🚀 Uforglemmelige opplevelser fra 1€/natt - utforsk mer, betal mindre! →

RV rental in Manchester

Leie bobil Manchester

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Manchester

Festivaler Sesongtilbud 🎆

Spar opptil 20 % og ytterligere 5 % hvis du bestiller 10 netter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klikk her og les mer. ✨

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Hjem England Manchester

Den beste bobilen for deg

Forest and hills full of trees with a river in the middle

Oversikt over byen

 Ofte ansett som England “andre by,” Stor-Manchester og omegn er hjem til omtrent tre millioner mennesker. Mancunians er veldig stolte av byen sin, og de har virkelig mye å være stolt av. En gang i tiden var den en av verdens viktigste byer, i dag fortsetter den å imponere de som leier bobil for å se byens utvalg av attraksjoner.
Livlig, med førsteklasses restauranter, barer og uteliv, sentrum av byen er bare begynnelsen på det besøkende kan oppleve. Bakenfor lydene av denne metropolen finner de besøkende den vakre kysten langs Irskesjøen, og den uberørte villmarken av West Pennine Moors og Peak District National Park som befinner seg bare en kort reise unna.

Slik kommer du deg dit

Manchester er lett tilgjengelig med campingbil med hovedveier fra nord, sør, øst og vest, og med Storbritannias motorvei nettverk der du møter M60 ringveien rett i utkanten av byen. Du når London på så lite som fire timer, mens Liverpool er mindre enn en time unna langs M62 motorveien.
Manchester flyplass har avganger til og fra flere verdensomspennende destinasjoner enn noen andre flyplasser i Storbritannia. Det er derfor mulig å nå Europa, Nord-Amerika, Midt-Østen, til og med Asia med direkte ruter flydd av blant annet British Airways, EasyJet og Jet2. Manchester Piccadilly er, sammen med Manchester Victoria, byens sentralbanestasjon. Togene krysser hele landet med destinasjoner som inkluderer Edinburgh, York og Cardiff. Reisen til London med tog tar bare to timer og det er flere avganger hver dag.

Parkering

Å finne parkering for din leide bobil kan være vanskelig, med mange beboere som velger å parkere i utkanten av bysentrum og heller gå inn. Red Bank bilpark på Faber Street tilbyr parkering omtrent ti minutter unna for £2.50 per dag.. Alternativt kan du parkere ved Rochdale Road for omtrent £3 per dag. Til sammenligning vil du måtte betale opp mot £4 per time nærmere sentrum av byen om du velger gateparkering der. NCP bilparken ved Piccadilly Gardens tilbyr parkering med startpriser fra £6 for 12 timer, men maks høyde på kjøretøyet er der begrenset til 2.1 meter.

Årlige arrangementer

  • Kinesisk Nyttår - Albert Square, januar/februar: En imponerende drage parade går fra Albert Square til Chinatown som høydepunktet etter fire dagers fest og feiring. Gratis.
  • Manchester Day - sentrum, juni: Løst basert rundt et nytt tema hvert år, denne dagen er byen på sitt mest fargerike og du finner en mengde gratis begivenheter og et stort utvalg med street food boder. Gratis.
  • Julemarkeder – sentrum, November/desember. Finn julestemningen med rundt 300 boder hvor du får alt fra gløgg til tyske snacks på markeder ved Albert Square og forskjellige andre steder i sentrum. Gratis.  

Camping

  • Whitegate: Over grensen, i vest Yorkshire (omtrent 35 kilometer fra Manchester) Whitegate har en episk utsikt over majestetiske Holme Valley. Priser fra £24 per natt.
  • Rossendale Holiday Cottages: Plassert i dalen med same navn har dette stedet en blanding av bobilplasser og campingplasser. Prisene begynner på £25 per natt.
  • The Little Mill Inn: Å bestille plass er helt essensielt for den håndfullen med bobilplasser du finner i hjertet av Peak District. Prisene fra bare £5 per natt fordi plassene er uten strøm.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Manchester