Miami beach with palm trees

Leie bobil Miami

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Miami

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Air beach view of Miami

Bobilutleie Miami

Miami er en kystmetropol som ligger i det sørøstlige Florida. Det er den eneste byen i USA som ble grunnlagt av en kvinne – Julia Tittle – som oppmuntret en utvikler til å utvide Florida East Coast Railroad til Miami, noe som egentlig satte området på kartet.

Byen er ledende innen handel, finans, kunst, kultur og internasjonal handel. Kallenavnet "Latin-Amerikas hovedstad" er en av de største majoritetsminoritetsbyene i USA, med over 70 % av befolkningen latinamerikansk.

Miami er kjent for sine vakre strender, deilige retter, varme klima, cubansk kaffe og latinamerikanske påvirkninger. Det tar imot over 14 millioner turister i året med over 10 % av arbeidsstyrken som jobber i reiselivsnæringen.

Miami er en by full av motsetninger, og er for det meste menneskeskapt, men har også noen av verdens vakreste naturattraksjoner i Everglades nasjonalpark og Biscayne nasjonalpark.

Komme dit

  • Med bil: Det er flere store motorveier i og rundt Miami, inkludert Interstate 95 som går fra Maine til Miami, hvor den ender like sør for sentrum.
  • Miami kan være vanskelig å akklimatisere seg som sjåfør på grunn av overbelastningen, men når du først forstår byens rutenettsystem, vil du være bedre posisjonert til å kjøre rundt med mindre stress.
  • Med fly: Miami International Airport betjener Miami og dens omgivelser. Det ligger 8 miles nordvest for sentrum av Miami og er vert for flyreiser både internasjonalt og innenlands.
  • Med tog: Miami Amtrak-stasjon ligger nær sentrum av Miami, og fungerer som den sørlige endestasjonen for Silver Meteor- og Silver Star-rutene. Det er to daglige tjenester til og fra Miami.

Steder å besøke

  • Miami Beach: Når du tenker på Miami, er sjansen stor for at du ser for deg hvite sandstrender og skinnende sol. Dette er grunnen til at en tur til Miami Beach er et must hvis du er i området. Fang noen stråler på sanden eller boltre deg i bølgene. Stranden har også mange mat- og underholdningssteder i nærheten.
  • Bayside Marketplace: Bayside Marketplace ligger langs Miamis vannkant, og har over 150 turist- og spesialbutikker som er klare for surfing. Mange lokalbefolkningen og turister besøker markedet for å nyte atmosfæren og beundre bukten.
  • Everglades nasjonalpark: Everglades nasjonalpark ligger bare en kort kjøretur fra Miami. Den dekker 1,5 millioner hektar med sumpland, og er hjemsted for slanger, alligatorer, krokodiller og en rekke fugler. Gå langs en sti for å se områdets dyreliv eller hopp på en høyhastighets luftbåt for å se parken med stil.

Parkering i Miami

Priser for gateparkering i byen kan variere mellom $2 til $4 per time. Som en tommelfingerregel vil alt sør for 23rd Street belaste $4 per time for gateparkering og $2 per time for parkeringsplasser. Håndhevelsestidene er mellom kl. 09.00 og 03.00.

Miami er vertskap for en rekke parkeringshus. Priser varierer vanligvis fra $28 til $30 i 24 timer når du parkerer i et kompleks.

Årlige begivenheter i Miami

Miami Beach Pride: Miami Beach Pride, som ligger i mars/april, er en ni-dagers feiring som samler medlemmer av LGBTQ+-samfunnet og deres allierte for spesielle arrangementer, dansefester, sosiale miksere og en Pride-parade. Enten du er en del av det skeive samfunnet eller en trofast alliert, må du ikke gå glipp av denne feiringen.

Ultra Music Festival: Holdt i slutten av mars hvert år, tiltrekker Ultra Music Festival over 70 000 musikkelskere årlig. Hvis du er en fan av høyenergidans med en sprut av pyroteknikk, lasere og konfetti, så er dette festivalen for deg.

Calle Ocho Music Festival: Carnaval Miami og Calle Ocho Music Festival er den største latinamerikanske festivalen i USA. En årlig tradisjon, det bringer folk sammen for å feire byens pulserende karibiske og latinske kulturer på gatene i Lille Havana.

Camping i Miami

Sunshine Holiday RV Resort: Dette feriestedet ligger nordvest for Fort Lauderdale, og drives av Thousand Trails og sitteplasser ved bredden av en privat innsjø. Med romslige bobilputer og piknikbord for å nyte utendørs måltider, er denne bobilparken en av de beste i området. Prisene varierer avhengig av reisedatoene dine, og nettsiden deres har et brukervennlig bestillingssystem.

Paradise Island RV Resort: Ligger like utenfor Fort Lauderdale, er dette feriestedet bare fire miles fra stranden. Paradise Island RV Resort er kjent for sin størrelse og det faktum at det er uavhengig eid. Prisene varierer fra $50 til $57 per natt.

Yacht Haven Park & ​​Marina: Yacht Haven Park & ​​Marina ligger bare ti minutter fra stranden i den sørlige delen av Fort Lauderdale. Prisene vil variere basert på reisetiden din, samt funksjonene til hver RV-pute.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Miami