra Nantes stasjon er også et alternativ.

Parkering

Det er mange steder å parkere en leid bobil i Nantes. Decré-Bouffray parkeringsplass er åpen fra kl. 06.30 til 22.30, og gir direkte tilgang til gågatene i sentrum. Det koster £ 2,40 / € 2,80 for en times parkering. Château parkeringsplass tilbyr en dagspris på £ 18 / € 21. Lenger ute koster Relais Frachon parkeringsplass i Saint Herblain bare £ 9,50 / € 11 for en dag. Hvis dette ikke er det du trenger, lenger sør i byen, tilbyr Porte de Vertou parkeringsplass et annet alternativ.

Årlige arrangementer

  • La Folle Journée på Cité Internationale des Congrès i april. I 5 dager fremføres klassiske musikkkonserter i storsalen. Prisene varierer fra konsert til konsert.
  • Festivalen Aux Heures d'Été i juli. I seks uker arrangerer byen en rekke konserter og show med artister fra ulike bakgrunner.
  • Les Rendez-vous de l'Erdre i august. Dette er en gratis jazzfestival som tar imot kjente musikere så vel som noen veldig lovende nye artister.
  • La Folie des Plantes i september i Parc du Grand Blottereau. Adgang til denne planteutstillingen og -salget er gratis.

Camping

Hvis du vil bo i Nantes i en bobil, er det best å planlegge fremover og bestille en plass på en campingplass.

  • Camping de Nantes. Bare 10 minutter fra sentrum koster det rundt £ 22 / € 26 for en natt for en av de vakkert beliggende bilplassene her.
  • Campingplassen Belle Rivière. Denne trestjerners campingplassen ligger ved bredden av Loire, og tilbyr overnattinger fra £ 11 / € 13 i høysesongen.
  • Camping Les Rives de Grand-lieu, nær Grand-lieu innsjøen: Denne campingplassen tilbyr deg et avslappende miljø for £ 15.50 / € 18 per natt.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Nantes