Leie bobil Milano

Leie bobil Milano

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Milano

Juli Escapes-tilbud 🌞🌴

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

View of the gardens on the side of lake como

Oversikt over byen

Milano er hovedstaden i Lombardia og er en av de mest besøkte byene i Italia. Det er en veldig livlig by, alltid full av arrangementer og demonstrasjoner. Byens moderne side ser man i de høye og sofistikerte bygningene, slik som den berømte Bosco Verticale. På den annen side er Milano en by rik på historie og kunst. Katedralen, et fantastisk eksempel på italiensk gotisk arkitektur, sammen med de mange kunstgalleriene og museene, gjør denne byen til en av de mest interessante fra et kulturelt synspunkt. Milano er også kjent som den italienske designhovedstaden, takket være de mange arrangementene hvor kjente nasjonale og internasjonale stylister deltar.

Slik kommer du deg dit

Milano ligger i den vestlige delen av Lombardia i Nord-Italia, og er veldig godt organisert transportmessig. Den største flyplassen er Malpensa, hvor de fleste internasjonale flyvninger ankommer (London-Milan flyvarighet: 2 timer). Flyplassen ligger 45 km fra sentrum, men er godt forbundet med busser, tog og skyttelbusser som Malpensa Shuttle Air Pullman. Autostrada del Sole forbinder Milano med Reggio Calabria, men det er også mange andre avgiftsfrie statlige veier som forbinder byen med de andre hovedstedene. Hovedstasjonen er Milano Centrale hvor det er mulig å ta regionale- eller høyhastighetstog (Italo eller FrecciaRossa) for å komme seg til de viktigste italienske byene. Du kjøper billett på stasjonen eller på den offisielle Trenitalia-nettsiden.

Parkering

Parkering i Milano er nesten alltid avgiftsbelagt, bortsett fra plassene med hvite striper langs gatene. De beste stedene å parkere i sentrum er Carducci Parking, svært nær T-banen, og Sant'Ambrogio Parkering. Begge koster (pris per time: 2 € - daglig pris: 24 €. Det er også flere parkeringsplasser utenfor byen som er godt forbundet med undergrunnsbane, slik som Bisceglie Parkering og Comasina Parking, med daglige priser rundt 7.50 €.

Årlige arrangementer

  • La Prima della Scala i Milano (7. desember): Det er åpningskvelden for konsertsesongen til La Scala, det mest berømte teateret i Italia. Prisene i bodene: 50-250 €. Stadiumpriser: 500-2500 €.
  • Milano matuke (mai): Noen av de viktigste internasjonale kokkene tar del i dette arrangementet. Prisene på arrangementet varierer avhengig av smaksprøver.
  • Arkitekturfestivalen (fra mai til august): utstilling dedikert kunsten, hvor viktige arkitekturnavn deltar. Gratis begivenhet.

Camping

  • Camping Milano: den nærmeste campingplassen til sentrum, og kan nås via M1. Daglige priser for bobiler: 10-11 € avhengig av sesong.
  • Campingplassen Playa di Valverde: Campingplassen ligger 40 km fra Milano i Ticino-parken. Daglig pris for bobiler: 10 €.
  • Monza Camping: Ligger i Royal Park of Monza og nær den mest berømte banen for Formel 1. Daglige priser for bobiler: 15-85 € avhengig av sesong.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Milano