🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

melbourne_card

Leie bobil Melbourne

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Melbourne

Sommertilbud på bilferie! 🌞🚐

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 14 netter eller mer med koden: TRAVEL24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

melbourne_forest

Camping- og Bobilutleie i Melbourne

Camping- og bobilutleie i Melbourne gjør at du er perfekt plassert for å utforske delstaten Victoria og de omkringliggende områdene.

Melbourne er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt det som det sørøstlige Australia kan tilby. Fantastisk dyreliv, fantastiske naturunderverker, daler og vingårder er bare noen attraksjoner du kan besøke med camping- eller bobil i Melbourne.

Melbournes Nasjonalparker

Hvis du elsker nasjonalparker, gir leie av en bobil i Melbourne deg et flott utgangspunkt for å utforske Victorias utrolige naturskatter.

Du finner nasjonalparken Yarra Ranges omtrent to timer fra Melbourne. Det er et populært turiststed med sykling, flotte spaserturer og fenomenal natur. Black Spur Drive er en av Australias vakreste ruter – det er vel verdt å legge til i camping- eller bobilreiseruten din.

Grampians nasjonalpark er verdensberømt. De spektakulære sandsteintoppene, den vakre innfødte bergkunsten og den utrolige Pinnacle-vandringen er bare noen av høydepunktene som får besøkende til å komme tilbake år etter år.

Hvis du tar en tur med camping- eller bobilen på Great Ocean Road, kan du besøke Great Otway nasjonalpark. Den tilbyr utrolige steder med regnskog, fossefall og til og med koalaer.

Melbournes Kystlinje, Innsjøer og Elver

Melbourne har en vakker kystlinje på begge sider av byen. Med camping- og bobilen kan du oppleve noen utrolige severdigheter og strender. Du kan for eksempel ta kystveien til Sydney som tar deg rundt 12 timer.

Melbourne har mange flotte innsjøer som du kan besøke med en camping- eller bobil. Neangarsjøen, nord for Melbourne, er en absolutt fornøyelse. Den er veldig pittoresk, flott for piknik og spaserturer, og har lekeplasser for barn.

Øst for Neangar finner du Lake Nagambie. Det er et utrolig vakkert og rolig sted med fantastisk fiske. Hvis du ønsker mer aktivitet, kan du prøve vannski, kanopadling og en rekke andre vannaktiviteter.

Melbourne har også mange elver og byen ble bygget på en av dem, Yarra-elven. Hvis du kjører i camping- eller bobilen din, har du tilgang til noen flotte aktiviteter, for eksempel båtcruise, roing og kajakkpadling. Det er også noen utrolige stier langs elvebredden, som du kan benytte til fots eller på sykkel.

Murray-elven er Australias lengste elv. Den danner grensen mellom Victoria og New South Wales. Fiske, kanopadling og elvebåtturer er noen av høydepunktene. Det er også seks golfbaner langs elven hvis du har tatt golfklubbene med deg i bobilen.

Campingplasser Rundt Melbourne

Campingferie er en populær australsk fritidssyssel. Så når du leier en camping- eller bobil i Melbourne, har du mange valg.

Langs kysten, sørøst for Melbourne, finner du Bear Gully Campsite. Det er en fantastisk campingplass, med utmerkede moderne fasiliteter. Veldig fredelig og avsidesliggende, og den ligger rett ved det nydelige havet. Den er imidlertid veldig populært blant feriegjester, så bestill på forhånd.

Hvis du besøker Grampians nasjonalpark, kan du overnatte på Dunkeld Caravan Park. Vertene er svært imøtekommende, det er rent og den har utmerkede fasiliteter. For alle som besøker Great Otway National Park, er BIG4 Wye River Holiday Park et flott alternativ. Den har alt du trenger for et lengre opphold, inkludert en B.B.Q. og matlagingsområde. På toppen av det kan du se kenguruer, koalabjørner og andre eksotiske dyr.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn

Indie -bobiler i Melbourne