RV rental Malmö

Leie bobil Malmø

Den beste bilparken med bobiler og campervans til leie i Malmø

Sommersalg 🌞

Spar opptil 30 % på alle Indie Campervans og ytterligere 5 % hvis du bestiller +10 netter i juli med koden: SALES24.

6 000+ bobiler over hele Nord-Amerika, Oseania og Europa
Enveisturer tilgjengelig
Helt digital opplevelse
24/7 henting og avlevering (Indie's flåte)

Rask og enkel bestilling!

Prosessen er rask, enkel og kan fullføres online. Bare skriv inn reisedatoer, hente- og avleveringssteder, og finn ditt perfekte eventyr på hjul.

Les mer

Nº 1 roadtrip-leverandør i Nord-Amerika, Oseania og Europa

Over 6.000 campingbil og bobiler for utleie på 70 steder i Europa, Oseania og Nord-Amerika. Begynn å drømme og reis med oss!

Les mer

Den beste bobilen for deg

Lake surrounded by trees and grass

Oversikt over byen

Malmö er Sveriges tredje største og raskest voksende by og har fått kallenavnet "parkbyen" på grunn av de store parkfasilitetene midt i byen. Navnet er imidlertid noe utdatert, da Malmö statistisk sett har det nest minst grønne rommet i alle Sveriges byområder. Byen er kjent for å være hjemmet til en rekke kjente forfattere, musikere, skuespillere, kunstnere og andre svært fremtredende personligheter. Kunst og kultur utgjør en stor del av Malmös identitet, og det er også det som trekker mange til byen.

Slik kommer du deg dit

Malmö er en lett tilgjengelig by med internasjonal flyplass, direkte tog til Stockholm og Gøteborg, praktiske buss- og togforbindelser til resten av Europa, og med forbindelse til Danmark via Øresundsbroen. Gjennom Deutsche Bahn finner du togbilletter fra kontinental-Europa, og det tar 4,5 timer å reise med tog fra Hamburg til Malmö sentrum. Sturup lufthavn betjenes av ni flyselskaper, inkludert SAS, BRA og Wizz Air. Derfra er det charter og ruteflyvninger til forskjellige destinasjoner i Europa, samt innenlandsflyvninger til Stockholm og Gøteborg.En direkte flytur fra Warszawa til Sturup tar under 2 timer. E20 går via Øresundsbroen, gjennom Malmö og videre gjennom Göteborg og Stockholm.

Parkering

Malmös parkeringsplasser er delt inn i forskjellige soner, med gebyrer fra 2-33 SEK per time avhengig av sted og tid. Sentrum og spesielt populære områder har høyere avgifter, mens det er billigst å parkere i avsidesliggende distrikter som Limhamn og Kirseberg. I sentrum er det flere parkeringshus, inkludert parkeringshuset Bagers Plats som ligger nær sentralstasjonen (maksimal høyde 190 cm). Hvis du leier bobil i Malmö, bør du parkere utenfor sentrum. I Limhamn-distriktet, ved marinaen, er det bobilplasser (200 SEK / natt). Velger du å parkere i utkanten av Malmö, er det enkelt å pendle til sentrum via Skånetrafiken.

Årlige arrangementer

Malmö Matbilfestival (mai): En matglad festival hvor du kan nyte mat og drikke fra hele verden og virkelig belønne smaksløkene dine. Gratis inngang.
Malmö Hageshow (mai): En nydelig hagefest for alle med grønne fingre. Tiltrekker seg mer enn 50 000 besøkende årlig, og byr på inspirasjon, sosialt samvær, underholdning og morsomme aktiviteter for barn. Gratis inngang.
Malmöfestivalen (19. - 20. august): En stor musikkfestival som også inkluderer moteshow, matboder, krepsretter, konkurranser, debatter, karuseller og mye mer. Returnerer sommeren 2022. Gratis.

Camping

Nybostrand: Intim camping med beliggenhet ved stranden. Arrangerer hyggelige programkvelder med musikk om sommeren.  Camping med campingvogn koster SEK 300 per natt i høysesongen. Andre uker koster det 250 SEK per natt.
Falsterbo Resort: Ligger på Falsterbonäset, nært sjøen og en nydelig kritthvit strand. Campingtomt rundt 290 SEK lavsesong og 450 SEK i høysesongen.
First Camp Sibbarp – Malmö: En vakker campingplass med utsikt over Øresundsbroen. Variabel, sesongbasert prising med campingplasser fra rundt SEK 250.

Eier du en bobil?

Har du vurdert på å tjene penger når du ikke bruker bobilen din? Oppfør bobilen din gratis og lei den ut når du vil.

Lei ut bobilen min
Leie ut campingvogn
Lokale alternativer

Andre byer i nærheten

Indie -bobiler i Malmø